Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai

QUOTE(inga_ @ 2014 12 07, 00:24)
sijonukai abu gražūs, ypač tas ilgasis, kaip tik dabar tokie sijonai ateinančią vasarą bus madoje wub.gif  bet jie ne visiems tinka g.gif  ax.gif

paaukštintu liemeniu kelnės man gražu kitam, pati žiauriai nemėgstu, nors dabar jos ant bangos, ypač gražu ant lieknų merginų  drinks_cheers.gif

jūs gal aukšta ir liekna, tada jo jums tinka tie rūbeliai?? smile.gif  ax.gif
Papildyta:

kaip tik tą patį parašiau smile.gif  kad ne visoms šis modeliukas tinka drinks_cheers.gif  arba jau reikia aukštakulnių žemaūgėms  dėtis prie tokio modeliuko

Mano dydis 36, tai, manau, telpu i apibrezima liekna biggrin.gif nei auksta, nei zema, 170cm
don't worry be happy 4u.gif biggrin.gif

P.S. pirkau tik viena sijona, pirmoje nuotraukoje esancio sijono nepirkau, pirkau marskinius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 07 gruodžio 2014 - 11:44
QUOTE(Mitsouko @ 2014 12 07, 12:42)
Mano dydis 36, tai, manau, telpu i apibrezima liekna biggrin.gif nei auksta, nei zema, 170cm
don't worry be happy 4u.gif  biggrin.gif

P.S. pirkau tik viena sijona, pirmoje nuotraukoje esancio sijono nepirkau, pirkau marskinius smile.gif

ai, tada kažkaip pražiūrėjau shirt ir skirt, lotuliukas.gif
na tada jo gražiai bus jums tas sijonukas su jūsų daviniais smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 07 gruodžio 2014 - 11:52
Malonu, kad patiko rankinė. smile.gif

Giriu Mitsouko džinsinius marškinukus ir sijono modelį.
Atsakyti
Tamsiai pilkos kelnės

user posted image
Atsakyti
Henri Bendel korteliu deklas ir papuosalu deklas (sita dovanai pirkau) - skubejau nusipirkt, nes prie pora dienu dar pora daikteliu nusiziurejus buvau, bet tai ispirko juos arba bent norimas spalvas blink.gif Neberizikavau laukt kokiu nuolaidu, nes itariu, kad galiu ir nesulaukt....
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 12 08, 23:18)

papuosalu dekliukas patiko ax.gif

Kaip tik reikejo ko nors,kad tilptu ir telefonas ir pinigai vienoj vietoj, nes daznai tik del ju tempiu visa rankinuka, o ir telefonas be nieko trinasi,tai is pradziu ziurinejau AX pinigines telefonui, bet kadangi nebuvo safiano odos, tai nusprendziau visgi sia paimt. Realiai spalva kaip pirmoj foto daugiau

user posted image

user posted image
Atsakyti
Faina piniginė. rolleyes.gif
Atsakyti
Henri Bendel korteliu deklas
user posted image

QUOTE(sauleleee_ @ 2014 12 09, 10:35)

Man antroj foto grazi spalva wub.gif
Atsakyti
Patiko visi rodyti Ms.Blonde ir sauleleee_ pirkiniai thumbup.gif

Mano

Vince golfiukai ...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

RL merino vilnos /kasmyro kardiganas ..

user posted image

user posted image

Zara paltukas

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 09 gruodžio 2014 - 21:44
Cameja visi pirkinukai labai grazus wub.gif
Ms. Blonde sviesus korteliu deklas laabai ir Suleleee pinigine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2014 12 09, 22:48)
Cameja visi pirkinukai labai grazus  wub.gif
Ms. Blonde sviesus korteliu deklas laabai ir Suleleee pinigine  thumbup.gif

Pritariu del Camejos pirkiniu drinks_cheers.gif Juodas golfukas ypac patiko wub.gif

Aciu abiems uz pagyras - ziuresiu kuris realiai grazesnis bus tas dekliukas, o ir siaip vakar nebuvo roze gold spalvos... Dar viliuosiu, kad ir noreta delninuke atsiras prekyboj, nes kol masciau reikia ar ne (plius planavau papult i parduotuve ir gyvai apziuret), tai ir ispirko sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 12 09, 22:01)
Pritariu del Camejos pirkiniu drinks_cheers.gif Juodas golfukas ypac patiko wub.gif

Jop, juodas golfiukas superinis thumbup.gif
Atsakyti