Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

Labas, čia taip tylu, o aš netveriu savo kailyje po šios nakties tongue.gif Nes gavau dviejų broliukų nuotraukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 04 03, 10:00)
Labas, čia taip tylu, o aš netveriu savo kailyje po šios nakties  tongue.gif Nes gavau dviejų broliukų nuotraukas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O su mumis nuotraukomis pasidalinti tai nereikia? unsure.gif ir mes norim pasiseilėti biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2015 04 03, 11:19)
O su mumis nuotraukomis pasidalinti tai nereikia?  unsure.gif  ir mes norim pasiseilėti  biggrin.gif  wub.gif

Na juk šeimininkė turi išvesti juos ant podiumo mirksiukas.gif Laukim. Aš tik du temačiau mirksiukas.gif
Padariau rinkimus. Laimėtojas kaip ir yra cool.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 04 03, 11:27)
Na juk šeimininkė turi išvesti juos ant podiumo  mirksiukas.gif Laukim. Aš tik du temačiau  mirksiukas.gif
Padariau rinkimus. Laimėtojas kaip ir yra  cool.gif  4u.gif

Dideliausi sveikinimai!!! Ir laukiam foto su verdiktu biggrin.gif

Na o mes ka veikiam? Naujienos tokios, kad Deirai truko kantrybe ir jei tik nepatinka Žemynos buvimas šalia, butinai jai drekstels.... Tokie atvejai buvo labai reti, bet buvo.... Juk savigynos tikslais...

Ir dar norejau paklaust, ar darot ka nors jei kates kailis elektrinasi? Labai tas jauciasi, kai sukuoju su furminatoriumi... Gal sakau kokiu antistatiku papurkst biggrin.gif klink klink
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2015 04 03, 12:38)

Ir dar norejau paklaust, ar darot ka nors jei kates kailis elektrinasi? Labai tas jauciasi, kai sukuoju su furminatoriumi...  Gal sakau kokiu antistatiku papurkst biggrin.gif klink klink

Man patinka va tokis dalykas ax.gif
Antistatikas
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2015 04 03, 11:19)
O su mumis nuotraukomis pasidalinti tai nereikia?  unsure.gif  ir mes norim pasiseilėti  biggrin.gif  wub.gif

Na...labai persiprašom blush2.gif ...vakar naktinėjau iki vėlumos... g.gif Pasirodysim pirmąjį berniuką - Colton'as tongue.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Nu koks mažas žiopliukėlis wub.gif . Saldybė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 04 03, 15:51)
Nu koks mažas žiopliukėlis  wub.gif . Saldybė  wub.gif

Ačiū 4u.gif .. Tai taip mielai nuskambėjo tongue.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2015 04 03, 16:46)
Ačiū  4u.gif .. Tai taip mielai nuskambėjo  tongue.gif  ...

Nejaugi tai reiškia, kad Coltonas liks sioje temoje biggrin.gif

Kazin, o jei paprastas antistatikas? Bet itariu jo neprireiks.... Nutarem pirmadieni atidaryti kaciu kirpykla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2015 04 03, 19:00)
Nejaugi tai reiškia, kad Coltonas liks sioje temoje biggrin.gif

Į širdį man krito jo brolis wub.gif Net iš nuotraukų jo žvilgsnis klausia -ar tu būsi mano mama ? tongue.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai Coltono ir jo brolio veisėjai, ir potencialiai (ar gal jau ir faktiškai? wink.gif ) šeimininkei su gražiu auksiuku 4u.gif
Labai faina, "cekava" išraiška thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 04 balandžio 2015 - 14:19
QUOTE(esarmy @ 2015 04 04, 15:17)
Labai faina, "cekava" išraiška  thumbup.gif

Tai kad čia gavosi ne itin kokybiškai ax.gif ...Ech , kad aš ne "specas" fotografavimo gelmėse , o juk kiek būtų galima perliukų parodyti ... jau ir taip mes tiek plušom su mažiais per fotosesiją doh.gif .. Geriausias variantas buvo mergytė Calista , kuri kaip užsukta visąlaik bėgo į priešingą pusę nuo objektyvo biggrin.gif . Vat ją dabar ir parodysim wub.gif :

user posted image

user posted image

O čia Ceilonas , mūsų pats tamsiausias ir stambiausias berniukas , mėgstantis pilvuką išvertęs gulėti delnuose wub.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti