Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 12 17, 23:16)
auksinis ziedelis su duminiu kvarcu - kazkaip netiketai prisireike didesnio ziedo (apart vestuvinio beveik nenesioju ziedu), bet norejau kazko ne metalinio, kad nebutu taip, jog po vieno uzsidejimo apsitrina. Rinkausi is dvieju ir nugalejo paprastesnis, nes labiau pritaikomas bus (kitas variantas buvo [url=http://www1.bloomingdales.com/shop/product/smoky-topaz-and-diamond-ring-in-14-kt-yellow-gold?

Labai dailus ir stilingas ziedelis wub.gif Lengvai derinamas.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 12 17, 21:16)
auksinis ziedelis su duminiu kvarcu - kazkaip netiketai prisireike didesnio ziedo (apart vestuvinio beveik nenesioju ziedu), bet norejau kazko ne metalinio, kad nebutu taip, jog po vieno uzsidejimo apsitrina. Rinkausi is dvieju ir nugalejo paprastesnis, nes labiau pritaikomas bus (kitas variantas buvo sis, gyvai irgi matavusis esu, bet del deimanciuku jis toks labiau tik proginis).
user posted image

Pabandyk neimti cool.gif
lotuliukas.gif ...sumaišiau temas doh.gif ..šaunuolė,respect!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. Patranka: 18 gruodžio 2014 - 00:00

user posted image

user posted image

Laukiu smile.gif
Atsakyti
Gražūs good.gif
Atsakyti
Wow, labai gražūs batai. bigsmile.gif
Atsakyti
Panoooos...taip laukiu,kada uždėsiu wub.gif
Atsakyti
Liuks batai Patrankos ir žiedelis Ms.Blonde labai gražus. Gerai, kad būtent tą išsirinkai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Blondės žiedas ŽIAURUS!!!!! wub.gif
Atsakyti
O aš gavau savo odines kelnes, bet kažkaip atrodo dydžiu per didelės, nėra visai aptemptos. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 12 20, 01:24)
O aš gavau savo odines kelnes, bet kažkaip atrodo dydžiu per didelės, nėra visai aptemptos.  verysad.gif

Gaila...o pakeisti neina?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 12 20, 03:24)
O aš gavau savo odines kelnes, bet kažkaip atrodo dydžiu per didelės, nėra visai aptemptos.  verysad.gif

cia As??

patranka is kur batai? as labai panasius turiu tik su sidabro uztrauktukais
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 12 20, 09:19)
cia As??

patranka is kur batai? as labai panasius turiu tik su sidabro uztrauktukais

Kaip čia tau pasakyti g.gif
Draugės draugas turi fabrikus Italijoj..na va iš ten biggrin.gif
Atsakyti