Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai

QUOTE(heaven_sent @ 2014 11 30, 12:22)

Iš kur, už kiek ir ar buvo kitų spalvų? bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(Prietarai @ 2014 11 30, 19:02)
Mano nauji auskarai
user posted image

ir salikas
user posted image

Kokie faini thumbup.gif

Ir labai patiko Ms. Blonde auskarai wub.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras auskariukams 4u.gif Kazkodel isitikinus buvau, kad ispeikti jie bus sioj temoj...

Free People bliuskyte - patiko juoda, tai ir melyna prigriebiau
user posted image

QUOTE(heaven_sent @ 2014 11 30, 13:22)

Dzinsai wub.gif

QUOTE(Prietarai @ 2014 11 30, 20:02)
Mano nauji

Patiko suknute ir salikas 4u.gif
Atsakyti
man irgi auskarai patiko, Blonde smile.gif isivaizduoju toko low bun, raudonas lupas, paprasta apranga tokia su cinkeliu, prosecco taure rankoj ir tuos auskarus smile.gif
grazi ir paskutine bliuska, bet ilga kaip ant dzinsu/kelniu/sijonu, tai su kuo nesiot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 11 30, 20:10)
Iš kur, už kiek ir ar buvo kitų spalvų?  bigsmile.gif  biggrin.gif

129, zara:) puslapyje dar rodo juoda ir rusva lyg, bet pardej vieninteli pilka radau:)
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2014 11 30, 20:46)
grazi ir paskutine bliuska, bet ilga kaip ant dzinsu/kelniu/sijonu, tai su kuo nesiot unsure.gif

Pirkau su mintim po namus nesiot - man patinka kokios tympos ir laisvos palaidines ar megztukai namuose. Bet galvoju visai prie odiniu kelniu sueitu ar prie tympu stiliaus kelniu (na tos tokios skinny, kur kaip storos tympos buna, bet skaitosi kelnes). Nebandziau su storom pedkelnem, bet gal ir kaip suknute sueit - pvz su ilgaauliais virs keliu. g.gif
Atsakyti
Blonde labai grazi FP bliuskute 4u.gif
Gal nuoroda galima?
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 11 30, 20:55)
Blonde labai grazi FP bliuskute 4u.gif
Gal nuoroda galima?

Nuoroda 4u.gif Bet as pirkau Macy's vietoj, tai abi spalvos gavosi po $24, pilnos kainos nemokeciau.... Online Macy's buvo brangiau ji, bet irgi su nuolaida (plius turbut galiojo papildomas kuponas), bet lyg siandien vel pilna kaina. Galbut kazka pasiulys rytoj per Cyber Monday, o ir arteja Friends&Family (gruodzio 3-8, 25%), tai gal vel geresnes kainos bus.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2014 11 29, 10:14)
Nereali žalia spalva! bigsmile.gif Ir batai įdomūs.

Dėkui! Pirkta saksoff5th.com. Buvo nukainuota ir pritaikytas 40 proc. nuolaidos kodas, bet kaina nėra maža - apie 200 dol. blush2.gif. Bet tikiuosi, ilgai džiugins - senai norėjau "Furlos" rankinės bei piniginės. smile.gif

http://www.saksoff5t...3838303762.html

Rankinte tobuullaaaa wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 30, 16:58)
Nuoroda  4u.gif Bet as pirkau Macy's vietoj, tai abi spalvos gavosi po $24, pilnos kainos nemokeciau.... Online Macy's buvo brangiau ji, bet irgi su nuolaida (plius turbut galiojo papildomas kuponas), bet lyg siandien vel pilna kaina. Galbut kazka pasiulys rytoj per Cyber Monday, o ir arteja Friends&Family (gruodzio 3-8, 25%), tai gal vel geresnes kainos bus.

Super kainyte 24$ bigsmile.gif

Reikes pasekti.

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Prietarai, is kur suknele?
Atsakyti
Blonde,gal butu galima nuoroda, is kur Jusu auskariukai,nzn kaip tokie vadinasi,o man jau senai ju norisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2014 12 01, 13:09)
Prietarai, is kur suknele?

asos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(heaven_sent @ 2014 11 30, 19:52)
129, zara:) puslapyje dar rodo juoda ir rusva lyg, bet pardej vieninteli pilka radau:)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti