Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(Freke @ 2015 05 10, 22:28)
Kaip idomu bigsmile.gif reiks pasiderint ir pabandyt atvaziuoti. Kazi as su savo trijule neisgazdinciau visu dalyviu ir lankytoju g.gif

Vakar gavau pazada wub.gif mano dickis sako mama... jei tetis tau nenupirks katinelio ar katytes... as kai uzaugsiu tau nupirksiu wub.gif  tikiuosi tiek laukti nereiks lotuliukas.gif
Auksiukai kad pasikeite wub.gif

Ir margiukai nerealiai mieli wub.gif

Vaikai vaikams nelygūs. Kito ir vieno užtenką viskam nusiaubti biggrin.gif O šiaip vaikams paaiškint reikia, kad katinukai gali būti pavargę ir miegoti ir nereikia trankyti narvelių ir jų žadinti.
Kaip miela. wub.gif Vaikas tikras šaunuolis.
Papildyta:
QUOTE(sokejuke86 @ 2015 05 11, 08:14)
pamenam pamenam, kookie gražūs padaužiukai thumbup.gif  thumbup.gif
didžiausios sekmės parodoje 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif Sėkmės mums tikrai prireiks, nes konkurencija tikrai bus didelė.
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2015 05 11, 08:30)
Ačiū  4u.gif Sėkmės mums tikrai prireiks, nes konkurencija tikrai bus didelė.

Sėkmės parodoj! Kažkaip su laiku labai striuka, nebespėju nei skaityt, nei rašyt.
Tiesa, mano mažiukai susirado šeimininkus, dabar lauksim kitų, o jie jau neužilgo turėtų gimt smile.gif
Atsakyti
Monytė, sokejuke86, cili.daiva wub.gif
QUOTE(semlina @ 2015 05 11, 08:30)
Ačiū  4u.gif Sėkmės mums tikrai prireiks, nes konkurencija tikrai bus didelė.
Kad jūsų katytėms nelabai turbūt konkurentų bus, gal vienas, kitas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2015 05 14, 15:46)
Monytė, sokejuke86, cili.daiva  wub.gif Kad jūsų katytėms nelabai turbūt konkurentų bus, gal vienas, kitas wink.gif

Tai, kad nusimorčiavę labai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(cili.daiva @ 2015 05 13, 17:53)
Sėkmės parodoj! Kažkaip su laiku labai striuka, nebespėju nei skaityt, nei rašyt.
Tiesa, mano mažiukai susirado šeimininkus, dabar lauksim kitų, o jie jau neužilgo turėtų gimt smile.gif

Ačiū už palinkėjimus.
Smagu, kad tavo visi mažieji namučius surado. Lengvo atėjimo į šį pasaulį naujai vadai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2015 05 14, 18:13)
Tai, kad nusimorčiavę labai sad.gif

Bet kokios grazios jos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 05 16, 17:43)
Bet kokios grazios jos wub.gif

Ačiū 4u.gif Malonu buvo susipažinti.
Atsakyti
Viskas iklimpau... wub.gif ... vakar visa vakara is galvos neisejo.... vakaro pokalbiu tema buvo kate ar katinas. Si ryta nubudau ir mintys apie katyte sukas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 05 17, 09:27)
Viskas iklimpau... wub.gif ... vakar visa vakara is galvos neisejo.... vakaro pokalbiu tema buvo kate ar katinas.  Si ryta nubudau ir mintys apie katyte sukas.  wub.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif Mano galutinis verdiktas buvo po parodos Šiauliuose cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 05 17, 08:39)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif Mano galutinis verdiktas buvo po parodos Šiauliuose  cool.gif

Dabar lauk kartu su manimi seimos pagausejimo cool.gif ir laikyk čiurikus kad liktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 05 17, 10:28)
Dabar lauk kartu su manimi seimos pagausejimo cool.gif  ir laikyk čiurikus kad liktu  ax.gif

Šeimos pagaisėjimas jau yra smile.gif
Turim ir mergaičių ir bernaičių. wub.gif Dabar, kad tik sveiki visi augtų.
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2015 05 18, 05:55)
Šeimos pagaisėjimas jau yra smile.gif
Turim ir mergaičių ir bernaičių.  wub.gif  Dabar, kad tik sveiki visi augtų.

Sveikininai dideliausi!!!! Skanaus pienelio 4u.gif Aukit sveiki ir dideli 4u.gif
Atsakyti