Parodysiu ta Fossil laikroduka gyvai - apyrankes grazios, pats laikrodukas irgi simpatiskas, bet visgi nelimpa man... Mazokas pagal tai, prie kokiu ipratus esu, o ir dirzeliai labai ploni. Dirzeliai odiniai, isskyrus 3: sviesiausia orandzini ir balta (foto nelabai matosi jo rastas, o ir susiliejes su salia esanciu kitu baltu) bei dryzuota sviesiai zalia-metini (foto vienspalvis atrodo, jis salia zydros apyrankes). Galbut prisijaukinciau dar ta dydi, bet labiausiai uzkliuvo storis, nes tokiam mazam laikrodukui man plonesnio noretusi. Foto matosi kaip tos laikrodzio kilpeles staciai stovi ir dar prie storio prisideda - gulsciai jas padaryt nesunku, tuomet buna palei apyranke, bet tik uzsidedi ant rankos ir pasistoja, o islygint niekaip nepavyksta Kazkaip durnai taip, nors pati ideja labai patiko. Gaila, kad man nepasiteisino jis
QUOTE(cameja @ 2014 12 09, 19:40)
Vince golfiukai ...
patiko visi, ypac juodas ir dar labai pilkasis paltukas
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 12 09, 23:11)
neverti jie 400$ mano galva
QUOTE(sauleleee_ @ 2014 12 10, 09:24)
neverti jie 400$ mano galva
As tai nuo kainos net zagtelejau.
QUOTE(linamog @ 2014 12 10, 07:26)
As tai nuo kainos net zagtelejau.
Na Mrs.Blonde macys pirko su extra nuolaida, bet vistiek esmes tai nekeicia tas laikrodukas toks mazytis, 50$ max jo verte ir tie sniureliai uz visus max 50gal dar, bet 400$ tai kosmosas, apiplesimas vidury baltos dienos uz tokia suma galima 5x geresni laikrodi nusipirkt
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 12 10, 01:11)
Galbut prisijaukinciau dar ta dydi, bet labiausiai uzkliuvo storis, nes tokiam mazam laikrodukui man plonesnio noretusi. Foto matosi kaip tos laikrodzio kilpeles staciai stovi ir dar prie storio prisideda - gulsciai jas padaryt nesunku, tuomet buna palei apyranke, bet tik uzsidedi ant rankos ir pasistoja, o islygint niekaip nepavyksta Kazkaip durnai taip, nors pati ideja labai patiko. Gaila, kad man nepasiteisino jis
Pasistoja ne todėl, kad storas, o todėl, kad dirželis paprastuoju būdu prasikiša. Nes rimti laikrodžiai būna su normaliai iš abiejų pusių pritvirtintais dirželiais, o čia vientistas. Tos metalinės kilputės turbūt lankstosi? Todėl ir pasistoja laikrodis, kai dirželis priglunda prie rankos.
Šiaip man patinka Fossil laikrodžiai, bet šitas tai tikrai nevertas savo kainos.
Papildyta:
QUOTE(sauleleee_ @ 2014 12 10, 09:31)
Na Mrs.Blonde macys pirko su extra nuolaida, bet vistiek esmes tai nekeicia tas laikrodukas toks mazytis, 50$ max jo verte ir tie sniureliai uz visus max 50gal dar, bet 400$ tai kosmosas, apiplesimas vidury baltos dienos uz tokia suma galima 5x geresni laikrodi nusipirkt
Kasdienai lakstyt ir i keliones vaziuot
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 12 10, 12:26)
Pasistoja ne todėl, kad storas, o todėl, kad dirželis paprastuoju būdu prasikiša.
Tai as suprantu ta, tik parasiau del to pasistojimo, nes kai pasistoja, tai dar storesnis gaunas del kiloeliu uzlinkimo.
O siaip man Fossil irgi patinka, bet siuo atveju tai ne. Sis modeliukas iprastai iki $100 kainuoja, gal uz $50 ar maziau per sale paimt galima, tai tikrai per didele kaina uz rinkinuka. Nors cia suzaidzia limited edition, ideja ir dezute.
Keli nauji, kad salciai nebutu baisus
ir kojytem, kad nebutu salta
ir kojytem, kad nebutu salta
QUOTE(agniukee @ 2014 12 12, 12:52)
Keli nauji, kad salciai nebutu baisus
megztinis vau koks fainas is kur jis?
Agniuke, puikūs pirkiniai! Imčiau abu.
Aciu uz pagyras Del batuku, tai jie vailokiukai, elegancijos nedaug, bet patogus kasdienis apavas- kitoks beabejo