Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(LaiLaa @ 2014 12 29, 23:13)
Taip, tai yra britu ilgaplauke sokoladine bicolore. Arlekinas  buna su daugiau balto. Labai ja dziaugiuosi  wub.gif
Kadangi namie turiu isrankuoliu maistui kompanija, tai sitas vaikas man stebuklas. Dvi mano gegutes eda tik RC ir joms negalioja pasakymas, kad nenumirs is bado prie pilno bliudo. Gal ir numirtu, arba jau as negaliu ziuret i skeletus vaiksciojancius. Bernai slamscia sausiuka bile koki (nors tiek gerai) bet tik sausiuka ir nieko daugiau.
Tik viena persiuke be sauso dar valgo mesyte ir konservus.
O Laimute sveicia viska: Ir sausiuka, ir konservus, ir mesyte, ir varske ir putpeliu kiausus ir net pavoge is manes batono gabaleli  lotuliukas.gif
Fantastiskas vaikas. smile.gif
Beje ji nesioja peliukus isikandus i dantis ir susinesa juos i musu lova. Mano spaustanosiai taip niekad nedaro, jiems labiau kamuoliukus rident patinka.
Taigi stebiu veisliu skirtumus ir panasumus. Labai idomu smile.gif

oi pas mane tai visa gvardija išrankiųjų. Visi pripažysta tik sausą maistą. Jau ir jaunėlės į konservus ir į mėsą skersai žiūri doh.gif Na bet tai ką aš joms padarysiu, nenori nereikia, tegu sausiukus triauškia jeigu jau joms taip labiau patinka.
O su žaidimais tai pas mane kažkaip komandom pasiskirstę. Amelija su Caramele kaip kanopiniai per namus vis prasibėga, viena kitą pasigainiodamos, o Evita su Eliza dūksta, skersos posūkius išiminėja lotuliukas.gif . Žaislai tai sakyčiau įvairūs tinka - pelytės, kamuoliukai, kamščiai ir gyvatėlėj kamuoliuką paridena kartais, išskirti vieno mėgiamiausio žaislo negaliu.
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 12 29, 22:13)
Kadangi namie turiu isrankuoliu maistui kompanija, tai sitas vaikas man stebuklas.
<....>
Beje ji nesioja peliukus isikandus i dantis ir susinesa juos i musu lova.

Išrankumas maistui, gerai pažįstama tema. Vienas sauso nenori, kitas šlapio, trečias natūralaus/mėsos...
Kažkur skaičiau, kad katės susineša "grobį" šeimininkui, kadangi jis yra nevykęs medžiotojas, kad nenumirtų iš bado ir mokina medžioti (kaip kačiukus) biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Su Naujaisiais Metais, gyvūnai-augintiniai ir juos aptarnaujantis personalas newyear.gif
Linkiu visiems skanios jautienos iš kaimo, šviežio holistinio maisto, subalansuotų konservų su mėsos gabaliukais ir daug skanėstų šventiniame indelyje santa2.gif
Kad eglutės stovėtų tvirtai, o žaisliukai nedužtų angel.gif kad turėtume visko daug ir už tai jums nieko nebūtų 000054.gif
Ir svarbiausia linkiu gerų šeimininkų 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, kačių mylėtojos.

Mūsų mylimi seneliai prarado katytę, kurią labai mylėjo, šiuo metu sunkiai tai išgyvena, tačiau dažnai pasvajoja apie britų trumpaplaukius, labai norėtume jiems suteikti tokį malonumą, aišku ne veisimui, o tiesiog namučiams ir meilei. Kadangi neįsivaizduoju nei kainų, nei kur pradėti ieškoti, skelbiu.lt labai baisu įsigyti ligotą, nes iš svetimos patirties pasimokyta, todėl pirmiausiai kreipiuosi čia, kad patartumėte, ir pakonsultuotumėte.

Didelis ačiū.
Atsakyti
QUOTE(latinute @ 2015 01 01, 20:25)
Laba diena, kačių mylėtojos.

Mūsų mylimi seneliai prarado katytę, kurią labai mylėjo, šiuo metu sunkiai tai išgyvena, tačiau dažnai pasvajoja apie britų trumpaplaukius, labai norėtume jiems suteikti tokį malonumą, aišku ne veisimui, o tiesiog namučiams ir meilei. Kadangi neįsivaizduoju nei kainų, nei kur pradėti ieškoti, skelbiu.lt labai baisu įsigyti ligotą, nes iš svetimos patirties pasimokyta, todėl pirmiausiai kreipiuosi čia, kad patartumėte, ir pakonsultuotumėte.

