Kadangi dabar SM daugiau laiko praleidžiu pagal paskirtį, t.y. bendravime apie vaikus, o katės pas mane kaip ir antram plane dabar, tai užmačiau atsitiktinai labai gražų dalyką, tad noriu pasveikinti mūsų temos narę Arviką laukiantis antro vaikučio :* Lengvo nėštumo ir sveiko leliuko!
QUOTE(Toumei @ 2014 12 13, 21:38)
Kadangi dabar SM daugiau laiko praleidžiu pagal paskirtį, t.y. bendravime apie vaikus, o katės pas mane kaip ir antram plane dabar, tai užmačiau atsitiktinai labai gražų dalyką, tad noriu pasveikinti mūsų temos narę Arviką laukiantis antro vaikučio :* Lengvo nėštumo ir sveiko leliuko!
Arvika dideliausi sveikinimai laukiantis mažylio Gražaus ir lengvo laukimo ir nuostabaus sveiko vaikiuko
Arvika Sveikinimai
Toumei Jums, jei spęsti iš FB, viskas gerai klostosi?
Visi kažkur dingo... Ruošiatės Kalėdoms?
Toumei Jums, jei spęsti iš FB, viskas gerai klostosi?
Visi kažkur dingo... Ruošiatės Kalėdoms?
Sveikos
Aciu visoms uz konsultacijas... kaciuko ieskojome gana ilgai ir atkeliavo jis i musu namus paciu keisciausiu budu...
Gyvena pas mus jau beveik savaite, bet tiek dziaugsmo namuose buvo jau seniai. O kiek laimes man kai mano <neigaliukas> vaikas su juo kalba, kokie jie geri draugai pasidare:) (pvz: sunus paleidzia masina vaziuoti, kaciukas gaudo ir vaikas toks laimingas, kartu einame maistuko kaciukui ipilti, o kokia laime kai vakare kaciukas ateina kartu miegoti ir susiranges taip mielai murkia...)
O pacio kaciuko istorija labai ilga ir keista.... Zodziu, trumpai tariant ieskau veislyno is kurio tas kaciukas galejo buti.... gal pas jus kuria yra vada gimusi rugpjucio 28d? Kaciukas berniukas, tigriuko rastu... Kaciukas is veislyno paimtas triju menesiu amziaus.
Aciu visoms uz konsultacijas... kaciuko ieskojome gana ilgai ir atkeliavo jis i musu namus paciu keisciausiu budu...
Gyvena pas mus jau beveik savaite, bet tiek dziaugsmo namuose buvo jau seniai. O kiek laimes man kai mano <neigaliukas> vaikas su juo kalba, kokie jie geri draugai pasidare:) (pvz: sunus paleidzia masina vaziuoti, kaciukas gaudo ir vaikas toks laimingas, kartu einame maistuko kaciukui ipilti, o kokia laime kai vakare kaciukas ateina kartu miegoti ir susiranges taip mielai murkia...)
O pacio kaciuko istorija labai ilga ir keista.... Zodziu, trumpai tariant ieskau veislyno is kurio tas kaciukas galejo buti.... gal pas jus kuria yra vada gimusi rugpjucio 28d? Kaciukas berniukas, tigriuko rastu... Kaciukas is veislyno paimtas triju menesiu amziaus.
Kačiuko euro pase turi būti pilnas kačiuko vardas, ten bus ir veislyno pavadinimas, taip pat sutartyje kurią pasirašėte su veislynu O šiaip na žinote iš ko pirkote, keista kad veislyno pavadinimą pamiršote, bet aišku visko pasitaiko be to turit veisėjos telefono numerį, pagooglinkite viskas bus greičiau.
