Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(Merii @ 2014 11 11, 09:13)
O mane 4-tą valandą katinas pakelia ir dar kaip įkyriai  biggrin.gif Jam ne motais, kad valdžia laiką persukusi. Būtų nieko, bet vyras lb nepatenkintas, liepia auklėt  lotuliukas.gif  Ar tai įmanoma ir kaip tai padaryti? Gal esate susidūrusios su panašia problema?

Sudrausmint ir tiek ax.gif Buvo laikas kol gyvenom su uošviene, taigi Šmikutis buvo prisipratinęs ją rytais žadinti ir kad ji eitų jam guliašiukų duotų, kad vonioj vandenį paleistų kad palakt iš tekančio krano galėtų, ir žadindavo ryte kada užsimanęs. Pati leidosi pati ir bėdą turėjo ax.gif Gyvenam mes vieni, tokių bajerių nėr buvę, vieną rytą buvo sugalvojęs ateiti pažadinti manęs su letenyte per veidą, bet sudrausminau ir baigėsi. Arba naktį pradeda žaisti ar ką nors varinėti po namus, sudrausminu ir baigta, eina miegot. Lai naktį miega o dieną žaidžia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2014 11 11, 09:54)
Sudrausmint ir tiek  ax.gif
*vieną rytą buvo sugalvojęs ateiti pažadinti manęs su letenyte per veidą

drausminu, bet neveikia. O jei apsimetu, kad nereaguoju, į užuolaidą kėsinasi. Tuomet tenka jau atsikelt ir į kiemelį išleist. Na turim tokį nedidelį, ten auga jo žolė ir net atsigerti padėta. išeina, pabūna 5 minutes ir atgal prašosi.
*Kaip gražiai aprašėte bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2014 11 11, 10:02)
drausminu, bet neveikia. O jei apsimetu, kad nereaguoju, į užuolaidą kėsinasi. Tuomet tenka jau atsikelt ir į kiemelį išleist. Na turim tokį nedidelį, ten auga jo žolė ir net atsigerti padėta. išeina, pabūna 5 minutes ir atgal prašosi.
*Kaip gražiai aprašėte  bigsmile.gif  wub.gif

Pas mane už tokius žadinimus už miegamojo durų išstatytos ne kartą buvo todėl dabar užtenka pasakyti kad netrukdytų miegot ir nueina šalin.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2014 11 11, 10:02)
*Kaip gražiai aprašėte  bigsmile.gif  wub.gif

Oj ne jeigu nereaguoti tai jis galvos kad per mažai jus kibina kad net nejaučiat biggrin.gif Aš tai sakau ne ir nustumiu nuo lovos. O kadangi ant lovos miegoti norisi tai tuoj pat vėl užšoka ir atsigula šalia. Jeigu užšokęs vėl lįstų, vėl griežtas ne, nustumimas nuo lovos ir turėtų greitai suprasti. Mano tėvų katinas irgi prisipratinęs juos keltis išleisti jį į kiemą 4 valandą ryte doh.gif Sako o ką daryt gal jis noro ko nors... Na žodžiu aš tokių dalykų namuose labai netoleruoju, pas mane ir katinas ir šuo gyvena mūsų šeimos gyvenimo ritmu, ne mes jo ritmu o jis mūsų. Šioj vietoj esu griežta nors šiaip tai be proto savo gyvūnus myliu wub.gif
Atsakyti
Kas leidžiasi, tą ir kelia rytais 4-5 (keldavo mano mamą).

Nakčiai išprašau iš miegamojo griežtu tonu (dar prispausiu ir t.t.). Tai paeina, sustoja ir laukia. Jei tylu, tai atsisuka. Pakartoji - lėtai nusisuka, nuleidžia galvą ir 3 (visada!) "miau" nueinant. Taip gaila pasidaro verysad.gif
Bet jei kartą leisi,tai visas auklėjimas beprasmis, nes nesupranta išimčių augintiniai. kodėl vieną kartą galima, kitą kartą ne.
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2014 11 10, 17:48)
Šiuo atveju sakyčiau tėveliai ir apie save pagalvoti turėtų koks gyvūnas jiems patiems patinka, nes gyvūnas yra visos šeimos draugas o ne vieno vaiko kuriam perkamas. Kaip aš suprantu šiuo atveju tai gyvūnas labiau kaip pagalbinė auklėjimo ir vaiko pasaulėžiūros kūrimo priemonė. Gyvūnas  tampa šeimos nariu ir juo reikia rūpinti kaip ir vaiku. Ir jeigu vaikui poveikio iš gyvūno atsiradimo ir nebūtų jo neišmesi kaip netinkamų vaistų.
Taigi patarčiau veislę rinktis ir pagal savo poreikius. Žinau, kad yra žmonių kuriems reikia daug bendraujančio, aktyvaus gyvūno, o kitiems atvirkščiai norisi ramybės ir saikingo bendravimo.

pritariu semlinai drinks_cheers.gif Tiesa, semlina dalyvausi savaitgalį parodoje, berods panoramoje bus? atbėgčiau aplankyt, kas dar dalyvausit?

QUOTE(Merii @ 2014 11 11, 09:13)
O mane 4-tą valandą katinas pakelia ir dar kaip įkyriai  biggrin.gif Jam ne motais, kad valdžia laiką persukusi. Būtų nieko, bet vyras lb nepatenkintas, liepia auklėt  lotuliukas.gif  Ar tai įmanoma ir kaip tai padaryti? Gal esate susidūrusios su panašia problema?

Jogis taip senelį buvo išdresiravęs..kai pas mus atvažiavo, gal bent kartą bandė kelt, nesikėlė, suprato, kad mūsų neišdresiruos ir net nebando kelt lotuliukas.gif Žodžiu nereguot nesikelt rekomenduoju ir greit turėtų katinas susiprast, kad pagal jo dūdelę nešoksit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2014 11 11, 15:08)
pritariu semlinai drinks_cheers.gif Tiesa, semlina dalyvausi savaitgalį parodoje, berods panoramoje bus? atbėgčiau aplankyt, kas dar dalyvausit?
Jogis taip senelį buvo išdresiravęs..kai pas mus atvažiavo, gal bent kartą bandė kelt, nesikėlė, suprato, kad mūsų neišdresiruos ir net nebando kelt lotuliukas.gif  Žodžiu nereguot nesikelt rekomenduoju ir greit turėtų katinas susiprast, kad pagal jo dūdelę nešoksit 4u.gif

Taip šį savaitgalį dalyvausiu parodoje Panoramoj, būtinai užsuk aplankyti mirksiukas.gif
Kiek žinau dar Jay-R dalyvaus
Atsakyti
Tai jaučiu šeštadienį nuo ryto atsikėlusi ir atlėksiu į parodą, nes paskui praeit nebeįmanoma ax.gif
Atsakyti
" Ir kur čia visos pradingo?" swoon.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2014 11 13, 21:07)
" Ir kur čia visos pradingo?"  swoon.gif

"Taigi žinai ... padainuojam ... pamiegam... "

user posted image
Atsakyti
wau... superiniai vaizdai lotuliukas.gif gerai ryto pradžiai wub.gif
Merginos, visoms dėkui už patarimus user posted image
Atsakyti
Sveikos mergytes, retai kada cia bepasirodau...
Visoms po 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samantha: 14 lapkričio 2014 - 13:28