QUOTE(LaiLaa @ 2014 12 29, 23:13)
Taip, tai yra britu ilgaplauke sokoladine bicolore. Arlekinas buna su daugiau balto. Labai ja dziaugiuosi
Kadangi namie turiu isrankuoliu maistui kompanija, tai sitas vaikas man stebuklas. Dvi mano gegutes eda tik RC ir joms negalioja pasakymas, kad nenumirs is bado prie pilno bliudo. Gal ir numirtu, arba jau as negaliu ziuret i skeletus vaiksciojancius. Bernai slamscia sausiuka bile koki (nors tiek gerai) bet tik sausiuka ir nieko daugiau.
Tik viena persiuke be sauso dar valgo mesyte ir konservus.
O Laimute sveicia viska: Ir sausiuka, ir konservus, ir mesyte, ir varske ir putpeliu kiausus ir net pavoge is manes batono gabaleli
Fantastiskas vaikas.
Beje ji nesioja peliukus isikandus i dantis ir susinesa juos i musu lova. Mano spaustanosiai taip niekad nedaro, jiems labiau kamuoliukus rident patinka.
Taigi stebiu veisliu skirtumus ir panasumus. Labai idomu
Kadangi namie turiu isrankuoliu maistui kompanija, tai sitas vaikas man stebuklas. Dvi mano gegutes eda tik RC ir joms negalioja pasakymas, kad nenumirs is bado prie pilno bliudo. Gal ir numirtu, arba jau as negaliu ziuret i skeletus vaiksciojancius. Bernai slamscia sausiuka bile koki (nors tiek gerai) bet tik sausiuka ir nieko daugiau.
Tik viena persiuke be sauso dar valgo mesyte ir konservus.
O Laimute sveicia viska: Ir sausiuka, ir konservus, ir mesyte, ir varske ir putpeliu kiausus ir net pavoge is manes batono gabaleli
Fantastiskas vaikas.
Beje ji nesioja peliukus isikandus i dantis ir susinesa juos i musu lova. Mano spaustanosiai taip niekad nedaro, jiems labiau kamuoliukus rident patinka.
Taigi stebiu veisliu skirtumus ir panasumus. Labai idomu
oi pas mane tai visa gvardija išrankiųjų. Visi pripažysta tik sausą maistą. Jau ir jaunėlės į konservus ir į mėsą skersai žiūri Na bet tai ką aš joms padarysiu, nenori nereikia, tegu sausiukus triauškia jeigu jau joms taip labiau patinka.
O su žaidimais tai pas mane kažkaip komandom pasiskirstę. Amelija su Caramele kaip kanopiniai per namus vis prasibėga, viena kitą pasigainiodamos, o Evita su Eliza dūksta, skersos posūkius išiminėja . Žaislai tai sakyčiau įvairūs tinka - pelytės, kamuoliukai, kamščiai ir gyvatėlėj kamuoliuką paridena kartais, išskirti vieno mėgiamiausio žaislo negaliu.