Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

Kadangi dabar SM daugiau laiko praleidžiu pagal paskirtį, t.y. bendravime apie vaikus, o katės pas mane kaip ir antram plane dabar, tai užmačiau atsitiktinai labai gražų dalyką, tad noriu pasveikinti mūsų temos narę Arviką laukiantis antro vaikučio :* Lengvo nėštumo ir sveiko leliuko! clap.gif clap_1.gif nestuke.gif blush2.gif angel.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2014 12 13, 21:38)
Kadangi dabar SM daugiau laiko praleidžiu pagal paskirtį, t.y. bendravime apie vaikus, o katės pas mane kaip ir antram plane dabar, tai užmačiau atsitiktinai labai gražų dalyką, tad noriu pasveikinti mūsų temos narę Arviką laukiantis antro vaikučio :* Lengvo nėštumo ir sveiko leliuko! clap.gif  clap_1.gif  nestuke.gif  blush2.gif  angel.gif

thumbup.gif Arvika dideliausi sveikinimai laukiantis mažylio 4u.gif Gražaus ir lengvo laukimo ir nuostabaus sveiko vaikiuko wub.gif
Atsakyti
Arvika Sveikinimai 4u.gif
Toumei Jums, jei spęsti iš FB, viskas gerai klostosi?
Visi kažkur dingo... Ruošiatės Kalėdoms? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 13 gruodžio 2014 - 21:51
Sveikos 4u.gif

Aciu visoms uz konsultacijas... kaciuko ieskojome gana ilgai ir atkeliavo jis i musu namus paciu keisciausiu budu...

Gyvena pas mus jau beveik savaite, bet tiek dziaugsmo namuose buvo jau seniai. smile.gif O kiek laimes man kai mano <neigaliukas> vaikas su juo kalba, kokie jie geri draugai pasidare:) (pvz: sunus paleidzia masina vaziuoti, kaciukas gaudo ir vaikas toks laimingas, kartu einame maistuko kaciukui ipilti, o kokia laime kai vakare kaciukas ateina kartu miegoti ir susiranges taip mielai murkia...) smile.gif

O pacio kaciuko istorija labai ilga ir keista.... Zodziu, trumpai tariant ieskau veislyno is kurio tas kaciukas galejo buti.... gal pas jus kuria yra vada gimusi rugpjucio 28d? Kaciukas berniukas, tigriuko rastu... smile.gif Kaciukas is veislyno paimtas triju menesiu amziaus.
Atsakyti
Kačiuko euro pase turi būti pilnas kačiuko vardas, ten bus ir veislyno pavadinimas, taip pat sutartyje kurią pasirašėte su veislynu wink.gif O šiaip na žinote iš ko pirkote, keista kad veislyno pavadinimą pamiršote, bet aišku visko pasitaiko smile.gif be to turit veisėjos telefono numerį, pagooglinkite viskas bus greičiau.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Ilgą laiką buvau tyli šios temos skaitytoja rolleyes.gif
Pagaliau galiu ateiti, kaip pilnateisė šios temos narė cool.gif
Prieš savaitę mano namuose apsigyveno Britų ilgaplaukė katytė wub.gif Nors jūsų tema vadinasi "Britų trumpaplaukiai", bet manau ilgakasiai yra labai artimi broliai ir sesės biggrin.gif
Tikiuosi priimsit blush2.gif

Taigi mano mažoji
Calliope Diva Catitta*LT
Šokoladinė su baltu britų ilgaplaukė beveik 5 mėn merginutė wub.gif wub.gif

user posted image

namuose vadinam Laimute biggrin.gif (prašom neįsižeisti Laimos) vardukas kilo iš "Laima" šokolado biggrin.gif
Nuostabaus charakterio mergytė. Drąsi, meili, žaisminga wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2014 12 13, 20:38)
Kadangi dabar SM daugiau laiko praleidžiu pagal paskirtį, t.y. bendravime apie vaikus, o katės pas mane kaip ir antram plane dabar, tai užmačiau atsitiktinai labai gražų dalyką, tad noriu pasveikinti mūsų temos narę Arviką laukiantis antro vaikučio :* Lengvo nėštumo ir sveiko leliuko! clap.gif  clap_1.gif  nestuke.gif  blush2.gif  angel.gif

biggrin.gif nu geras,niekur nepasislėpsi lotuliukas.gif ačiū, dar tik pradžių pradžia, laukia pirmas vizitas,tada jau drąsiau ta tema kalbėti galėsiu:)

