Patrankos batai - tobuli, grubiai elegantiški, labai tokių norėčiau, padas man nematytas ir labai įspūdingas.
Temidės aulinukai- spalva nuostabi, zomša gera ir kutosiukai tokie sexy, bet kažkaip tos kniedės pristabdo sakyti "taip". Bet gal ant kojos bus labai gerai.
Ms.Blondės auliniai puikūs, tokie batai ant kojos labai dailiai atrodo.
Overlook- tai bent rankinė retai kada pamatysi tokį fainą "tysalą". Liuks pirkinys
juodas merino megztukas is Talbots - ikeliau nuoroda, nes negaliu paveiksliuko idet. O siaip realiai jis man laisvesnis ir vos ilgesnis, tai planuoju neriniuota suknutes krasta po apacia rodyt arba zemiau ideta sijonuka po juo vilktis.
Banana Republic sijonukas - visai smagiai ziurisi po ilgesniu megztuku, tai taip ir nesiosiu
juodas merino megztukas is Talbots - ikeliau nuoroda, nes negaliu paveiksliuko idet. O siaip realiai jis man laisvesnis ir vos ilgesnis, tai planuoju neriniuota suknutes krasta po apacia rodyt arba zemiau ideta sijonuka po juo vilktis.
Man dar toj nuorodoj jo grozis pilnai neatsiskleidzia, realiai grazesnis. Didintas jos, tai drasiai reiketu dydziu mazesni pirkt. Isvis kiek Talbots turiu rubeliu, tai visi didinti - visgi tai moteriski dydziai, t.y. orientuojamasi ne i jaunima ir siuvama i didesne puse.