Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(Gintariukass @ 2014 12 15, 10:03)
Tikrai taip, sakau, ilga istorija su tuo kaciuku... ir viskas ka turiu tai tik skiepu knygute. Bandau ziurineti puslapiuose apie gimusias vadas bet kazkaip nesekmingai. Zodziu ilga istorija. Todel kaciukas dar ir be vardo pas mus smile.gif
Nu bus ne veislinis tai ka darysi.... auginsim ir ne maziau mylesim smile.gif Svarbiausia kad su vaikais pas ji kiek kantrybes zaisti graziai.  wub.gif

user posted image

O tai skiepų pase vardas neįrašytas?
Atsakyti
Gintariukass, koks minkštutis katinukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukass @ 2014 12 15, 09:03)
Tikrai taip, sakau, ilga istorija su tuo kaciuku...

O iš kur jūs žinote, kad jis tikrai iš veislyno? Kaip supratau, dokumentų nėra, nes prieš tai apie tai klausėte, kaip įsigyti iš veislyno be dokumentų.
Taip nebūna, čia dažniausiai didelis makaronų kabinimas ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 15 gruodžio 2014 - 09:52
Sveikos, aš kadangi niekaip nepasveikstu ir nieko nespėju noriu iš anksto pasveikinti Jus visus/visas su šventėmis, akd paskui nepamirščiau ax.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(LaiLaa @ 2014 12 14, 21:52)
Labas vakaras  4u.gif

Ilgą laiką buvau tyli šios temos skaitytoja  rolleyes.gif
Pagaliau galiu ateiti, kaip pilnateisė šios temos narė  cool.gif
Prieš savaitę mano namuose apsigyveno Britų ilgaplaukė katytė  wub.gif Nors jūsų tema vadinasi "Britų trumpaplaukiai", bet manau ilgakasiai yra labai artimi broliai ir sesės  biggrin.gif
Tikiuosi priimsit  blush2.gif

Taigi mano mažoji
Calliope Diva Catitta*LT

dideliausi sveikinimai, nuostabi mergytė 4u.gif ir aišku priimsim 4u.gif

QUOTE(Arvika @ 2014 12 14, 22:21)
biggrin.gif nu geras,niekur nepasislėpsi lotuliukas.gif ačiū, dar tik pradžių pradžia, laukia pirmas vizitas,tada jau drąsiau ta tema kalbėti galėsiu:)

o geras, dideliausi sveikinimai, lengvo laukimo 4u.gif

QUOTE(Gintariukass @ 2014 12 15, 10:03)
Tikrai taip, sakau, ilga istorija su tuo kaciuku... ir viskas ka turiu tai tik skiepu knygute. Bandau ziurineti puslapiuose apie gimusias vadas bet kazkaip nesekmingai. Zodziu ilga istorija. Todel kaciukas dar ir be vardo pas mus smile.gif
Nu bus ne veislinis tai ka darysi.... auginsim ir ne maziau mylesim smile.gif Svarbiausia kad su vaikais pas ji kiek kantrybes zaisti graziai.  wub.gif

sveikinu įsigijus kačiuką, linkiu, kad būtų sveikas ir geras šeimos draugas, o su tuo veislynu keista keista g.gif
Atsakyti
Lailaa, sveikinu su Laimute biggrin.gif Labai graži katytė, man pas britus tas baltos ir šokoladinės spalvos derinys atrodo pats gražiausias wub.gif

Arvika, upss, atsiprašau biggrin.gif Na, bet vis tiek viskas bus gerai, manau smile.gif

esarmy, pas mus viskas gerai, tiesiog neturiu laiko diskutuoti dabar tiek daug kaip anksčiau ir apie kates, nes didžioji dalis laiko ir energijos išeina rūpinimųsi mažąja katininke biggrin.gif

Gintariukass, na, merginos, jau atsakė jums, kad jeigu veislinis, tai tik su kilmės dokumentais, veislynai nepardavinėja kačiukų be dokumentų. O daugintojai jums ten makaronų visokių prikabinti gali, kodėl be dokumentų, kodėl taip ir anaip. Manau, kad jūs tiesiog apsigavote, sumokėjote kelis kart mažiau negu iš veislyno ir turite tiesiog panašų į brituką. Kaip sakoma, skūpus moka du kartus, bet linkiu visko, ko geriausio smile.gif
Atsakyti
sokejuke, susimėčiau, užkrito linkėjimo kačiuko vardas smile.gif
Laimutei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir pasimetusiam katukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Linki Jums gražių švenčių Ferrari ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 12 15, 10:46)
O iš kur jūs žinote, kad jis tikrai iš veislyno? Kaip supratau, dokumentų nėra, nes prieš tai apie tai klausėte, kaip įsigyti iš veislyno be dokumentų.
Taip nebūna, čia dažniausiai didelis makaronų kabinimas ir tiek.

Kažkodėl ir aš galvoju, kad kačiukas greičiausiai yra bedokumentis todėl, kad iš daugintojų o ne iš veislyno. Juk skiepų pase vardas yra privalomas o ir čipas turi būti tai ir šeimininkas į pasą turi būti įrašytas. Aišku aš apie Euro pasą kalbu nes normalūs veislynai su Euro pasais parduoda, o ne su skiepų knygelėmis.
Papildyta:
QUOTE(sokejuke86 @ 2014 12 15, 11:31)
Sveikos, aš kadangi niekaip nepasveikstu ir nieko nespėju noriu iš anksto pasveikinti Jus visus/visas

Ačiū už sveikinimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 15 gruodžio 2014 - 13:22
Aciu toms, kurios turi kantrybes atsakyti net ir i kvailus klausimus. Mes visko dar tik mokomes, todel ir klausimai visokie iskyla. Smagu, kad yra tokiu zmoniu, kurie nepiktai moka paaiskinti 4u.gif

veislyna, kuriame gime kaciukas suradome, susitiksime ir pasikalbesime. Nuramino, kad kaciukas tikrai grynakraujis britukas, o del dokumentu senieji seimininkai susipainiojo, bet dabar su jais tiesiogiai jau nebegaliu susisiekti. Kaip ir minejau, kad kaciukas i musu seima keistu budu atkeliavo, todel tik kai ji jau laikeme rankose pradejo kilti klausimai.
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2014 12 15, 13:21)
Kažkodėl ir aš galvoju, kad kačiukas greičiausiai yra bedokumentis todėl, kad iš daugintojų o ne iš veislyno. Juk skiepų pase vardas yra privalomas o ir čipas turi būti tai ir šeimininkas į pasą turi būti įrašytas. Aišku aš apie Euro pasą kalbu nes normalūs veislynai su Euro pasais parduoda, o ne su skiepų knygelėmis.

Iš veislyno manau, kad visi turi europasus, kitokių kaži ar duoda. Ten viskas surašyta- kačiuko vardas, su veislyno prierašu. Plius čipas, jo numeris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 15 gruodžio 2014 - 13:39
QUOTE(sokejuke86 @ 2014 12 15, 10:31)
Sveikos, aš kadangi niekaip nepasveikstu ir nieko nespėju noriu iš anksto pasveikinti Jus visus/visas su šventėmis, akd paskui nepamirščiau ax.gif

Dėkui, gražus Kalėdinis atvirukas su šerkšnuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2014 12 15, 12:50)
Linki Jums gražių švenčių Ferrari ax.gif

ir jums su Ferrari gražių švenčių 4u.gif O jau koks fotogeniškas wub.gif
Atsakyti