Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(Freke @ 2015 04 08, 15:56)

Oi ta spalva.... mano vyras nusileido katinui, bet tik pilkam.... kad butu ir vilkas sotus ir avis sveika nusileidau. Juk ne menesiui perku blush2.gif bet zinau, kad kai jau ateis laikas bus taip kad vaziuosiu ir stebesiu. Rinksiuos. Gal ne pilkas bus o kitoks. Kai ikris i sirdi nebeiskrapstysiu. Kol kas dairaus po veislynus pilkiuko.

mano vyras prieš daugiau kaip 4 metus važiavo rinktis juodo taksiuko... juodukai buvo tik 4 savaičių, o pas veisėją buvo likęs vienas rudukas... MB sakė, kad tik juodas, o aš sutikau, juk protinga motera esu, kam ginčytis biggrin.gif ... namo išvažiavom su ruduoju mūsų meilūnu wub.gif
katinas tai išvis gi niekada neturėjo peržengti mano vyro namų slenksčio... na palaukėm 12 metų ir pats tą katiną per tą slenkstį parsinešė ir dabar pats keliasi 5 ryto, kad paduot savo katinėliui konservų... ir įsipratink tu man taip doh.gif beje pradžioj irgi buvo tik pilkas, o namie karaliauja lelijinis meškinas wub.gif ...

labas 4u.gif

gražuoliai mažyliai wub.gif

įsivaizduoju kaip laukia savo naujojo šeimos nario saulelydis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 08 balandžio 2015 - 19:13
QUOTE(aluona @ 2015 04 07, 20:31)
O gal ir vienspalvių aluonos gyventojų pasiilgot?

Jej... skanumėlis... wub.gif

QUOTE(saulėlydis* @ 2015 04 08, 16:46)
Prisistatau kaip būsima oficiali Monytės Ceilono "mama"  4u.gif  tongue.gif  wub.gif

thumbup.gif ...

QUOTE(esarmy @ 2015 04 08, 18:08)
Kadaise kalbėjome apie auklėjimą britų su folija. 
Žmonės gelbėja virtuvinę techniką..  blink.gif

lotuliukas.gif ... Ačiū už priminimus .. geras būdas " cekavom zosėm " biggrin.gif

Kaip ir minėjau , vykdom pažadus smile.gif ..
Berniučkiai ... wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2015 04 08, 18:08)
saulėlydis* sveikinimai 4u.gif Džiugu, kai gražūs katukai lieka temoje! 

Kadaise kalbėjome apie auklėjimą britų su folija. 
Žmonės gelbėja virtuvinę techniką..  blink.gif

Labas rytas,
Ačiū 4u.gif

O šis vaizdas tikriausiai įtakojo mano šios nakties košmarą doh.gif
Pilna troba didelių ir mažų katinų, niekas manęs neklauso, šnypščia, braižo, šokinėja, daužo..visur pridergta..Och doh.gif Ir tame durnyne niekaip nerandu savo Ceilono...
Papildyta:
QUOTE(Monytė @ 2015 04 08, 22:47)
Jej... skanumėlis...  wub.gif
thumbup.gif ...
lotuliukas.gif ... Ačiū už priminimus .. geras būdas " cekavom zosėm "  biggrin.gif

Kaip ir minėjau , vykdom pažadus  smile.gif ..
Berniučkiai ...  wub.gif

[

Gražuoliai 4u.gif Nors aš tik vieną tematau tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 09 balandžio 2015 - 07:18
aluona jusu Pamela NUOSTABI !
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 04 08, 18:14)
Man paciai istriges toks

http://amber-wishes....975776_orig.jpg

Kai buvau 6 metu mergyčka. pradejau rinkti kalendoriukus. Tai pirmasis gautas kalendoriukas buvo britukas tokių spalvų.

Pas mane gausis atvirkščiai. baldus prie katino derinsiu lotuliukas.gif nes tiesiog jų dar nėra blush2.gif

Čia Damutė Tomos wub.gif Iš tiesų point britai laaabai gražu wub.gif

Aš žinokit skaitau, visą laiką skaitau, tik va parašyt neturiu ko. Nieko naujo, viskas po senove, Šmikutis gyvena gerai, džiaugiasi gyvenimu be kitų katinų, turi savo nuosavą šunį, žiurkėną ir akvariumą, na žodžiu laimingą gyvenimą gyvena. Tiesa, jeigu negauna vakare konservukų tai naktį dainas dainuoja, mol truksta kažko biggrin.gif

Mergaites kas turit tą gerą pardavimo-pirkimo sutarties variantą kur čia kažkas buvo įdėjęs? nebuvau išsisaugojus, o dabar noriu draugei parodyt kuri nori sudaryt sutartį šuniukam pardavinėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 04 01, 15:45)
Bet aš jums įkyrėsiu  blush2.gif
Nu suaugusi moteris, o suskystėjo smegenai. Vaikštau laiminga nors dar realiai nėra ko  wub.gif Jis bus mano kaštoninio jubiliejaus dovana  cool.gif Aš Kaune gimiau, ir katinas kaunietis. Tik padarysim žemaičiu  biggrin.gif

Sveikinu super jusu pasirinkimas.

