Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

Grožiai wub.gif Iš Ceilono darysim žemaitį namų karalių cool.gif wub.gif Kokia jo karūna tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 04 04, 16:18)
Grožiai  wub.gif Iš Ceilono darysim žemaitį namų karalių  cool.gif  wub.gif Kokia jo karūna  tongue.gif

biggrin.gif ...
Pasilikom "desertui" savo storulę Shisaki ,paskutinė iš ketveriukės . Ypatingai drąsi smalsuolė ... wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Vaikai tai žinokit ,auga bigsmile.gif ..ruošiamės užmėtyti forumą nuotraukomis , nes čia labai tylu.. Bent kleckučių parodą surengsim biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ach koks skanus "desertas" wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2015 04 07, 11:06)

Pasilikom "desertui" savo storulę Shisaki ,paskutinė iš ketveriukės . Ypatingai drąsi smalsuolė ...  wub.gif

[

visi kačiukai labai gražūs, nu bet jau ši mergytė wub.gif wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Temą užvaldę gražieji auksiukai wub.gif
O gal ir vienspalvių aluonos gyventojų pasiilgot?
Pamela, besidaranti naujų namų
user posted image
cinamoninė Siuzė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aluona: 07 balandžio 2015 - 19:32
wub.gif kokie grožiai wub.gif jau gal pusmetis dairaus. Ir nors ne svarstyklė bet vis sveriu. Pliusus minusus. O jau taip noris. Lyg ir imtum pirktum bet... wacko.gif ir vėl sveriu ir vėl svarstau. Na bet pasiryšiu. Ir bus tai tik Britukas. Pilkas. wub.gif tiek daug nežinomybės. Tiek daug klausimų dėl pasirinkimo...
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 04 07, 20:57)
wub.gif kokie grožiai wub.gif jau gal pusmetis dairaus. Ir nors ne svarstyklė bet vis sveriu. Pliusus minusus. O jau taip noris. Lyg ir imtum pirktum bet... wacko.gif ir vėl sveriu ir vėl svarstau. Na bet pasiryšiu. Ir bus tai tik Britukas. Pilkas.  wub.gif tiek daug nežinomybės. Tiek daug klausimų dėl pasirinkimo...

A ko cia svarstyt? bigsmile.gif biggrin.gif britukai nerealiausi- griebi viena ir dziaugiesi minkstuciu meskuciu wub.gif
Atsakyti
Tema atgijo gražiais kačiukais!
QUOTE(Tylene @ 2015 04 08, 10:14)
A ko cia svarstyt? bigsmile.gif  biggrin.gif  britukai nerealiausi- griebi viena ir dziaugiesi minkstuciu meskuciu wub.gif
Tikrai taip thumbup.gif
Po pirmos mergaitės užsiciklinau ant mėlynų. Bet kai paniurkiau auksiukus, šinšilas ... wub.gif O labiausiai širdį man įlindo ... fawn mergaitė wub.gif Ir spalva nei prie ko, o būtent konkreti katytė.
Todėl ieškoti brito, kad būtinai "pilko" ar tik "smėlino" tikrai neverta, juk nederinsite jo prie baldų. Pati dabar tai žiūrėčiau, ką būtų galimybė pamatyti, pabendrauti", ypač ramioje, įprastoje kačiukui, aplinkoje
Atsakyti
Prisistatau kaip būsima oficiali Monytės Ceilono "mama" 4u.gif tongue.gif wub.gif
Atsakyti
Saulelydi sveikinu tapus "mama" 4u.gif greiciau tas laikas prasisuktu ir paniurkytum savuos namuos savo grozi wub.gif

Oi ta spalva.... mano vyras nusileido katinui, bet tik pilkam.... kad butu ir vilkas sotus ir avis sveika nusileidau. Juk ne menesiui perku blush2.gif bet zinau, kad kai jau ateis laikas bus taip kad vaziuosiu ir stebesiu. Rinksiuos. Gal ne pilkas bus o kitoks. Kai ikris i sirdi nebeiskrapstysiu. Kol kas dairaus po veislynus pilkiuko.
Atsakyti
saulėlydis* sveikinimai 4u.gif Džiugu, kai gražūs katukai lieka temoje!
QUOTE(Freke @ 2015 04 08, 16:56)
Oi ta spalva.... mano vyras nusileido katinui, bet tik pilkam.... kad butu ir vilkas sotus ir avis sveika nusileidau. Juk ne menesiui perku blush2.gif bet zinau, kad kai jau ateis laikas bus taip kad vaziuosiu ir stebesiu. Rinksiuos. Gal ne pilkas bus o kitoks. Kai ikris i sirdi nebeiskrapstysiu. Kol kas dairaus po veislynus pilkiuko.
Jūs vyrą kartu pasimkite ir vežiokite tik pas patinkančių jums spalvų kačiukus biggrin.gif

Kadaise kalbėjome apie auklėjimą britų su folija.
Žmonės gelbėja virtuvinę techniką.. blink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 08 balandžio 2015 - 17:10
Man paciai istriges toks

http://amber-wishes....975776_orig.jpg

Kai buvau 6 metu mergyčka. pradejau rinkti kalendoriukus. Tai pirmasis gautas kalendoriukas buvo britukas tokių spalvų.

Pas mane gausis atvirkščiai. baldus prie katino derinsiu lotuliukas.gif nes tiesiog jų dar nėra blush2.gif
Atsakyti