Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(Monytė @ 2015 03 03, 22:31)
Ačiū , mergaitės , už palinkėjimus  4u.gif ...
Kai tik kokios naujienos bus , pranešim  smile.gif ..
Aš irgi čia vis "užbėgu" , bet paskutiniu metu labai ramu...galvoju, gal leliukai pagyvins kiek temą  smile.gif .. Negi tik mes kovą gimdomės  g.gif ...

na mes lyg ir balandį turėsim ax.gif

QUOTE(samilte @ 2015 03 04, 11:01)
Žadinam pavasarį smile.gif

Kelkis!

koookios fainos foto thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Žadinam pavasarį smile.gif

Kelkis!

jau stogas atsistatė į vietą, tai vėl bandai kartot dvi vadas biggrin.gif ar pagalvojai, kad nebuvo taip jau ir blogai? biggrin.gif Beje, jei Caramelė kada nors eis į pensiją, žinau jai namus biggrin.gif

Labai gražios nuotraukos. Faina, kai Deira taip gražiai su mažąja draugauja wub.gif

Nu jo man stogas jau atsistatė šiek tiek, bet dar neapsisprendžiau ar noriu greito nurovimo vėl ar vadas palaipsniui planuosiu. ax.gif

Caramelė jeigu niekas nepasikeis tai jau turi namus kuriuose yra laukiama, o vakar Versačis į naujus namus išvažiavo ax.gif

QUOTE(esarmy @ 2015 03 04, 11:14)
O kaip jaunesnės merginos?
Mūsų vyresnė - kontralto, o jaunesnė - soprano, tai turime dabar operetę unisonu doh.gif Gerai, kad Činni pasitraukė iš choro biggrin.gif

Mažosios pas mane kol kas ramios. thumbup.gif Joms dar tik dūkimas galvoj.
Užtenka vyresniųjų dueto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2015 03 04, 14:56)
na mes lyg ir balandį turėsim ax.gif
koookios fainos foto thumbup.gif  thumbup.gif

Smagu, turėsim temoje sniegiukų ir auksiukų wub.gif gal tema pagyvės thumbup.gif
Atsakyti
*Žadinam pavasarį smile.gif

**...niu tai sklandaus gimdymo! o tai totalizatoriaus nebus?!

*Kokios gražios nuotraukytės thumbup.gif .. Štai ko temoje trūksta ...
Šauni surikatos poza gaudant burbulus , iškart matyti , kad yra ant ko tupėti ir laikyti pusiausvyrą biggrin.gif , o ir po maudynių kontrastas geras - apvalainas ,pasišiaušęs kūnelis ir plonas kaip virvelė uodegius biggrin.gif ...

** Ačiū už linkėjimus 4u.gif ... Atsiprašom už totalizatoriaus "neskelbimą" ax.gif , tiesiog neturiu nėštukės Bonbonkės nuotraukyčių - ji ne pas mane namuose gyvena ...kažkaip be nuotraukų skelbt būtų nesąžininga schmoll.gif ...

QUOTE(esarmy @ 2015 03 04, 11:14)
Mūsų vyresnė - kontralto, o jaunesnė - soprano, tai turime dabar operetę unisonu doh.gif Gerai, kad Činni pasitraukė iš choro biggrin.gif

biggrin.gif ...Chorų karai pas jus jau prasidėjo, o Činni gali pabūti ir dirigente arba pasyvia komisijos nare biggrin.gif ..

QUOTE(esarmy @ 2015 03 04, 11:52)
Va kaip lepšius mūsų, kuris murkia  net kerpant nagus (ne iš streso, o kad kažkas liečia) blink.gif

lotuliukas.gif ...

sokejuke86,
ir jūs papildysit pavasarinukų gretas bigsmile.gif ,linkiu gero "vaikščiojimo" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2015 03 04, 11:52)
O jei katė nenori dėmesio, tai tikrai suras ramią vietą.

