Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(Karablikas @ 2014 11 03, 14:44)
Sveikutės  4u.gif
Nu ateinu su tokiu durnu klausimu, nes nerandu atsakymo  doh.gif Jūs man pasakykit ar katinai (ne katės) turi spenelius  g.gif

O vyrai juos turi? smile.gif Panašu ne ta diena šiandien biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cili.daiva: 03 lapkričio 2014 - 15:05
QUOTE(Karablikas @ 2014 11 03, 15:44)
Sveikutės  4u.gif
Nu ateinu su tokiu durnu klausimu, nes nerandu atsakymo  doh.gif Jūs man pasakykit ar katinai (ne katės) turi spenelius  g.gif

Turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cili.daiva @ 2014 11 03, 16:05)
O vyrai juos turi? smile.gif Panašu ne ta diena šiandien biggrin.gif

Maniškis turi lotuliukas.gif

QUOTE(semlina @ 2014 11 03, 16:13)

4u.gif
Atsakyti
Man tortie patinka paskutiniu metu. Va ir Deirutė taip fainai atrodo wub.gif
sokejuke86 Nesu tikra ką tiksliai, bet Jogis turi ... savo šarmą/bruožą kažkokį... atpažįstu jį tarp visų šinšilų iš karto ax.gif
O vyrai juos turi? smile.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 03 lapkričio 2014 - 15:48
QUOTE(esarmy @ 2014 11 03, 15:48)

Na tiesiog nereikia informacijos ieškot, o tik logiškai pagalvot (čia jau pas mane profesija pramuša negaliu nieko padaryt) smile.gif smile.gif smile.gif

Va dar prie to pačio prisiminiau, kad mažiukai nerodyti
user posted image
Na jie visi daug maž lygūs, bet va lelijinė vėžliukė kažkokia užstabdyta, kol ji sugalvoja, kad reikia atsistot tai kitieks mažėliams ir fotografuojančiam atsibosta laukt ir nuotrauka kokia jau išeina tokia ir yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cili.daiva: 03 lapkričio 2014 - 16:08
QUOTE(cili.daiva @ 2014 11 03, 17:01)
Na tiesiog nereikia informacijos ieškot, o tik logiškai pagalvot (čia jau pas mane profesija pramuša negaliu nieko padaryt) smile.gif smile.gif smile.gif

Užtai ir sakiau kad durnas klausimas, tiesiog apžiūrėjau kad papilvėj du lopiukai be plaukų a ten kaškas panašaus į speniukus tai ir užklausiau blush2.gif

Oi kokie mažyčiai didžiaakiai pūkuotukai wub.gif
Atsakyti
O Jėzau, ta lelijinė vėžlė kokia juokinga biggrin.gif Mielumo įsikūnijimas, Daiva biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(cili.daiva @ 2014 11 03, 16:01)

Na jie visi daug maž lygūs, bet va lelijinė vėžliukė kažkokia užstabdyta, kol ji sugalvoja, kad reikia atsistot tai kitieks mažėliams ir fotografuojančiam atsibosta laukt ir nuotrauka kokia jau išeina tokia ir yra

Jetus kokie saldainiukai. wub.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už gražius žodžius mano kulverstukams 4u.gif
Na sunku su jais bus skirtis ir širdis sako kad 1-2 liks veislyne doh.gif
Va dar tėvelį parodysiu. Čia toks nedidukas atrodo, bet realiai dičkis ir dar koks smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cili.daiva @ 2014 11 03, 17:01)

Kaip akį džiugina tiek spalvų ! Labai mieli mažyliai wub.gif ... Abi vėžliukės išties nuostabios , kaip ir Toumei ,man pati mieliausia lelijinė vėžliukė smile.gif . Ir tėtukas thumbup.gif ...
Atsakyti
QUOTE(cili.daiva @ 2014 11 03, 16:01)

kokie faini mažyliai bigsmile.gif visi tokie skirtingi ir tokie meilučiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cili.daiva @ 2014 11 03, 21:01)
Ačiū, merginos, už gražius žodžius mano kulverstukams  4u.gif
Na sunku su jais bus skirtis ir širdis sako kad 1-2 liks veislyne  doh.gif
Va dar tėvelį parodysiu. Čia toks nedidukas atrodo, bet realiai dičkis ir dar koks smile.gif

Labai gražus thumbup.gif
Atsakyti