Kaip miela
QUOTE(Freke @ 2015 04 08, 18:14)
Man paciai istriges toks
http://amber-wishes....975776_orig.jpg
Kai buvau 6 metu mergyčka. pradejau rinkti kalendoriukus. Tai pirmasis gautas kalendoriukas buvo britukas tokių spalvų.
Pas mane gausis atvirkščiai. baldus prie katino derinsiu nes tiesiog jų dar nėra
http://amber-wishes....975776_orig.jpg
Kai buvau 6 metu mergyčka. pradejau rinkti kalendoriukus. Tai pirmasis gautas kalendoriukas buvo britukas tokių spalvų.
Pas mane gausis atvirkščiai. baldus prie katino derinsiu nes tiesiog jų dar nėra
Čia mano Damutės vaikis - Markizas, gyvenantis Danijoje Reta, graži ir labai sunkiai dailiai išveisiama spalva ant britukų Didižiuojuosi augindama būtent šios spalvos katę savo namuose
QUOTE(Toumei @ 2015 04 12, 12:23)
Čia mano Damutės vaikis - Markizas, gyvenantis Danijoje Reta, graži ir labai sunkiai dailiai išveisiama spalva ant britukų Didižiuojuosi augindama būtent šios spalvos katę savo namuose
Labai labai grazus katinas!!! teisetai tuo didziuojates
QUOTE(Freke @ 2015 04 12, 23:08)
Labai labai grazus katinas!!! teisetai tuo didziuojates
Ačiū Damutė mano pati mylimiausia katė kada nors turėta gyvenime, be jos aš niekaip negaliu, charakteris toks echidniškas kaip mano... Susiderinam, nors vyras tai pavydo scenas kelia, sako katę labiau myliu negu jį... Vaikai jos irgi visi iki vieno fantastiški, nors dauguma buvo tėvelio charakterio, bet dvi mergos grynai šėtoniukės kaip ir Dama Gaila neturiu ryšio su savininkais, nežinau kaip sekasi jų gyvenimai, bet smagu, kad bent jau dalis šeimininkų bendrauja, rašo, siunčia nuotraukas
QUOTE(Monytė @ 2015 04 15, 21:22)
Meškučiai snieginukai .. Pasirodykit gi dažniau , "palaikykit mums kompaniją" ...
Kaip ir žadėjau ,
Kaip ir žadėjau ,
Labai smagu į temą nosį įkišus rast mažių nuotraukas maži pūkuotukai, gražuoliukai
Tik pati kažkaip neturiu ką parašyti tai tik pasigrožiu nuotraukomis
Meškučiai snieginukai .. Pasirodykit gi dažniau , "palaikykit mums kompaniją" ...
Kaip ir žadėjau , toliau mėtomės nuotraukomis . Šiandienos žvaigždutė - Ceilonas
Kaip ir žadėjau , toliau mėtomės nuotraukomis . Šiandienos žvaigždutė - Ceilonas
Koks grazus ir toks sustras atrodo o as tai nespeju fotkint,konkursas buvo dabar dat i ryga pakviete sekmadieniui sokt tai vel repetuojam
QUOTE(sokejuke86 @ 2015 04 14, 20:02)
Oi merginos kokie grazuoliukai ziolpliukai Jusu katukai
o jau spalvytes visu kazkokios pasakiskos
QUOTE(sokejuke86 @ 2015 04 16, 08:18)
Koks grazus ir toks sustras atrodo o as tai nespeju fotkint,konkursas buvo dabar dat i ryga pakviete sekmadieniui sokt tai vel repetuojam
Ačiū ... Tai dideliausios sėkmės konkurse , o kai jau viskas jau bus "po" , laukiam šviežių snieginukų nuotraukyčių !
QUOTE(armeda @ 2015 04 16, 11:51)
Oi merginos kokie grazuoliukai ziolpliukai Jusu katukai
Dvi priešingybės - snieginukai ir auksiukai .. Ačiū už pagyrimus
Grįžau po atostogų, o mano vaikas, kad paaugęs
MB imasi už galvos kai pasakiau, jog išdykiausias