Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai

QUOTE(sauleleee_ @ 2014 12 03, 18:38)
Odinuke
pirstines
marskinukai

puikūs pirkinukai, ypač pirštinės wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 12 01, 22:47)
Oscar De La Renta akiniai nuo saules

va akiniai nepatiko smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 12 03, 20:08)
va akiniai nepatiko smile.gif  ax.gif

Nu ka padarysi, teks kazkaip isgyvent man sita biggrin.gif O jei rimtai, tai akinius isvis labai sunku vertint - uzsidejus tikrasis vaizdas pasimato, o i siaip padetus ziurint gali kuo graziausi but, bet uzsidejus netikt ir atvirksciai...

O uz pagyras kitiems pirkiniams aciu 4u.gif Megztukas dovanu gautas - sakau vis, kad nepirktu man rubu, bet neatsilaiko biggrin.gif Cia buvo su ta ideja, kad sunis labai myliu, tai uzskaitau.
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2014 12 03, 17:05)
Superine thumbup.gif jei ne paslaptis, is kur  ax.gif

is Massimo Dutti 4u.gif

QUOTE(inga_ @ 2014 12 03, 17:08)
puikūs pirkinukai, ypač pirštinės wub.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
http://m.zara.com/uk...20p2045069.html
http://m.zara.com/uk...07p2212515.html
tik gaila mano riesai per riebus sioms apyrankems sad.gif
http://m.zara.com/uk...17p2165504.html

Atsakyti
Kitoj SM'o temoj nusiziuretas Fossil rinkinukas - uzsisakiau ir ziuresiu kaip realiai bus. Patinka Fossil kokybe, o ir spalviniu variantu daug - galima prisiderint visada. Planuose turejau laikroduka smeline apyranke arba kokia gyvatine, nu bet dar sudvejodavau, kad vasarai gal kazkas ryskesnio idomiau butu, tai cia pats tas toks pasirinkimas. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Ziauriai geras dalykas wink.gif Super
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 12 05, 18:27)
Kitoj SM'o temoj nusiziuretas Fossil

va šitas realus pirkinukas, pritariu wub.gif wub.gif ačiū už prirodymą, ateičiai žinosiu ko reikia man vasarai wub.gif
jei nepaslaptis kokia kainytė tau gavosi, pirkai pigiau ar mokėjai pilną kainą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 12 05, 19:44)
va šitas realus pirkinukas, pritariu wub.gif  wub.gif ačiū už prirodymą, ateičiai žinosiu ko reikia man vasarai wub.gif
jei nepaslaptis kokia kainytė tau gavosi, pirkai pigiau ar mokėjai pilną kainą ax.gif

Man rodos nuolaidu dar niekur nera, nes naujiena. Uzsisakiau is Macy's - dabar f&f, tai 25% noulaida. Gavos kazkur $314 su taxais. Aisku pagrindine kaina uz tas apyrankes, nes siaip sio modelio laikrodukas apie $100, bet is kitos puses tai tieek variantu laikrodzio gaunas, kad apsimoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 05 gruodžio 2014 - 19:11
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 12 03, 00:25)
Vince paltukas

koks geras paltas bigsmile.gif
Atsakyti
Gera Fossil ideja! O gal jie turi rinkiniu su maziau dirzeliu? smile.gif
Mano:
Denim Shirt
user posted image

High waist denim trousers
user posted image

Jau seniai sita nusiziurejau ir isimylejau, o dar 70% nuolaida bigsmile.gif bus siltesniems orams
user posted image

Mano toks pats, tik juodas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 12 06, 14:35)
Gera Fossil ideja! O gal jie turi rinkiniu su maziau dirzeliu? smile.gif

Mano:

Turi, bet man mazesnio spalvos nepatinka - mazesnis rinkinys.

Marskinukai, o ypac sijonas kaip patiko wub.gif Pavydziu galincioms nesiot tokio ilgio sijonuko modeli - as tik pencil stiliaus suknutes tokio ilgio galiu nesiot, nes kitaip baisiai zema jauciuosiu....
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 12 06, 14:35)
Denim Shirt
High waist denim trousers
Mano toks pats, tik juodas

sijonukai abu gražūs, ypač tas ilgasis, kaip tik dabar tokie sijonai ateinančią vasarą bus madoje wub.gif bet jie ne visiems tinka g.gif ax.gif

paaukštintu liemeniu kelnės man gražu kitam, pati žiauriai nemėgstu, nors dabar jos ant bangos, ypač gražu ant lieknų merginų drinks_cheers.gif

jūs gal aukšta ir liekna, tada jo jums tinka tie rūbeliai?? smile.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 12 06, 20:24)
Pavydziu galincioms nesiot tokio ilgio sijonuko modeli - as tik pencil stiliaus suknutes tokio ilgio galiu nesiot, nes kitaip baisiai zema jauciuosiu....

kaip tik tą patį parašiau smile.gif kad ne visoms šis modeliukas tinka drinks_cheers.gif arba jau reikia aukštakulnių žemaūgėms dėtis prie tokio modeliuko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 07 gruodžio 2014 - 00:21