Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

Laba diena 4u.gif
Gal kas iš kauniečių ruošiasi dalyvauti parodoje kovo 14-15 d. Vilniuje? Būtų gerai, jei priglaustumėt automobilyje merginą su katinu blush2.gif
Atsakyti
Kas per sąstingis temoje doh.gif .... juk JAU pavasaris biggrin.gif ...
O mes kitą savaitę laukiam auksiukų wub.gif , Spurgos dukrytės Bonbonkės ir tešliaus Persiuko tongue.gif .. Uf... Gal dar kas laukiat meškiukų šį mėnesį ? ax.gif
Atsakyti
Monytė žiema galvojau, kad miega meškos/meškutės ir šeimininkai šalia biggrin.gif O jau pavasaris... March.. gal kartu už"marč"iavo? biggrin.gif
FB atrodo irgi nedaug britininkų g.gif

Laikysim kumščius 4u.gif Ypač už Bonbonkę (ji dar sulauks atsiprašymų iš šeimininkų biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 02 kovo 2015 - 19:16
QUOTE(esarmy @ 2015 03 02, 20:14)
Laikysim kumščius  4u.gif

Ačiū 4u.gif ... Pirma jos vada , jaudulys... Šiaip, pilvukas mažutis wub.gif , gal kokie trys bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2015 03 02, 20:24)
Ačiū  4u.gif ... Pirma jos vada , jaudulys... Šiaip, pilvukas mažutis  wub.gif , gal kokie trys bus  tongue.gif

Sveikinu 4u.gif ir linkiu lengvo gimdymo.
Aš tik retkarčiais nosį įkišu pasižiūrėti kas vyksta, bet kadangi čia ramuma nėra su kuo kalbėtis tai ir pati nesireiškiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2015 03 02, 20:01)
Kas per sąstingis temoje  doh.gif .... juk JAU pavasaris  biggrin.gif ...
O mes kitą savaitę laukiam auksiukų  wub.gif , Spurgos dukrytės Bonbonkės ir tešliaus Persiuko  tongue.gif .. Uf... Gal dar kas laukiat meškiukų šį mėnesį ?  ax.gif

linkiu lengvo gimdymo, ir lauksim pasirodant. 4u.gif oi kaip laukiam Jūsų mažiukų.

o čia irgi vis užsuku, tylu ramu ir vėl pabėgu, dar užsilaksčiusi kaip visada. Bet pasiilgau visų labai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū , mergaitės , už palinkėjimus 4u.gif ...
Kai tik kokios naujienos bus , pranešim smile.gif ..
Aš irgi čia vis "užbėgu" , bet paskutiniu metu labai ramu...galvoju, gal leliukai pagyvins kiek temą smile.gif .. Negi tik mes kovą gimdomės g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2015 03 03, 22:31)
Ačiū , mergaitės , už palinkėjimus  4u.gif ...
Kai tik kokios naujienos bus , pranešim  smile.gif ..
Aš irgi čia vis "užbėgu" , bet paskutiniu metu labai ramu...galvoju, gal leliukai pagyvins kiek temą  smile.gif .. Negi tik mes kovą gimdomės  g.gif ...

Mano abi merginos vaikšto užpakaliais užriestais smile.gif gal per sekantį morčių reikės bandyt kergti.
Atsakyti
Žadinam pavasarį smile.gif

Kelkis!
user posted image
user posted image

Išsimaudėm:
user posted image

Šiandien gaudom muilo burbulus:
user posted image
user posted image
user posted image

Kaip matot, gyvenam gerai, veiksmas jau yra smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Monytė @ 2015 03 02, 20:24)
Ačiū  4u.gif ... Pirma jos vada , jaudulys... Šiaip, pilvukas mažutis  wub.gif , gal kokie trys bus  tongue.gif

niu tai sklandaus gimdymo! o tai totalizatoriaus nebus?!

QUOTE(semlina @ 2015 03 04, 10:52)
Mano abi merginos vaikšto užpakaliais užriestais smile.gif  gal per sekantį morčių reikės bandyt kergti.

lotuliukas.gif jau stogas atsistatė į vietą, tai vėl bandai kartot dvi vadas biggrin.gif ar pagalvojai, kad nebuvo taip jau ir blogai? biggrin.gif Beje, jei Caramelė kada nors eis į pensiją, žinau jai namus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2015 03 04, 09:52)
Mano abi merginos vaikšto užpakaliais užriestais
O kaip jaunesnės merginos?
Mūsų vyresnė - kontralto, o jaunesnė - soprano, tai turime dabar operetę unisonu doh.gif Gerai, kad Činni pasitraukė iš choro biggrin.gif

samilte, kaip smagu pas jus wub.gif Ir ūsai/uodegos sveikos atrodo thumbup.gif
jau stogas atsistatė į vietą, tai vėl bandai kartot dvi vadas biggrin.gif ar pagalvojai, kad nebuvo taip jau ir blogai? biggrin.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 04 kovo 2015 - 10:16
QUOTE(esarmy @ 2015 03 04, 11:14)
samilte, kaip smagu pas jus wub.gif Ir ūsai/uodegos sveikos atrodo  thumbup.gif
  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha thumbup.gif ne tik atrodo, bet taip ir yra bigsmile.gif jau nebe baisu, ir kai mažiukei ant pilvo atsigula jai miegant (aš to bijojau, kai laukiausi)
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2015 03 04, 10:25)
aha  thumbup.gif  ne tik atrodo, bet taip ir yra  bigsmile.gif  jau nebe baisu, ir kai mažiukei ant pilvo atsigula jai miegant (aš to bijojau, kai laukiausi)
Man tai labai faina ir žavu, kai vaikas auga su augintiniais thumbup.gif wub.gif
Noriu, kad ir mano vaikas (kada nors ateity blush2.gif ), augtų su mėgstančiais dėmesį, na ir aišku stabilios psichikos, augintiniais. Va kaip lepšius mūsų, kuris murkia net kerpant nagus (ne iš streso, o kad kažkas liečia) blink.gif O jei katė nenori dėmesio, tai tikrai suras ramią vietą.
Atsakyti