Labas vakaras
Ilgą laiką buvau tyli šios temos skaitytoja
Pagaliau galiu ateiti, kaip pilnateisė šios temos narė
Prieš savaitę mano namuose apsigyveno Britų ilgaplaukė katytė Nors jūsų tema vadinasi "Britų trumpaplaukiai", bet manau ilgakasiai yra labai artimi broliai ir sesės
Tikiuosi priimsit
Taigi mano mažoji
Calliope Diva Catitta*LT
Šokoladinė su baltu britų ilgaplaukė beveik 5 mėn merginutė
namuose vadinam Laimute (prašom neįsižeisti Laimos) vardukas kilo iš "Laima" šokolado
Nuostabaus charakterio mergytė. Drąsi, meili, žaisminga
Prieš savaitę mano namuose apsigyveno Britų ilgaplaukė katytė Nors jūsų tema vadinasi "Britų trumpaplaukiai", bet manau ilgakasiai yra labai artimi broliai ir sesės
Tikiuosi priimsit
Taigi mano mažoji
Calliope Diva Catitta*LT
namuose vadinam Laimute (prašom neįsižeisti Laimos) vardukas kilo iš "Laima" šokolado
QUOTE(Toumei @ 2014 12 13, 20:38)
nu geras,niekur nepasislėpsi ačiū, dar tik pradžių pradžia, laukia pirmas vizitas,tada jau drąsiau ta tema kalbėti galėsiu:)
Lailaa,sveikinimai su tokiu grožiu, mačiau FB. Man ilgaplaukiai britai yra laaaabai gražūs
Laba visoms nuo Šumio ir Heros
QUOTE(LaiLaa @ 2014 12 14, 21:52)
Labas vakaras
Tikiuosi priimsit
Taigi mano mažoji
Calliope Diva Catitta*LT
Tikiuosi priimsit
Taigi mano mažoji
Calliope Diva Catitta*LT
Dar karta sveikinu su nauja šeimos nare Ir sveika įstojus į britukininkų gratas
Papildyta:
QUOTE(Gintariukass @ 2014 12 14, 20:57)
Sveikos
Gyvena pas mus jau beveik savaite, bet tiek dziaugsmo namuose buvo jau seniai.
Gyvena pas mus jau beveik savaite, bet tiek dziaugsmo namuose buvo jau seniai.
Sveikinu pagaliau įsigijus naują šeimos narį
LaiLaa
O planuojate gal ir daugiau britų (veislyno plėtimas)?
O planuojate gal ir daugiau britų (veislyno plėtimas)?
QUOTE(Eiryn @ 2014 12 14, 20:09)
Kačiuko euro pase turi būti pilnas kačiuko vardas, ten bus ir veislyno pavadinimas, taip pat sutartyje kurią pasirašėte su veislynu O šiaip na žinote iš ko pirkote, keista kad veislyno pavadinimą pamiršote, bet aišku visko pasitaiko be to turit veisėjos telefono numerį, pagooglinkite viskas bus greičiau.
kaip supratau, tai Gintariukass ne iš vieslyno kačiuką paėmė, o iš kažko kito..bet pirktas buvo veislyne..gal ir dokumentai pamesti..
Gintariukass, parodykit savo naują gyventoją
QUOTE(esarmy @ 2014 12 15, 09:13)
Kol kas neplanuoju nieko Pastebėjau, kad man labiau sekasi, kai viskas vyksta neplanuotai Nes kiek esu planavus, planavus ir visada visi planai sugriūva
Laimutė irgi atsirado visai neplanuotai, spontaniškai ir netikėtai
Bet aš džiaugiuosi, ji nuostabi
Tikrai taip, sakau, ilga istorija su tuo kaciuku... ir viskas ka turiu tai tik skiepu knygute. Bandau ziurineti puslapiuose apie gimusias vadas bet kazkaip nesekmingai. Zodziu ilga istorija. Todel kaciukas dar ir be vardo pas mus
Nu bus ne veislinis tai ka darysi.... auginsim ir ne maziau mylesim Svarbiausia kad su vaikais pas ji kiek kantrybes zaisti graziai.
Nu bus ne veislinis tai ka darysi.... auginsim ir ne maziau mylesim Svarbiausia kad su vaikais pas ji kiek kantrybes zaisti graziai.