QUOTE(semlina @ 2014 12 08, 17:01)
Parodoj iš tiesų vaikinas buvo šiek tiek nedrąsus, bet vistiek surado savo naujus šeimininkus po parodos namuose jau dūko pilnu tempu kaip niekur ir nebuvęs, o va Evita parodoje antrą dieną dar ir į bestus pakliuvo ir buvo išrinkta geriausia katyte trumpaplaukių kategorijoje esu labai patenkinta parodos rezultatu.
Suuper ir labai smagu dėl Flinto, sveikinu
labai grazute Freya sveikinimai samanthai. ferraris taip pat puikus skraidiolis!
Semlina, sveikinu su parodos rezultatais! Ziuriu mano kumsciu laikymas puikiai padejo tiek del Evitos tiek del Flinto:)
Semlina, sveikinu su parodos rezultatais! Ziuriu mano kumsciu laikymas puikiai padejo tiek del Evitos tiek del Flinto:)
QUOTE(samilte @ 2014 12 05, 16:28)
Dėl kokių priežasčių katė gali sugalvot kakot į lovą???
Buvo man porą kartų taip, tik ne į lovą, tai pirma šovusi mintis, užsikirto tualeto durelės arba kažkas paliko batus ir negalėjo įeiti, o kita mintis - nešvarus kraikas, gal jau smirda. Na, pasiteisino vienu atveju pirmas variantas, kitu atveju kitas
QUOTE(Toumei @ 2014 12 08, 22:00)
Buvo man porą kartų taip, tik ne į lovą, tai pirma šovusi mintis, užsikirto tualeto durelės arba kažkas paliko batus ir negalėjo įeiti, o kita mintis - nešvarus kraikas, gal jau smirda. Na, pasiteisino vienu atveju pirmas variantas, kitu atveju kitas
Manau buvo kraikas problema.... buvo jau i pabaiga, bet vyras niekaip neparveze man naujo, tai va, kai isvaliau deze tai kakoja dabar ten.
Labas vakaras,
norejau paklausti, ar galima nusipirkti kaciuka is veislyno, bet be dokumentu? Ar tai pigiau? Ir ar tai isvis imanoma?
norejau paklausti, ar galima nusipirkti kaciuka is veislyno, bet be dokumentu? Ar tai pigiau? Ir ar tai isvis imanoma?
QUOTE(Gintariukass @ 2014 12 09, 17:56)
Labas vakaras,
Galit dokumentų tiesiog neimti, bet pigiau nebus, nes pardavimo metu kačiukas dokumentus jau turės
sveiki, ieskome kaciuko-berniuko,bus tikrai mylimas,gal kas parduodate?
labai laukiame info i az
labai laukiame info i az
Gražios nuotraukos
Be dokumentų gyvūnas nėra veislinis, o tik panašus.
Joks veislynas neparduoda "su" ir "be". Matant skelbimą "be dokumentų 30-50% pigiau" reikia uždaryti jį, nes pats "dokumentas", pedigree, kilmės medžio sertifikatas kainoja iki 50 litų, o veislinio kačiuko kainą sudaro visai kiti dalykai.
Pirkdami kačiuką, apsilankykite pas veisėją ir pažiūrėkite į kačiuko gyvenimo sąlygas ir elgesį jam įprastoje aplinkoje.
Taip parinksite labiau jums tinkantį augintinį, kadangi kačiukai gali būti labai skirtingi, bet jokiu būdu neturi elgtis agresyviai.
Labas rytas
QUOTE(Gintariukass @ 2014 12 09, 16:56)
Visi veisliniai gyvūnai turi dokumentus. Be dokumentų gyvūnas nėra veislinis, o tik panašus.
Joks veislynas neparduoda "su" ir "be". Matant skelbimą "be dokumentų 30-50% pigiau" reikia uždaryti jį, nes pats "dokumentas", pedigree, kilmės medžio sertifikatas kainoja iki 50 litų, o veislinio kačiuko kainą sudaro visai kiti dalykai.
Pirkdami kačiuką, apsilankykite pas veisėją ir pažiūrėkite į kačiuko gyvenimo sąlygas ir elgesį jam įprastoje aplinkoje.
Taip parinksite labiau jums tinkantį augintinį, kadangi kačiukai gali būti labai skirtingi, bet jokiu būdu neturi elgtis agresyviai.
Labas rytas