Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(Gulcan @ 2015 03 08, 15:51)
Sveikos, britukų augintojos  smile.gif
Turime ir mes britų trumpaplaukį tabby (5,5 mėn.) wub.gif  Planuojam savo gražuolį kastruoti ir norisi, kad šią procedūrą atliktų profesionalus gydytojas. Galbūt galėtumėte patarti gerą veterinarą Vilniuje. Iš anksto nuo širdžiai dėkoju už informaciją  4u.gif

Aš saviškį kastravimui vežiau pas R. Žilinskienę. Maniškiui pati kastravimo operacija buvo kiek sudėtingesnė, nei paprastai - viena sėklidė buvo nenusileidus ir teko paieškot. Bet viskas sėkmingai praėjo, katinukas greitai atsigavo, pjūvis greitai sugijo smile.gif Ten ir visada vežam skiepyt. Šiaip visada operatyviai priima, maloni aplinka, gydytojai. Žodžiu, kol kas esu labai patenkinta
Atsakyti
Patarimo reikia ir man ax.gif Žodžiu, su vyru baigiam pribręsti antram katinui. Kol kas nei spalvos, nei lyties dar neišsirinkę. Bet, vat kyla visokių klausimų... Manau jūs su tuo jau būsit susidūrusios. Turim 2 metų Tulį - baisiai išlepintą ir dievinamą pūkuočių. Na, ir neramu dėl jo. O jei parsivežus mažytį, jie nesutars. Na, tikrai nesinorėtų namuose nuolatinių rietenų. Kaip daro veislynai? Aš suprantu, kad katukas nėra žaislas, kurį atsibodus ar nepatikus gali išmesti, gražinti. Bet, ir peštynės taip pat nėra gerai g.gif Tiesa sakant net neįsivaizduoju kaip Tulis reaguotų į naują katiną, nes nuo tada kai parsivežėm iš veislyno, jis nematė nei vieno katino. Sveitimų žmonių jis visiškai neprisileidžia. Kitas klausimas - tualetas. Ar reiktų įsigyti dar vieną?
Atsakyti
katydid, Dažnai yra minima taisyklė "Tualetų skaičius = Kačių skaičius + 1". Esant palankioms sąlygoms, tualetų skaičius gali būti sumažintas, juk pas visus skirtingai rolleyes.gif

Daug informacijos apie susidraugavimą, auklėjimą:
Kaip užsiauginti GERĄ katę? Kačių hierarchija, auklėjimo būdai III tema | II tema | I tema

Monytė lauksim foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2015 03 12, 12:52)
Patarimo reikia ir man  ax.gif Žodžiu, su vyru baigiam pribręsti antram katinui. Kol kas nei spalvos, nei lyties dar neišsirinkę. Bet, vat kyla visokių klausimų... Manau jūs su tuo jau būsit susidūrusios. Turim 2 metų Tulį - baisiai išlepintą ir dievinamą pūkuočių. Na, ir neramu dėl jo. O jei parsivežus mažytį, jie nesutars. Na, tikrai nesinorėtų namuose nuolatinių rietenų. Kaip daro veislynai? Aš suprantu, kad katukas nėra žaislas, kurį atsibodus ar nepatikus gali išmesti, gražinti. Bet, ir peštynės  taip pat nėra gerai  g.gif Tiesa sakant net neįsivaizduoju kaip Tulis reaguotų į naują katiną, nes nuo tada kai parsivežėm iš veislyno, jis nematė nei vieno katino. Sveitimų žmonių jis visiškai neprisileidžia. Kitas klausimas - tualetas. Ar reiktų įsigyti dar vieną?

Pilnai suprantu susirūpinimą dėl pirmojo gyvūno kaip priims naujoką nes tikrai ne visi būna laimingi pamatę konkurentą. Manyčiau labai daug priklauso nuo to kaip šeimininkai pasiruošę bus pereinamajam laikotarpiui, kiek tam skirs dėmesio. Patarimų tikrai daug yra nuorodose Esarmy įdėtose, aš patarčiau neskubėt pažindint. Palaikyt kuris laikas atskiruose kambariuose kad tik kvapą vienas kito per duris užuostų. Katės smalsios joms bus labai įdomu kas už tų durų, o ir prie vienas kito kvapo pripras. Paskui apkeist vietomis. Ir tik po kurio laiko palikt atviras duris ir stabėti susitikimą. Gali pradžioje ir apsišnypšti tai normalu, bet palaipsniui turėtų susidraugauti. Tik dėmesio senajam gyventojui turėtų nesumažėt atsiradus naujam. Ir jeigu glostomas naujokas paglostyt ir senbuvį ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2015 03 12, 12:00)
Ačiū  4u.gif ... Spalva iškart aiški  tongue.gif , visi kleckučiai auksiukai , du į tėtuką - šviesesni , du į Bonbonkę , tamsesni , vienas iš jų berniukas išvis į "jodaodį" neša  biggrin.gif , dar tokio tamsaus neturėjau ...

Monyte,

Ir nuo manes silciausi sveikinimai su auksiuku ketveriuke 4u.gif Taip ir nujauciau kodel burmoms maziau laiko siuo metu turit ax.gif ...Aukit diduciai ir grazuciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vladuke @ 2015 03 13, 20:56)
Monyte,

Ir nuo manes silciausi sveikinimai su auksiuku ketveriuke  4u.gif  Taip ir nujauciau kodel burmoms maziau laiko siuo metu turit ax.gif ...Aukit diduciai ir grazuciai 4u.gif

Ačiū , Vladuke 4u.gif ... Būtinai pasistengsim užaugti apvalučiais meškučiais tongue.gif .. Burmytės tikrai nepamirštos wub.gif ...

Taigi , pirmoji mūsų fotosesija ax.gif ... Gavom tik labai trumpą leidimą iš Bonbonkės biggrin.gif ...

user posted image

user posted image

Atsakyti
Oi kokie pupuliukai auksiniai wub.gif Labai meiliai atrodo 4u.gif
Kaip jaučiasi, kaip mamytė, kaip auga?
Atsakyti
Ačiū , esarmy 4u.gif . Viskas kolkas gerai , labai sparčiai visi auga , tendencija svorio kategorijoje stabili - kas kokį svorį atsinešė , taip ir toliau proporcingai auga smile.gif , tik šviesesnė mergytė rodos pradėjo su mūsų " tamsiuku" rungtyniauti , užsisipyrusi mergina biggrin.gif ... Bonbonkė irgi atsipūtusi , puikiai tvarkosi su jais , yra labai rūpestinga , kiekvienas mažylių čirptelėjimas ją priverčia bėgti tekinom į guoliuką biggrin.gif ...
Atsakyti
kokie gražūs auksiukai wub.gif
Atsakyti
Ačiū , Tylene 4u.gif ...

"Įmesim" dar vieną... smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2015 03 16, 19:22)
Ačiū , Tylene  4u.gif ...

"Įmesim" dar vieną...  smile.gif

Jetus, taip ir norisi tą mažą pilvuką paglostyt wub.gif
Atsakyti