Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(semlina @ 2015 02 09, 13:22)
Liutasi nereali nuotrauka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
dabar aišku kur dingus, teliką su kumpanija žiūri  lotuliukas.gif

Nea... mums žieminis depresinis nerašalaikis. blush2.gif
Atsakyti
kaip reaguoja britukai, kai atsiranda kitas katinas ?
su vyru norim dar vieno, bet galvojam, kaip musiskis reaguotu biggrin.gif nes jis nera toks labai jau ramus katinas. Su charakteriu, pavydus.
Atsakyti
Liutasi, biggrin.gif gera foto thumbup.gif fainas tv žiūrėtojas bigsmile.gif

Amelijos žandukai kokie gražučiai wub.gif pustažandė mergaitė bigsmile.gif

Esarmy snaudalė kaip kojytes gražiai susidėjus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2015 02 09, 16:14)
kaip reaguoja britukai, kai atsiranda kitas katinas ?
su vyru norim dar vieno, bet galvojam, kaip musiskis reaguotu biggrin.gif nes jis nera toks labai jau ramus katinas. Su charakteriu, pavydus.

pradžioje gal ir ne kaip reaguoja, apie savaitę trunka kol susidrauga, bet jei ne piktas, paskui kaip tik susidraugauja, dūksta ir t.t. dar nemačiau, kad nesusidraugautųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutasi @ 2015 02 09, 12:43)
O mes žiemos miego nemiegam,  schmoll.gif mes teliką žiūrim. rolleyes.gif Su kumpanija.

Oi gerulis, tik kumpanija alaus ir cigaro neparūpino biggrin.gif

Sveikos, mūsų fronte nieko naujo. Miega, ėda, kartais prasilekia, sugyventinė Šeimyniškai vyrą savo atlapatoja. Sunkus gyvenimas su tokiu Vingių Jonu, nebe pirmi metai, aistra užgeso, bet va ir išeiti čemodanus susikrovus nėra kur, sunki moters dalia biggrin.gif

Reiks kada kokią nuotrauką padaryti įrodymui, kad tikrai sveiki gyvi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 14 vasario 2015 - 00:21
Sveiki, nutiko taip jog turiu šito veilės katytę ir mano draugai išvažiuoja ir paliks mu savo šunį spanielį, ir aš nežinau kaip sutars su mano katyte. Aš gyvenu dviejų aukštų name tai galvoju padaryti ,kad šuo būtų pirmame ,o katė antrame aukšte.Tai va gal kas turi asmeninės patirties su katėm ir šunimis g.gif
Atsakyti
Emily mėgstamiausia gulėjimo poza smile.gif

user posted image

o čia mylimiausias kompo krepšys biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 17 vasario 2015 - 16:48
QUOTE(ahsfreak @ 2015 02 17, 12:23)
Sveiki, nutiko taip jog turiu šito veilės katytę ir mano draugai išvažiuoja ir paliks mu savo šunį spanielį, ir aš nežinau kaip sutars su mano katyte. Aš gyvenu dviejų aukštų name tai galvoju padaryti ,kad šuo būtų pirmame ,o katė antrame aukšte.Tai va gal kas turi asmeninės patirties su katėm ir šunimis  g.gif

Turiu du britus, šuo atsirado žymiai vėliau. Kelias dienas šnypštė, iš vonios kambario nelindo, po savaitės jau prasilenkdavo. O dabar didelių draugysčių nėra, kartu neguli, bet pasiuostineja, kartais ir katinai praeidami pasitrina į šunį, šis stovi susikaustęs, nes žino, kad meilė greitai antausiu gali baigtis biggrin.gif
Turėsit šunį mokinti, kad katė tabu, drausminti, kad nevaikytų. Išmoks to šuo, apsipras katė su nauju sugyventiniu ir viskas bus gerai. Gal net gulės kartu, jei šuo ramaus būdo. Pas mus šuo su turbina po uodega smile.gif
Atsakyti
O aš manau ar tikrai verta pažindinti ir nervinti gyvūnus, juk šuniukas tik laikinai globojamas g.gif Kol pripras vienas prie kito, jau ir išsiskirti reiks smile.gif

Nebent aš ne taip supratau situaciją ir draugai išvažiuoja su visam ir jūs paglaudžiat šuniuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 17 vasario 2015 - 20:51
QUOTE(Tylene @ 2015 02 17, 17:46)
Emily mėgstamiausia gulėjimo poza smile.gif

o čia mylimiausias kompo krepšys  biggrin.gif

O jau krepšį kaip gerai saugo thumbup.gif
Atsakyti
Lailaa,tokiu atveju tai pritariu.
Aš supratau, kad išvažiuoja ir visam palieka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 17 vasario 2015 - 22:06
Tylene o kokia storulė wub.gif

Pavasaris ateina, saulutė šviečia, meškutės ir meškučiai, kaip ir juos aptarnaujantis personalas pabundame iš žiemos miego 4u.gif biggrin.gif
Pavasarinė avitaminozė? Išgerkite multivitaminų, sulašinkite lašiukus kailiui biggrin.gif pašluostykite murkiančius antidepresantus, ruošiamės konkursui "Pavarinis meškučių pabudimas".
Atsakyti