Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

http://youtu.be/tn09qkHf3TE
Atsakyti
Kaip miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 04 08, 18:14)
Man paciai istriges toks

http://amber-wishes....975776_orig.jpg

Kai buvau 6 metu mergyčka. pradejau rinkti kalendoriukus. Tai pirmasis gautas kalendoriukas buvo britukas tokių spalvų.

Pas mane gausis atvirkščiai. baldus prie katino derinsiu lotuliukas.gif nes tiesiog jų dar nėra blush2.gif

Čia mano Damutės vaikis - Markizas, gyvenantis Danijoje 4u.gif Reta, graži ir labai sunkiai dailiai išveisiama spalva ant britukų ax.gif Didižiuojuosi augindama būtent šios spalvos katę savo namuose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2015 04 12, 12:23)
Čia mano Damutės vaikis - Markizas, gyvenantis Danijoje 4u.gif Reta, graži ir labai sunkiai dailiai išveisiama spalva ant britukų ax.gif Didižiuojuosi augindama būtent šios spalvos katę savo namuose blush2.gif

Labai labai grazus katinas!!! teisetai tuo didziuojates 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 04 12, 23:08)
Labai labai grazus katinas!!! teisetai tuo didziuojates 4u.gif

Ačiū 4u.gif Damutė mano pati mylimiausia katė kada nors turėta gyvenime, be jos aš niekaip negaliu, charakteris toks echidniškas kaip mano... blush2.gif lotuliukas.gif Susiderinam, nors vyras tai pavydo scenas kelia, sako katę labiau myliu negu jį... blink.gif lotuliukas.gif Vaikai jos irgi visi iki vieno fantastiški, nors dauguma buvo tėvelio charakterio, bet dvi mergos grynai šėtoniukės kaip ir Dama lotuliukas.gif Gaila neturiu ryšio su savininkais, nežinau kaip sekasi jų gyvenimai, bet smagu, kad bent jau dalis šeimininkų bendrauja, rašo, siunčia nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
Na va pagaliau trumpam iškišam savo nosytes, dar nenorim pozuoti visai ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2015 04 14, 20:02)
Na va pagaliau trumpam iškišam savo nosytes, dar nenorim pozuoti visai ax.gif

Meškučiai snieginukai wub.gif wub.gif .. Pasirodykit gi dažniau , "palaikykit mums kompaniją" mirksiukas.gif ...

Kaip ir žadėjau , toliau mėtomės nuotraukomis smile.gif . Šiandienos žvaigždutė - Ceilonas wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2015 04 15, 21:22)
Meškučiai snieginukai  wub.gif  wub.gif .. Pasirodykit gi dažniau , "palaikykit mums kompaniją"  mirksiukas.gif ...
Kaip ir žadėjau ,

Labai smagu į temą nosį įkišus rast mažių nuotraukas wub.gif maži pūkuotukai, gražuoliukai wub.gif
Tik pati kažkaip neturiu ką parašyti tai tik pasigrožiu nuotraukomis ax.gif
Atsakyti
Meškučiai snieginukai  wub.gif  wub.gif .. Pasirodykit gi dažniau , "palaikykit mums kompaniją"  mirksiukas.gif ...
Kaip ir žadėjau , toliau mėtomės nuotraukomis  smile.gif . Šiandienos žvaigždutė - Ceilonas  wub.gif

Koks grazus ir toks sustras atrodo wub.gif o as tai nespeju fotkint,konkursas buvo dabar dat i ryga pakviete sekmadieniui sokt tai vel repetuojam
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2015 04 14, 20:02)

Oi merginos kokie grazuoliukai ziolpliukai Jusu katukai wub.gif wub.gif wub.gif
o jau spalvytes visu kazkokios pasakiskos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2015 04 16, 08:18)
Koks grazus ir toks sustras atrodo wub.gif o as tai nespeju fotkint,konkursas buvo dabar dat i ryga pakviete sekmadieniui sokt tai vel repetuojam

Ačiū ax.gif ... Tai dideliausios sėkmės konkurse 4u.gif , o kai jau viskas jau bus "po" , laukiam šviežių snieginukų nuotraukyčių !

QUOTE(armeda @ 2015 04 16, 11:51)
Oi merginos kokie grazuoliukai ziolpliukai  Jusu katukai wub.gif  wub.gif  wub.gif
o jau spalvytes visu kazkokios pasakiskos  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dvi priešingybės - snieginukai ir auksiukai biggrin.gif .. Ačiū už pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
Kaip ir žadėjau , toliau mėtomės nuotraukomis  smile.gif . Šiandienos žvaigždutė - Ceilonas  wub.gif

Grįžau po atostogų, o mano vaikas, kad paaugęs 4u.gif thumbup.gif
MB imasi už galvos kai pasakiau, jog išdykiausias doh.gif tongue.gif
Atsakyti