Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

saulėlydis* ,
viskas bus gerai , jūsų berniučkis laaaabai žaismingas ir linksmas , namie bus daug veiksmo biggrin.gif .

Nagi , mes raitojamės rankoves , kas čia per "tyliadieniai" biggrin.gif ...
Koltonas .. Savo vertę žinantis vyrukas , mūsų didysis pozuotojas wub.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2015 04 19, 20:27)

Nagi , mes raitojamės rankoves , kas čia per "tyliadieniai"  biggrin.gif ...
Koltonas .. Savo vertę žinantis vyrukas , mūsų didysis pozuotojas  wub.gif :

žiauriai faini kačiukai Jūsų bigsmile.gif tokie mandruoliai biggrin.gif ir mergytė galvą iškėkusi :"pažiūrėkit kokia aš gražuolė!!", ir štai berniukėlis irgi žino savo vertę biggrin.gif nerealūs mažyliai wub.gif

Sniegučiai dar tokie mažučiai wub.gif prie mamytės glaudžiasi, tokie ramūs ir kuklučiai atrodo bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Elinga žaidžia su Damute

Sveikos, pagalvojau, kad parodysiu video kaip 7 mėn. Elinga žaidžia su Damute 4u.gif Atleiskit už bardaką, nesusitvarkiau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2015 04 20, 13:57)
Elinga žaidžia su Damute

Sveikos, pagalvojau, kad parodysiu video kaip 7 mėn. Elinga žaidžia su Damute 4u.gif Atleiskit už bardaką, nesusitvarkiau... doh.gif

Damutė kokia minkštutė bigsmile.gif o mergytei kiek džiaugsmo wub.gif
Atsakyti
Mūsų mažiai augam ne dienom o valandom, bet nelabai pozuojam, nes valgo ir miegam. Geisha ir Gloria ax.gif
user posted image
Papildyta:
Prieš kelias dieneles Geisha pozuot nusiteikusi buvo, Gloria miegojo:)
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kaip smagu tokius kleckiukus mažiukus matyti. wub.gif Žiopliukai dar visai, bet labai mieli. wub.gif
Auksiukai Monytės jau šiek tiek prakutę tai rimčiau pozuoja smile.gif grožiai wub.gif
Toma, o Damutė kaip matau labai žaisminga ir tikrai graži nei nutukus, nei kūda tiesiog super gerai atrodo wub.gif
Atsakyti
Kokie minkštučiai grožiai šaltą rytą wub.gif
Atsakyti
Toumei, Elingute labai gražiai su Damute žaidžia wub.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif Retai čia beužsuku, nebėra laiko smile.gif Matau temą valdo auksiukai ir sniegiukai biggrin.gif Gražu, mažylių laikas tas pavasaris smile.gif

Aš tai nežinau iš tikro kaip pakomentuoti tuos atvejus, kai kastruoti katinai ar sterilizuotos katės tunka, nes realiai šeriu kates tuo pačiu royaliu, duodu arba britams, arba išrankioms, Kukulis išvis valgo oral, kur nuo dantų apnašų, nes jam tik tas patinka, bet nieko panašaus į nutukimą nei vienam mano kašarui negresia. Kaip buvo, tokie ir yra.
Atsakyti
Ačiū , mergaitės , visoms už dėmesį mūsų berniučkiams 4u.gif ...

sokejuke86 ,
išties , nerealiai greitai visi mažiai auga , jau toookie burbuliukai-sniego kamuoliukai wub.gif

QUOTE(Toumei @ 2015 04 20, 14:57)

Super reportažėlis thumbup.gif .. Prašom dažniau su tokiais filmukais ax.gif ...

Kadangi berniukai jau pasirodė, tai skubam ir panas parodyti , o tai mūsiškai dar sparčiau keičiasi , jų namučiuose jau siautulys ir laipiojimai ant neįmanomų daiktų ima viršų biggrin.gif , pasifilmuosim kada ir parodysim tuos ringus ir alpinizmo pamokas biggrin.gif . Kalista , pati romiausia , švelniausia ir nedrąsiausia mergytė wub.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

Ir jos sesė Čisakė , visiška Kalistos priešingybė , ne tik savo karamelinės "bandelės" išvaizda , bet ir charakteriu - drąsiausia bandytoja , dūkalė , pasiutelė , nenuorama ir tyrinėtoja , mano numylėtinis arbūzėlis wub.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

Ir vėl eteryje auksiukai ... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2015 04 22, 20:45)
Ačiū , mergaitės , visoms už dėmesį mūsų berniučkiams  4u.gif ...

sokejuke86 ,
išties , nerealiai greitai visi mažiai auga , jau toookie burbuliukai-sniego kamuoliukai  wub.gif
Super reportažėlis  thumbup.gif .. Prašom dažniau su tokiais filmukais  ax.gif  ...

Kadangi berniukai jau pasirodė, tai skubam ir panas parodyti , o tai mūsiškai dar sparčiau keičiasi , jų namučiuose jau siautulys ir laipiojimai ant neįmanomų daiktų ima viršų  biggrin.gif , pasifilmuosim kada ir parodysim tuos ringus ir alpinizmo pamokas  biggrin.gif . Kalista , pati romiausia , švelniausia ir nedrąsiausia mergytė  wub.gif :

user posted image

Ir jos sesė Čisakė , visiška Kalistos priešingybė , ne tik savo karamelinės "bandelės" išvaizda , bet ir charakteriu - drąsiausia bandytoja , dūkalė , pasiutelė , nenuorama ir tyrinėtoja , mano numylėtinis arbūzėlis  wub.gif :

user posted image

Ir vėl eteryje auksiukai ...  biggrin.gif

Grožiai wub.gif
Labai simpatiškos abi mergytės.
Bet tai žiūriu tos padūkėlės turi savo šarmą ir tuo savo šustrumu užsitarnauja simpatijas ir joms atleistinos visos sbitkos biggrin.gif nors aš tai džiaugiuosi kai turiu dabar namie dvi priešingybes: dūkalę ir ramuolę, nu taip gerai papildo viena kitą thumbup.gif kai norisi kažką paniurkyti pasiimi rankinukę, o kai pažaisti žaidi su aktyviąja thumbup.gif ir abi mylimos ir savaip mielos, o ir tarpusavyje puikiai išsidūksta.
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2015 04 22, 22:06)
Grožiai  wub.gif
Labai simpatiškos abi mergytės.
Bet tai žiūriu tos padūkėlės turi savo šarmą ir tuo savo šustrumu užsitarnauja simpatijas ir joms atleistinos visos sbitkos  biggrin.gif  nors aš tai džiaugiuosi kai turiu dabar namie dvi priešingybes: dūkalę ir ramuolę, nu taip gerai papildo viena kitą  thumbup.gif  kai norisi kažką paniurkyti pasiimi rankinukę, o kai pažaisti žaidi su aktyviąja  thumbup.gif  ir abi mylimos ir savaip mielos, o ir tarpusavyje puikiai išsidūksta.

Ačiū, semlina 4u.gif . Aš tai jas gaunu paniurkyt ne kasdien- ne pas mane namie auga... o taip pasiilgstu , irgi galėčiau užniurkyti wub.gif .. Ale tai kokios jos skirtingos , tiek vizualiai , tiek savo būdu.. Matau , kad pas Čisakę bus laaaabai didelės akys ,o Kalista tiesiog atrodo kaip tobulas burbuliukas, galvoju , kad įdomu bus jas palyginti ,kai sueis 3 mėnesiukai smile.gif
Atsakyti