Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(semlina @ 2015 05 22, 23:25)

semlina, 22 Geg 2015 - 23:25, parašė:

semlina, 22 Geg 2015 - 23:25, parašė:

Geisha  wub.gif  ir man patinka  ax.gif

Geisha  wub.gif  ir man patinka  ax.gif

Man šiandien Glorija sukasi mintyse
Atsakyti
Oi..dukart ta pati žinutė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 23 gegužės 2015 - 14:17
Na pagaliau truputį fotografuojamės ir filmuojamės
https://youtu.be/PB8VOjkIWGg
Papildyta:
Dar žaidžiam, bus ir nuotraukų ax.gif
https://youtu.be/07-6pCQWnUk
Papildyta:
ir truputį anksčiau vat taip žaidėm
https://youtu.be/yaITm75Ls3g
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Monytė @ 2015 05 22, 17:05)

Monytė, 22 Geg 2015 - 17:05, parašė:

Monytė, 22 Geg 2015 - 17:05, parašė:

bigsmile.gif ...Jergutėliau, kiek čia tų meškučių užderėjo  tongue.gif . Dideliausi sveikinimai su gausia šeimyna  4u.gif ..

O mes jau gerokai paaugę siautuliai  biggrin.gif :

bigsmile.gif ...Jergutėliau, kiek čia tų meškučių užderėjo  tongue.gif . Dideliausi sveikinimai su gausia šeimyna  4u.gif ..

O mes jau gerokai paaugę siautuliai  biggrin.gif :

kookie gražūs visi wub.gif wub.gif wub.gif

Mano merginos G vados Geisha ir Gloria
Geisha
user posted image
Atsakyti
Tik dabar supratau iš kur man tie vardai galvoj. Juk jau yra dvi baltukės GRAŽUOLĖS wub.gif
Atsakyti
Gloria
user posted image
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 05 24, 14:27)

saulėlydis*, 24 Geg 2015 - 14:27, parašė:

saulėlydis*, 24 Geg 2015 - 14:27, parašė:

Tik dabar supratau iš kur man tie vardai galvoj. Juk jau yra dvi baltukės GRAŽUOLĖS  wub.gif

Tik dabar supratau iš kur man tie vardai galvoj. Juk jau yra dvi baltukės GRAŽUOLĖS  wub.gif

būna būna kad iš kur vardas užsifiksuoja ir nesupranti iš kur
Atsakyti
O tai negali to vardo kitas veislynas paimt. Ar turi laiko praeit laiko ar tai kaip su populiariais vardais. Kai jau pasipila tai pasipila?

Kokie meilus baltukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 05 24, 20:58)

Freke, 24 Geg 2015 - 20:58, parašė:

Freke, 24 Geg 2015 - 20:58, parašė:

O tai negali to vardo kitas veislynas paimt. Ar turi laiko praeit laiko ar tai kaip su populiariais vardais. Kai jau pasipila tai pasipila?

aišku gali, tik gal kartais patiems nesinori iškart kad keliuose veislynuose vienodi būtų, bet tikria jokių draudimų nėra, pykčių irgi manau nekyla
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2015 05 25, 07:26)

sokejuke86, 25 Geg 2015 - 07:26, parašė:

sokejuke86, 25 Geg 2015 - 07:26, parašė:

aišku gali, tik gal kartais patiems nesinori iškart kad keliuose veislynuose vienodi būtų, bet tikria jokių draudimų nėra, pykčių irgi manau nekyla

Supratau. Galvojau kad kazkoks laikas turi prabegt.

Ziurint eurovizija uzmaciau Geo. O siandien vaikis ziuri filmukus Gupi smile.gif

Grazu Geisha. Bet gal reik galvot kažką savo g.gif

Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 05 25, 16:35)

Freke, 25 Geg 2015 - 16:35, parašė:

Freke, 25 Geg 2015 - 16:35, parašė:

Ziurint eurovizija uzmaciau Geo. O siandien vaikis ziuri filmukus  Gupi smile.gif

Ziurint eurovizija uzmaciau Geo. O siandien vaikis ziuri filmukus  Gupi smile.gif

Sugalvoti reikia kol bus du mėnesiai taip, kad laiko dar yra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 05 22, 20:44)

Freke, 22 Geg 2015 - 20:44, parašė:

Freke, 22 Geg 2015 - 20:44, parašė:

O aš jau vardus galvoju.  ax.gif Kažkodėl krikštamotės (saulėlydžio) pasiūlytas visai limpa. Geisha. Vyras sake vadinsim Gumbu. Na jei pastoviai perlipinet reiks biggrin.gif arba Gizmo. ( irgi toks didelis vardas) O as juokiaus kad jei daug miaukses bus Gavarilka biggrin.gif ale koks sutapimas. Turim šunį Gota. Ir katė bus G ax.gif

O aš jau vardus galvoju.  ax.gif Kažkodėl krikštamotės (saulėlydžio) pasiūlytas visai limpa. Geisha. Vyras sake vadinsim Gumbu. Na jei pastoviai perlipinet reiks biggrin.gif arba Gizmo. ( irgi toks didelis vardas) O as juokiaus kad jei daug miaukses bus Gavarilka biggrin.gif ale koks sutapimas. Turim šunį Gota. Ir katė bus G ax.gif

Kazka gal praleidau.... Freke jau apsisprendet - issirinkot?? rodyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2015 05 26, 11:08)

armeda, 26 Geg 2015 - 11:08, parašė:

armeda, 26 Geg 2015 - 11:08, parašė:

Kazka gal praleidau....  Freke jau apsisprendet - issirinkot?? rodyk biggrin.gif

Kazka gal praleidau....  Freke jau apsisprendet - issirinkot?? rodyk biggrin.gif

Oficialiai dar nepraleidai smile.gif bet jau apsisprendem ax.gif . Vasaros pabaigoje turesim drauge ax.gif
Atsakyti