Laba diena
Gal kas iš kauniečių ruošiasi dalyvauti parodoje kovo 14-15 d. Vilniuje? Būtų gerai, jei priglaustumėt automobilyje merginą su katinu
Kas per sąstingis temoje .... juk JAU pavasaris ...
O mes kitą savaitę laukiam auksiukų , Spurgos dukrytės Bonbonkės ir tešliaus Persiuko .. Uf... Gal dar kas laukiat meškiukų šį mėnesį ?
O mes kitą savaitę laukiam auksiukų , Spurgos dukrytės Bonbonkės ir tešliaus Persiuko .. Uf... Gal dar kas laukiat meškiukų šį mėnesį ?
Monytė žiema galvojau, kad miega meškos/meškutės ir šeimininkai šalia O jau pavasaris... March.. gal kartu už"marč"iavo?
FB atrodo irgi nedaug britininkų
Laikysim kumščius Ypač už Bonbonkę (ji dar sulauks atsiprašymų iš šeimininkų )
FB atrodo irgi nedaug britininkų
Laikysim kumščius Ypač už Bonbonkę (ji dar sulauks atsiprašymų iš šeimininkų )
QUOTE(esarmy @ 2015 03 02, 20:14)
Laikysim kumščius
Ačiū ... Pirma jos vada , jaudulys... Šiaip, pilvukas mažutis , gal kokie trys bus
QUOTE(Monytė @ 2015 03 02, 20:24)
Ačiū ... Pirma jos vada , jaudulys... Šiaip, pilvukas mažutis , gal kokie trys bus
Sveikinu ir linkiu lengvo gimdymo.
Aš tik retkarčiais nosį įkišu pasižiūrėti kas vyksta, bet kadangi čia ramuma nėra su kuo kalbėtis tai ir pati nesireiškiu
QUOTE(Monytė @ 2015 03 02, 20:01)
Kas per sąstingis temoje .... juk JAU pavasaris ...
linkiu lengvo gimdymo, ir lauksim pasirodant. oi kaip laukiam Jūsų mažiukų.
o čia irgi vis užsuku, tylu ramu ir vėl pabėgu, dar užsilaksčiusi kaip visada. Bet pasiilgau visų labai
Ačiū , mergaitės , už palinkėjimus ...
Kai tik kokios naujienos bus , pranešim ..
Aš irgi čia vis "užbėgu" , bet paskutiniu metu labai ramu...galvoju, gal leliukai pagyvins kiek temą .. Negi tik mes kovą gimdomės ...
Aš irgi čia vis "užbėgu" , bet paskutiniu metu labai ramu...galvoju, gal leliukai pagyvins kiek temą .. Negi tik mes kovą gimdomės ...
QUOTE(Monytė @ 2015 03 03, 22:31)
Ačiū , mergaitės , už palinkėjimus ...
Mano abi merginos vaikšto užpakaliais užriestais gal per sekantį morčių reikės bandyt kergti.
Žadinam pavasarį
Kelkis!
Išsimaudėm:
Šiandien gaudom muilo burbulus:
Kaip matot, gyvenam gerai, veiksmas jau yra
Papildyta:
niu tai sklandaus gimdymo! o tai totalizatoriaus nebus?!
jau stogas atsistatė į vietą, tai vėl bandai kartot dvi vadas ar pagalvojai, kad nebuvo taip jau ir blogai? Beje, jei Caramelė kada nors eis į pensiją, žinau jai namus
Kelkis!
Išsimaudėm:
Šiandien gaudom muilo burbulus:
Kaip matot, gyvenam gerai, veiksmas jau yra
Papildyta:
QUOTE(Monytė @ 2015 03 02, 20:24)
niu tai sklandaus gimdymo! o tai totalizatoriaus nebus?!
QUOTE(semlina @ 2015 03 04, 10:52)
Mano abi merginos vaikšto užpakaliais užriestais gal per sekantį morčių reikės bandyt kergti.
jau stogas atsistatė į vietą, tai vėl bandai kartot dvi vadas ar pagalvojai, kad nebuvo taip jau ir blogai? Beje, jei Caramelė kada nors eis į pensiją, žinau jai namus
QUOTE(semlina @ 2015 03 04, 09:52)
Mano abi merginos vaikšto užpakaliais užriestais
O kaip jaunesnės merginos?Mūsų vyresnė - kontralto, o jaunesnė - soprano, tai turime dabar operetę unisonu Gerai, kad Činni pasitraukė iš choro
samilte, kaip smagu pas jus Ir ūsai/uodegos sveikos atrodo
jau stogas atsistatė į vietą, tai vėl bandai kartot dvi vadas ar pagalvojai, kad nebuvo taip jau ir blogai?
QUOTE(esarmy @ 2015 03 04, 11:14)
aha ne tik atrodo, bet taip ir yra jau nebe baisu, ir kai mažiukei ant pilvo atsigula jai miegant (aš to bijojau, kai laukiausi)
QUOTE(samilte @ 2015 03 04, 10:25)
aha ne tik atrodo, bet taip ir yra jau nebe baisu, ir kai mažiukei ant pilvo atsigula jai miegant (aš to bijojau, kai laukiausi)
Man tai labai faina ir žavu, kai vaikas auga su augintiniais Noriu, kad ir mano vaikas (kada nors ateity ), augtų su mėgstančiais dėmesį, na ir aišku stabilios psichikos, augintiniais. Va kaip lepšius mūsų, kuris murkia net kerpant nagus (ne iš streso, o kad kažkas liečia) O jei katė nenori dėmesio, tai tikrai suras ramią vietą.