Va taip dažniausiai ir būna wink.gif

QUOTE(semlina @ 2015 03 04, 15:52)
Labai gražios nuotraukos. Faina, kai Deira taip gražiai su mažąja draugauja  wub.gif

Nu jo man stogas jau atsistatė šiek tiek, bet dar neapsisprendžiau ar noriu greito nurovimo vėl ar vadas palaipsniui planuosiu.  ax.gif

Caramelė jeigu niekas nepasikeis tai jau turi namus kuriuose yra laukiama, o vakar Versačis į naujus namus išvažiavo  ax.gif
Mažosios pas mane kol kas ramios.  thumbup.gif  Joms dar tik dūkimas galvoj.
Užtenka vyresniųjų dueto  doh.gif

Aiškumėlis dėl caramelės smile.gif

Choru karai temoje biggrin.gif "gaila" nedalyvaujam juose smile.gif

QUOTE(Monytė @ 2015 03 04, 18:18)
*Kokios gražios nuotraukytės thumbup.gif ..  Štai ko temoje trūksta ...
Šauni surikatos poza gaudant burbulus , iškart matyti , kad yra ant ko tupėti ir laikyti pusiausvyrą  biggrin.gif , o ir po maudynių kontrastas geras - apvalainas ,pasišiaušęs kūnelis ir plonas kaip virvelė uodegius
... Atsiprašom už totalizatoriaus "neskelbimą"  ax.gif  , tiesiog neturiu nėštukės Bonbonkės nuotraukyčių - ji ne pas mane namuose gyvena ...kažkaip be nuotraukų skelbt būtų nesąžininga

Ka jau ka, bet pagrinda pusiausvyrai prilaikyti tikrai turime biggrin.gif tik as niekaip nesuprantu is kur tas pagrindas arba kodel jis niekur nedingsta, nes sauso Diet tipo maisto suvartoja apie 110 gr per 2-3 dienas. Aisku rytais mazyte porcija slapio maisto gauna.
Tai Bonbonke netures nesciosios fotosesijos,m?

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Labai senai čia rašiau. Rašau su reikalu... parduodu savo Gilute veisimui, nes nusprendžiau baigti su katėmis, kas ieško katės veisimui, skambinkite 8663 70808

Katei birželio mėnesį bus du metai. Parodų ivertiimus turi du EX1 CAC, trūksta dar vienos parodos ir galima kergti, nes jau būtų laikas.

My Webpage
Atsakyti
Kas dar tik laukia mažuliukų, o mes jau paaugintus turim smile.gif
Auksiukės

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jay-R @ 2015 03 05, 15:27)
Kas dar tik laukia mažuliukų, o mes jau paaugintus turim  smile.gif
Auksiukės

user posted image

user posted image

wub.gif koks grožis. Lydausi aš į auksiukes žiūrėdama. Man jos labai gražios wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Ateina laikas ir mums cia uzeiti... Sakot auksas patinka...tai rodau, koki aukseli auginu...

Yoshiukas
user posted image

Freya
user posted image

Abu museikos...
http://www.part.lt/i...d6c13135626.JPG
Atsakyti
QUOTE(Samantha @ 2015 03 05, 16:28)
Abu museikos...

O Freya jei gerai suprantu Silkberry g.gif Graži padykusi porelė wub.gif
Atsakyti
Taip, cia Silkberry katyte smile.gif mano proanuke...Frejos mama ir tetis yra gime mano veislyne...kuo labai didziuojuos... smile.gif Mano vaikai...myliu visus be proto... wub.gif
Atsakyti
Sveikos, britukų augintojos smile.gif
Turime ir mes britų trumpaplaukį tabby (5,5 mėn.) wub.gif Planuojam savo gražuolį kastruoti ir norisi, kad šią procedūrą atliktų profesionalus gydytojas. Galbūt galėtumėte patarti gerą veterinarą Vilniuje. Iš anksto nuo širdžiai dėkoju už informaciją 4u.gif
Atsakyti