Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(Gintariukass @ 2014 12 15, 14:37)
Aciu toms, kurios turi kantrybes atsakyti net ir i kvailus klausimus. Mes visko dar tik mokomes, todel ir klausimai visokie iskyla. Smagu, kad yra tokiu zmoniu, kurie nepiktai moka paaiskinti  4u.gif

veislyna, kuriame gime kaciukas suradome, susitiksime ir pasikalbesime. Nuramino, kad kaciukas tikrai grynakraujis britukas, o del dokumentu senieji seimininkai susipainiojo, bet dabar su jais tiesiogiai jau nebegaliu susisiekti. Kaip ir minejau, kad kaciukas i musu seima keistu budu atkeliavo, todel tik kai ji jau laikeme rankose pradejo kilti klausimai.

Puiku, kad radote. Tai koks vis tik veislynas jūsų augintinio?
Atsakyti
QUOTE(Gintariukass @ 2014 12 15, 14:37)
Aciu toms, kurios turi kantrybes atsakyti net ir i kvailus klausimus. Mes visko dar tik mokomes, todel ir klausimai visokie iskyla. Smagu, kad yra tokiu zmoniu, kurie nepiktai moka paaiskinti  4u.gif

veislyna, kuriame gime kaciukas suradome, susitiksime ir pasikalbesime. Nuramino, kad kaciukas tikrai grynakraujis britukas, o del dokumentu senieji seimininkai susipainiojo, bet dabar su jais tiesiogiai jau nebegaliu susisiekti. Kaip ir minejau, kad kaciukas i musu seima keistu budu atkeliavo, todel tik kai ji jau laikeme rankose pradejo kilti klausimai.

Tai koks tas veislynas? smile.gif
Atsakyti
Sokejuke gražus sveikinimas thumbup.gif
Merginos kaip jūsų augintiniai eglutes padeda puošt?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Norejau pasakyti, kad ir is veislyno imamas kaciukas gali tureti paprasta skiepu knygele...(europasas reikalingas, jei kaciuka planuojama veztis i uzsieni, keliauti su juo, dalyvauti parodose) Atsiklausus busimu seiminku esu kelis kartus isemusi paprasta skiepu knygele. Tiesa, kilmes dokumentus gauna visi grynakraujai, registruoti kaciukai.
Atsakyti
QUOTE(Samantha @ 2014 12 15, 19:11)
Sveikos merginos  4u.gif
Norejau pasakyti, kad ir is veislyno imamas kaciukas gali tureti paprasta skiepu knygele...(europasas reikalingas, jei kaciuka planuojama veztis i uzsieni, keliauti su juo, dalyvauti parodose) Atsiklausus busimu seiminku esu kelis kartus isemusi paprasta skiepu knygele. Tiesa, kilmes dokumentus gauna visi grynakraujai, registruoti kaciukai.

O kaip tada su čipu, jis taip pat nededamas?
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 12 15, 21:04)
O kaip tada su čipu, jis taip pat nededamas?

Cipas dedamas. Esu ir as kazkada seniai taip keliems kaciukams isemusi paprastus pasiukus. Visi duomenys surasyti kaip ir europase. Ir vardas ir cipo nr. Ir skiepai. Tik knygele ne melyna ir nemokama smile.gif Ir netgi Lietuvos parodose su tokiais pasiukais esam dalyvave cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 12 15, 21:47)
Cipas dedamas. Esu ir as kazkada seniai taip keliems kaciukams isemusi paprastus pasiukus. Visi duomenys surasyti kaip ir europase. Ir vardas ir cipo nr. Ir skiepai. Tik knygele ne melyna ir nemokama smile.gif Ir netgi Lietuvos parodose su tokiais pasiukais esam dalyvave  cool.gif

Taip, tas buvo ansčiau, bet kai dabar veterinarinė tarnyba pasus registruoja manau jau visiems turi būti europiniai pasai išduodami, o dabar ir aplamai naujo pavyzdžio pasai bus ir seno pavyzdžio jau nebus galima išdavinėti. Vet tarnyba dar grieštins veislynų veiklą ir kontrolę. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2014 12 15, 20:11)

Merginos kaip jūsų augintiniai eglutes padeda puošt?

Mes dar nepastatėm, bet jaučiu pusdienį gausiu sėdėt su vandens purkštuku, kad šakom nesikarstytų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karablikas @ 2014 12 16, 11:07)
Mes dar nepastatėm, bet jaučiu pusdienį gausiu sėdėt su vandens purkštuku, kad šakom nesikarstytų  lotuliukas.gif

Mano panelės tik puošti padėjo. Dukra kabino žaisliukus o jos nukabinėjo lotuliukas.gif bet tik nuo apatinių šakų į pačią eglę nelipo.
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2014 12 16, 13:56)
Mano panelės tik puošti padėjo. Dukra kabino žaisliukus o jos nukabinėjo  lotuliukas.gif  bet tik nuo apatinių šakų į pačią eglę nelipo.

Mes eglutę užkėlėm ant nenaudojamo stalo, tai Šmikutis laaaabai dažnai kaip dovanėlė po elgute guli, žaisliukus nuo apatinių šakų nukabinėja ir šėlsta lakstydamas su jais po namus wub.gif
Atsakyti
musu meskis pamises del blizguciu snaresio, bumboliukai irgi domina, bet i blizgucius dazniau kesinasi smile.gif
Atsakyti
musu grazuolis lenda po egle ir bando lipti sakomis i virsu, numesti zaisliukus, bet jei pries eglute paguldytas sepetys, pasienio zonos niekas nekerta ir egle saugi biggrin.gif
Atsakyti