Didelis ačiū.

Sveiki, kačiuko kaina gali būti apie 500 eurų +/- 50 na aš čia taip grubiai, konkretesnės kainos kiekvieno kačiuko derinamos su veisėju. Veislynų pavadinimus ir puslapius galite rasti klubų puslapiuose. Lietuvoje yra klubai LGAC, Top Miau ir Bubastė. Dar yra lietuvos veislynų priklausančių latvių klubui Selena.
Galite ir skelbimuose žiūrėti veislynai paprastai nurodo savo pavadinimą, o klubo puslapyje galite pasitikrinti ar toks veislynas egzistuoja, galima pasitikrinti ir tel. nr. ar tas pats skelbime ir veislyno puslapyje.
Jeigu labai riboja finansai galite pasižvalgyti po veislynų puslapius gal kaip tik rasite dovanojamą ar už simbolinę kainą parduodamą kelių metų amžiaus katiną ar katę. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2015 01 02, 07:49)
Sveiki, kačiuko kaina gali būti apie 500 eurų +/- 50 na aš čia taip grubiai, konkretesnės kainos kiekvieno kačiuko derinamos su veisėju. Veislynų pavadinimus ir puslapius galite rasti klubų puslapiuose. Lietuvoje yra klubai LGAC, Top Miau ir Bubastė. Dar yra lietuvos veislynų priklausančių latvių klubui Selena.
Galite ir skelbimuose žiūrėti veislynai paprastai nurodo savo pavadinimą, o klubo puslapyje galite pasitikrinti ar toks veislynas egzistuoja, galima pasitikrinti ir tel. nr. ar tas pats skelbime ir veislyno puslapyje.
Jeigu labai riboja finansai galite pasižvalgyti po veislynų puslapius gal kaip tik rasite dovanojamą ar už simbolinę kainą parduodamą kelių metų amžiaus katiną ar katę. wink.gif

Labai ačiū už atsakymą, taip pabandysiu ir padaryti.
Atsakyti
user posted image
Nu ką vaikučiai, šventės baigėsi, laikas į darbą cool.gif
Atsakyti
Su Naujais metais visus čia besilankančius drinks_cheers.gif
Visokeriopos sėkmės Jums ir jūsų mylimiausiems britukams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonibrit: 06 sausio 2015 - 11:49
Aptingo britukai tongue.gif

Merii šilti kompiuteriai - kačių mėgstama vieta , kai nebeliko lempinių televizorių.

Silikoninis kraikas gelbsti automobilio langus nuo rasojimo?
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2015 01 06, 12:56)
Aptingo britukai tongue.gif

Merii šilti kompiuteriai - kačių mėgstama vieta , kai nebeliko lempinių televizorių.

dar liko gulėjimas ant šildomų grindų priešais židinį biggrin.gif
TPhilips nupirkau savo meškiukui atšvaitinį antkaklį, sakau, gal ir geras daiktas, kai bus šilta sodelyje.
Papildyta:
QUOTE(esarmy @ 2014 12 31, 13:27)
gyvūnai-augintiniai ir juos aptarnaujantis personalas newyear.gif

lotuliukas.gif taikliai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, sveikinu dar kartelį su Naujaisias metais, bandysiu Jus prisivyti, o savaitgalį stengsiuosi pafotografuoti ir mažius parodyti. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Merii @ 2014 12 25, 14:15)
Ką tik anūkai džiaugsmingai pranešė, kad jų namuose apsigyveno Elada. Kažkaip iš karto dzingtelėjo pažįstamas vardas  wub.gif  Koks pasaulis tas mažas biggrin.gif

geeras na tikrai mažas pasaulis ax.gif

QUOTE(LaiLaa @ 2014 12 28, 15:17)
Laba dienuke  4u.gif
Labai tylu temoje  biggrin.gif Visi ilsisi po valgymo maratono  g.gif Linkejimai svenciu proga  4u.gif
Ikisam mes savo sokoladini nosiuka  blush2.gif

jau koks mielas šitas šokoladinis nosiukas wub.gif fainuolė thumbup.gif

QUOTE(Eiryn @ 2014 12 29, 08:44)
Sveikos, su šventėmis jus  4u.gif Šmikutis tai linkėjimų niekam nesiunčia. Neturi laiko. Visą laiką ištisą parą reikia būti prie akvariumo kuriame gyvena žiurkėnas.

na manau Šmikutis labai patenkintas turėtų būt, nors neabejoju, kad norėtų iš arčiau su tuo žiurkėnu susipažint.
Atsakyti