Monyte fantastiskai grazus jusu maziukai
wub.gif
Papildyta:
As vis nespeju parasyt ir parodyt,bet kita savaite jau po konkuso pazadu tai padaryt,turim ir mes du lelius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 04 09, 08:17)
O šis vaizdas tikriausiai įtakojo mano šios nakties košmarą  doh.gif
Pilna troba didelių ir mažų katinų, niekas manęs neklauso, šnypščia, braižo, šokinėja, daužo..visur pridergta..Och  doh.gif Ir tame durnyne niekaip nerandu savo Ceilono...

lotuliukas.gif ...nuotaiką tikrai pakėlėt..

sokejuke86,
ačiū už dėmesį mūsų vyriškai kompanijai 4u.gif ..

Dar truputuką moteriškos kompanijos : sesės švelnioji Calista ir bandelė Chisaki wub.gif Atsiprašom , kad eteryje mūsų daugiausia - bandom britukininkus išjudinti biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2015 04 09, 15:37)
Atsiprašom , kad eteryje mūsų daugiausia - bandom britukininkus išjudinti  biggrin.gif

Laba. Monyte, aluona jūsų katuliai fantastiški wub.gif
Kadangi aš nelauktai netikėtai šiai dienai esu labiau britukininkė, negu persų egzotų turėtoja irgi pasirodysim truputuką blush2.gif Mažiukų kol kas neturiu bet va koks jaunimas pas mane auga thumbup.gif

Ryžikiukas, nuostabaus charakterio katinėlis britų ilgaplaukis Quatro AdorableCat*LT wub.gif
user posted image

Ir dvi pasiutę mergiotės drinks_cheers.gif
Britų ilgaplaukė Caliope Diva Catitta*LT (Laimutė) ir trumpaplaukė Deira Katės Akis*LT

user posted image

Atsakyti
Monyte,kuo daugiau rodykites,tokiee groziai wub.gif wub.gif lailaa jusu irgi grzuoliai
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2015 04 09, 14:17)
Sveikinu super jusu pasirinkimas.

wub.gif
Papildyta:
As vis nespeju parasyt ir parodyt,bet kita savaite jau po konkuso pazadu tai padaryt,turim ir mes du lelius wub.gif

Sveikinu 4u.gif lauksim pasirodant.
Papildyta:
QUOTE(LaiLaa @ 2015 04 09, 15:56)
Laba. Monyte, aluona jūsų katuliai fantastiški  wub.gif
Kadangi aš nelauktai netikėtai šiai dienai esu labiau britukininkė, negu persų egzotų turėtoja irgi pasirodysim truputuką  blush2.gif Mažiukų kol kas neturiu bet va koks jaunimas pas mane auga  thumbup.gif

Ryžikiukas, nuostabaus charakterio katinėlis britų ilgaplaukis Quatro AdorableCat*LT  wub.gif
user posted image

Ir dvi pasiutę mergiotės  drinks_cheers.gif
Britų ilgaplaukė Caliope Diva Catitta*LT (Laimutė) ir trumpaplaukė Deira Katės Akis*LT

user posted image

Gražus jaunimas auga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2015 04 09, 14:17)
wub.gif

Ačiū blush2.gif ...
Svekinu sulaukus leliukų 4u.gif ! Lauksim eteryje ... Ir sėkmės konkurse !

QUOTE(LaiLaa @ 2015 04 09, 15:56)
Laba. Monyte, aluona jūsų katuliai fantastiški  wub.gif
Kadangi aš nelauktai netikėtai šiai dienai esu labiau britukininkė, negu persų egzotų turėtoja irgi pasirodysim truputuką  blush2.gif Mažiukų kol kas neturiu bet va koks jaunimas pas mane auga  thumbup.gif

Ačiū už pagyrimus mūsų katuliams 4u.gif .. Taigi rodykite savo ilgaplaukį ir trumpaplaukį jaunimą dažniau , o tai gaunasi, kad tuo grožiu tik patys džiaugiatės biggrin.gif .

Jej , išsikrutino britukai thumbup.gif ... assa.gif
Gal kas greitai galit paaiškint kaip įkelt kleckučių filmuką ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2015 04 10, 11:59)

Jej , išsikrutino britukai  thumbup.gif ...  assa.gif
Gal kas greitai galit paaiškint kaip įkelt kleckučių filmuką ?  g.gif

Pirmiausiai reiktų įkelt į "jutubę" o tada čia nuorodą smile.gif
Atsakyti