QUOTE(inga_ @ 2014 12 21, 17:33)
žiedelis labai gražus,
na bet tei batai, kaip tik vakar nemažai blogų foto pražiūrėjau su tais batais stuart weitzman 5050:wub:
NEREALŪS JIE
o jie dydį atitinka 38 eur, koks tiktų 7,5 ar 8???
ar nėra sunku užsimauti juos??
kokį jūs ms. blonde nešioji pėda cm pamiršau ir kokį dydį pirkai
ir jei nepaslaptis jie nepigūs yra, su kokia nuolaida pirkai juos??
Aciu del ziedelio
As tai dabar mastau kaip derint, nors jauciu realiai viskas paprasciau yra su tais batukais.
Sakyciau atitinka - europietiska 38 visada pirkdavau, cia praktiskai visada US8, tai ir siu toki (nors daznai parduotuves nurodo US8/EUR39). Berods apie 24.5cm peda mano, bet peda platesne, tai jauciu kartais tas kokia puse dydzio dadeda renkantis batukus.... Dabar dar specialiai uzsimoviau, tai nera visiskai iki galo pirstu, bet as be kojines, o ir siaip nemegstu kai remiasi, na ir i 7.5 turbut netilptu, nes remtusi plius siauroki gali man but.
Uzsimaut nera sunku, tvirti jie, bet jokiu sunkumu nekyla. Vat 5050 tie virs keliu (mano iki keliu), tai man ne tokie patogus pasirode - kazkiek lyg laisvesni, bet pvz ant dzinsu man nera patogu maut.... Na ir siaip SW parduotuvej virs keliu matavausi prie kokius metus - tada prisireike tokio tipo batu, bet dvejojau del tos medziagos, ypac vesesniu oru, tai galiausiai Cole Haan odinius virs keliu pasirinkau (
tokius juodus).
O siuos SW visiskai netiketai ir neplanuotai pirkau Nordstrom Rack parduotuvej - batu skyrius 2 daliu: vienur tokie brangesni (pradedant Coach, Cole Haan, Kate Spade ir tt, o paskui ir Burberry, Prada, Valentino ir tt), kitur visi like sudeti, nors buna ir pasimaiso jie. Tai pirmiausiai einu i brangesniu skyriu, o paskui del visa ko praeinu ir kitus (nemegstu as labai ilgai ziurinet, kiekvieno ciupinet ir pan, o tuose pigesniuose paprastai daug neodiniu, tai uztai praleidziu). Na ir pamacius siuos prie pigesniuju ir dar clearance pirmiausiai pagalvojau, kad tik panasus, nes dabar vos ne kiekvienas gamintojas sita modeli daro. Nu bet paskui pamaciau, kad visgi ne - kaina buvo apie $300, bet prie kasos nusinesus neskanavo, tai menedzere issinese juos perdaryt etikete ir grizo uzdejus $89 su centais
Nezinau kaip ten kas buvo, bet ant etiketes nurodyta '5050 black', tai gal papildoma nuolaida ir neperklijuota kaina buvo ar juodiem nuolaida ir ju koda dejo, nes nerado melynu ar dar kazkas. Nu zodziu, nesiskundziau ir nebandziau aiskintis.
O siaip bent jau 5050 virs keliu tikrai uz $300-400 galima pagaut. Buna ir visokiuose gilt.com, ideel.com, ir online parduotuvese. Tikrai zinau, kad ne viena SW modeli puse kainos ir pan esu macius, bet nepamenu visu parduotuviu, nes nebuvo aktualu.
QUOTE(overlook @ 2014 12 21, 19:09)
Papirkau tašę
Ieškojau rankinės tris metus, nė viena man neįtiko, reikia man truputį maišo, padribusios, kad daug tilptų, kad būtų ilga rankena...
Noriu dabar ir griežtos rankinės, bet iš vienos lietuvės dizainerės vis ruošiuosi pirkti delninę, tad ji man griežtumą bent kol kas atstos, o šią vėl galėsiu tampyt kasdien ir pritaikyt prie visko
Pirma ir
antra nuotraukos
Megztukas
Vaškuoti džinsai
Nemegstu pliuskiu tasiu, bet si visai grazi
Ir visi like pirkinukai suanus, tik suknute kiek maziau patiko.
QUOTE(micefee @ 2014 12 21, 19:45)
Nea, a6 ebay pirkau... Dar nunešiu siuvėjai, gal eis ką padaryti...
Ta prasme?
Dėl dydžio? Tiesiog ėmiau, tokį kokį nešioju, o nešioju 26-27, tai galvojau 26 jau tikrai turėtų tikti, ale didokos. Keista, nes dažniausiai All Saints odiniai rūbai mažinti būna.
Gražūs. Iš kur už kiek?
As niekad nesu graziai tinkanciu odiniu kelniu radus - vistiek kazkiek laisvesnes buna, ir pvz po uzpakaliu, ties keliais ir pan laisviau, tai man iskart no no tokios
Bet gal toks siuvimo budas, nes negaliu pasakyt, kad ir ant kitu buciau macius tokias odines, kad eitu kaip skinny dzinsai per visur.
Uztai dabar turiu Theory odines kelnes, kur priekis odinis, o gale medziaga.
Nordstrom Rack, $89. Bet jau cia lobis ta kaina, nes tikrai kazka nesuziurejo perdarydama etikete - jau ant labai didelio clearance reikia uztaikyt, kad rast kazka su tokia nuolaida.