Lailaa,sveikinimai su tokiu grožiu, mačiau FB. Man ilgaplaukiai britai yra laaaabai gražūs wub.gif

Laba visoms nuo Šumio ir Heros mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 14 gruodžio 2014 - 21:23
QUOTE(LaiLaa @ 2014 12 14, 21:52)
Labas vakaras  4u.gif

Ilgą laiką buvau tyli šios temos skaitytoja  rolleyes.gif
Pagaliau galiu ateiti, kaip pilnateisė šios temos narė  cool.gif
Prieš savaitę mano namuose apsigyveno Britų ilgaplaukė katytė  wub.gif Nors jūsų tema vadinasi "Britų trumpaplaukiai", bet manau ilgakasiai yra labai artimi broliai ir sesės  biggrin.gif
Tikiuosi priimsit  blush2.gif

Taigi mano mažoji
Calliope Diva Catitta*LT
Šokoladinė su baltu britų ilgaplaukė beveik 5 mėn merginutė  wub.gif  wub.gif

user posted image

namuose vadinam Laimute  biggrin.gif (prašom neįsižeisti Laimos) vardukas kilo iš "Laima" šokolado biggrin.gif
Nuostabaus charakterio mergytė. Drąsi, meili, žaisminga  wub.gif

Dar karta sveikinu su nauja šeimos nare 4u.gif Ir sveika įstojus į britukininkų gratas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintariukass @ 2014 12 14, 20:57)
Sveikos  4u.gif

Aciu visoms uz konsultacijas... kaciuko ieskojome gana ilgai ir atkeliavo jis i musu namus paciu keisciausiu budu...

Gyvena pas mus jau beveik savaite, bet tiek dziaugsmo namuose buvo jau seniai. smile.gif

Sveikinu pagaliau įsigijus naują šeimos narį 4u.gif
Atsakyti
LaiLaa 4u.gif
O planuojate gal ir daugiau britų (veislyno plėtimas)? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2014 12 14, 20:09)
Kačiuko euro pase turi būti pilnas kačiuko vardas, ten bus ir veislyno pavadinimas, taip pat sutartyje kurią pasirašėte su veislynu wink.gif O šiaip na žinote iš ko pirkote, keista kad veislyno pavadinimą pamiršote, bet aišku visko pasitaiko smile.gif be to turit veisėjos telefono numerį, pagooglinkite viskas bus greičiau.

kaip supratau, tai Gintariukass ne iš vieslyno kačiuką paėmė, o iš kažko kito..bet pirktas buvo veislyne..gal ir dokumentai pamesti.. ax.gif
Gintariukass, parodykit savo naują gyventoją bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2014 12 15, 09:13)
LaiLaa  4u.gif
O planuojate gal ir daugiau britų (veislyno plėtimas)? bigsmile.gif

Kol kas neplanuoju nieko biggrin.gif Pastebėjau, kad man labiau sekasi, kai viskas vyksta neplanuotai rolleyes.gif Nes kiek esu planavus, planavus ir visada visi planai sugriūva unsure.gif
Laimutė irgi atsirado visai neplanuotai, spontaniškai ir netikėtai biggrin.gif
Bet aš džiaugiuosi, ji nuostabi mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai taip, sakau, ilga istorija su tuo kaciuku... ir viskas ka turiu tai tik skiepu knygute. Bandau ziurineti puslapiuose apie gimusias vadas bet kazkaip nesekmingai. Zodziu ilga istorija. Todel kaciukas dar ir be vardo pas mus smile.gif
Nu bus ne veislinis tai ka darysi.... auginsim ir ne maziau mylesim smile.gif Svarbiausia kad su vaikais pas ji kiek kantrybes zaisti graziai. wub.gif

user posted image
Atsakyti