saulėlydis* ,
viskas bus gerai , jūsų berniučkis laaaabai žaismingas ir linksmas , namie bus daug veiksmo .
Nagi , mes raitojamės rankoves , kas čia per "tyliadieniai" ...
Koltonas .. Savo vertę žinantis vyrukas , mūsų didysis pozuotojas :
QUOTE(Monytė @ 2015 04 19, 20:27)
Nagi , mes raitojamės rankoves , kas čia per "tyliadieniai" ...
Koltonas .. Savo vertę žinantis vyrukas , mūsų didysis pozuotojas :
žiauriai faini kačiukai Jūsų tokie mandruoliai ir mergytė galvą iškėkusi :"pažiūrėkit kokia aš gražuolė!!", ir štai berniukėlis irgi žino savo vertę nerealūs mažyliai
Sniegučiai dar tokie mažučiai prie mamytės glaudžiasi, tokie ramūs ir kuklučiai atrodo
Elinga žaidžia su Damute
Sveikos, pagalvojau, kad parodysiu video kaip 7 mėn. Elinga žaidžia su Damute Atleiskit už bardaką, nesusitvarkiau...
Sveikos, pagalvojau, kad parodysiu video kaip 7 mėn. Elinga žaidžia su Damute Atleiskit už bardaką, nesusitvarkiau...
QUOTE(Toumei @ 2015 04 20, 13:57)
Elinga žaidžia su Damute
Damutė kokia minkštutė o mergytei kiek džiaugsmo
Kaip smagu tokius kleckiukus mažiukus matyti. Žiopliukai dar visai, bet labai mieli.
Auksiukai Monytės jau šiek tiek prakutę tai rimčiau pozuoja grožiai
Toma, o Damutė kaip matau labai žaisminga ir tikrai graži nei nutukus, nei kūda tiesiog super gerai atrodo
Auksiukai Monytės jau šiek tiek prakutę tai rimčiau pozuoja grožiai
Toma, o Damutė kaip matau labai žaisminga ir tikrai graži nei nutukus, nei kūda tiesiog super gerai atrodo
Kokie minkštučiai grožiai šaltą rytą
Toumei, Elingute labai gražiai su Damute žaidžia
Ačiū Retai čia beužsuku, nebėra laiko Matau temą valdo auksiukai ir sniegiukai Gražu, mažylių laikas tas pavasaris
Aš tai nežinau iš tikro kaip pakomentuoti tuos atvejus, kai kastruoti katinai ar sterilizuotos katės tunka, nes realiai šeriu kates tuo pačiu royaliu, duodu arba britams, arba išrankioms, Kukulis išvis valgo oral, kur nuo dantų apnašų, nes jam tik tas patinka, bet nieko panašaus į nutukimą nei vienam mano kašarui negresia. Kaip buvo, tokie ir yra.
Aš tai nežinau iš tikro kaip pakomentuoti tuos atvejus, kai kastruoti katinai ar sterilizuotos katės tunka, nes realiai šeriu kates tuo pačiu royaliu, duodu arba britams, arba išrankioms, Kukulis išvis valgo oral, kur nuo dantų apnašų, nes jam tik tas patinka, bet nieko panašaus į nutukimą nei vienam mano kašarui negresia. Kaip buvo, tokie ir yra.
Ačiū , mergaitės , visoms už dėmesį mūsų berniučkiams ...
sokejuke86 ,
išties , nerealiai greitai visi mažiai auga , jau toookie burbuliukai-sniego kamuoliukai
Super reportažėlis .. Prašom dažniau su tokiais filmukais ...
Kadangi berniukai jau pasirodė, tai skubam ir panas parodyti , o tai mūsiškai dar sparčiau keičiasi , jų namučiuose jau siautulys ir laipiojimai ant neįmanomų daiktų ima viršų , pasifilmuosim kada ir parodysim tuos ringus ir alpinizmo pamokas . Kalista , pati romiausia , švelniausia ir nedrąsiausia mergytė :
Ir jos sesė Čisakė , visiška Kalistos priešingybė , ne tik savo karamelinės "bandelės" išvaizda , bet ir charakteriu - drąsiausia bandytoja , dūkalė , pasiutelė , nenuorama ir tyrinėtoja , mano numylėtinis arbūzėlis :
Ir vėl eteryje auksiukai ...
sokejuke86 ,
išties , nerealiai greitai visi mažiai auga , jau toookie burbuliukai-sniego kamuoliukai
QUOTE(Toumei @ 2015 04 20, 14:57)
Kadangi berniukai jau pasirodė, tai skubam ir panas parodyti , o tai mūsiškai dar sparčiau keičiasi , jų namučiuose jau siautulys ir laipiojimai ant neįmanomų daiktų ima viršų , pasifilmuosim kada ir parodysim tuos ringus ir alpinizmo pamokas . Kalista , pati romiausia , švelniausia ir nedrąsiausia mergytė :
Ir jos sesė Čisakė , visiška Kalistos priešingybė , ne tik savo karamelinės "bandelės" išvaizda , bet ir charakteriu - drąsiausia bandytoja , dūkalė , pasiutelė , nenuorama ir tyrinėtoja , mano numylėtinis arbūzėlis :
QUOTE(Monytė @ 2015 04 22, 20:45)
Ačiū , mergaitės , visoms už dėmesį mūsų berniučkiams ...
sokejuke86 ,
sokejuke86 ,
Grožiai
Labai simpatiškos abi mergytės.
Bet tai žiūriu tos padūkėlės turi savo šarmą ir tuo savo šustrumu užsitarnauja simpatijas ir joms atleistinos visos sbitkos nors aš tai džiaugiuosi kai turiu dabar namie dvi priešingybes: dūkalę ir ramuolę, nu taip gerai papildo viena kitą kai norisi kažką paniurkyti pasiimi rankinukę, o kai pažaisti žaidi su aktyviąja ir abi mylimos ir savaip mielos, o ir tarpusavyje puikiai išsidūksta.
QUOTE(semlina @ 2015 04 22, 22:06)
Grožiai
Bet tai žiūriu tos padūkėlės turi savo šarmą ir tuo savo šustrumu užsitarnauja simpatijas ir joms atleistinos visos sbitkos nors aš tai džiaugiuosi kai turiu dabar namie dvi priešingybes: dūkalę ir ramuolę, nu taip gerai papildo viena kitą kai norisi kažką paniurkyti pasiimi rankinukę, o kai pažaisti žaidi su aktyviąja ir abi mylimos ir savaip mielos, o ir tarpusavyje puikiai išsidūksta.
Ačiū, semlina . Aš tai jas gaunu paniurkyt ne kasdien- ne pas mane namie auga... o taip pasiilgstu , irgi galėčiau užniurkyti .. Ale tai kokios jos skirtingos , tiek vizualiai , tiek savo būdu.. Matau , kad pas Čisakę bus laaaabai didelės akys ,o Kalista tiesiog atrodo kaip tobulas burbuliukas, galvoju , kad įdomu bus jas palyginti ,kai sueis 3 mėnesiukai