Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(semlina @ 2015 05 18, 06:55)
Šeimos pagaisėjimas jau yra smile.gif
Turim ir mergaičių ir bernaičių.  wub.gif  Dabar, kad tik sveiki visi augtų.

Sveikinimai. Smagumėlis 4u.gif
Freke, mano laukimas jau į pabaigą. Dabar tu lauk kol pamatysi..kol išsirinksi..kol paniurkysi. Ech wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 05 18, 06:15)
Sveikinimai. Smagumėlis  4u.gif
Freke, mano laukimas jau į pabaigą. Dabar tu lauk kol pamatysi..kol išsirinksi..kol paniurkysi. Ech  wub.gif

Jau kaip laukiu nekantrauju smile.gif kiek klausimu. Ar liks. Kas liks ar patiks bet tas kirbenimas sirdelej wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 18 gegužės 2015 - 07:56
QUOTE(Freke @ 2015 05 18, 08:55)
Jau kaip laukiu nekantrauju smile.gif kiek klausimu. Ar liks. Kas liks ar patiks bet tas kirbenimas sirdelej wub.gif

Pasirodom wub.gif
user posted image
Atsakyti
Oooo Dievuliau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Koks grožis wub.gif wub.gif sudaužėt mano širdį galutinai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2015 05 19, 10:37)
Pasirodom  wub.gif

bigsmile.gif ...Jergutėliau, kiek čia tų meškučių užderėjo tongue.gif . Dideliausi sveikinimai su gausia šeimyna 4u.gif ..

O mes jau gerokai paaugę siautuliai biggrin.gif :

Dūkalius ir žaisliukų atiminėtojas Koltonas wub.gif
user posted image

Meškius landūnas Ceilonas wub.gif
user posted image

Mano meilė meilūzė ir šnekorka Čisaki wub.gif
user posted image

Kuklioji mis Kalista wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2015 05 22, 17:05)
bigsmile.gif ...Jergutėliau, kiek čia tų meškučių užderėjo  tongue.gif . Dideliausi sveikinimai su gausia šeimyna  4u.gif ..

O mes jau gerokai paaugę siautuliai  biggrin.gif :

Ačiū už sveikinimus 4u.gif na mes dar tik pirma savaitėlė, o tavo šeimyna jau gerokai ūgtelėjusi, tuoj ir į naujus namučius išsibėgios. Ištuštės namai ir truks to siautulio wink.gif
Visi labai gražūs, net sunku būtų išskirti kuris gražiausias, visi wub.gif
Atsakyti
O aš jau vardus galvoju. ax.gif Kažkodėl krikštamotės (saulėlydžio) pasiūlytas visai limpa. Geisha. Vyras sake vadinsim Gumbu. Na jei pastoviai perlipinet reiks biggrin.gif arba Gizmo. ( irgi toks didelis vardas) O as juokiaus kad jei daug miaukses bus Gavarilka biggrin.gif ale koks sutapimas. Turim šunį Gota. Ir katė bus G ax.gif
Atsakyti
Kokie auksiukai skirtingi ir visi mieli. Liko 2 savaitės cool.gif

.
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2015 05 22, 20:44)
O aš jau vardus galvoju.  ax.gif Kažkodėl krikštamotės (saulėlydžio) pasiūlytas visai limpa. Geisha. Vyras sake vadinsim Gumbu. Na jei pastoviai perlipinet reiks biggrin.gif arba Gizmo. ( irgi toks didelis vardas) O as juokiaus kad jei daug miaukses bus Gavarilka biggrin.gif ale koks sutapimas. Turim šunį Gota. Ir katė bus G ax.gif

Kokia man garbė 4u.gif Sujaudinta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 22 gegužės 2015 - 21:18
QUOTE(Freke @ 2015 05 22, 20:44)
O aš jau vardus galvoju.  ax.gif Kažkodėl krikštamotės (saulėlydžio) pasiūlytas visai limpa. Geisha. Vyras sake vadinsim Gumbu. Na jei pastoviai perlipinet reiks biggrin.gif arba Gizmo. ( irgi toks didelis vardas) O as juokiaus kad jei daug miaukses bus Gavarilka biggrin.gif ale koks sutapimas. Turim šunį Gota. Ir katė bus G ax.gif

Geisha wub.gif ir man patinka ax.gif
Atsakyti
Dar prie mano hobio tiktu ir Gija. Bet Geisha kazkaip vis skamba ausyse ir mintyse ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 05 22, 23:37)
Dar prie mano hobio tiktu ir Gija. Bet Geisha kazkaip vis skamba ausyse ir mintyse ax.gif

Kadangi vardų iš G raidės reikės ir daugiau tai pasirankiosiu idėjų smile.gif
Atsakyti