Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(semlina @ 2014 12 04, 00:29)

O čia mano jaunimas ir Amelija

Beje sugalvojau savaitgalį sudalyvauti parodoje Megoje, tikiuosi aplankysite mus parodoj.
Šį kartą būsiu su Evita ir Flintu (Juoduku)

kooks nerealiai gražus, stambus tas jaunimas wub.gif sekmės parodoje 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Samantha @ 2014 12 04, 16:59)
Sveikos supermamos  4u.gif
Ieskau ramiu namu savo ,,kaledinems", t.y. sinsilinems grazuolems IC Escadai ir IC Eladai. Abi sterilizuotos, sveikos, zenklintos. Gal kuri noretu i savo namus isileisti sviesuliuka?

linkiu pačių geriausių namučių, kažkam puiki proga
Atsakyti
Best Photos of 2013: Cats
Atsakyti
Dėl kokių priežasčių katė gali sugalvot kakot į lovą??? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2014 12 05, 16:28)
Dėl kokių priežasčių katė gali sugalvot kakot į lovą???  blink.gif  blink.gif  blink.gif

gal su sveikata kokios bėdos g.gif ar normaliai kakoja? gal vuduriai užkietėjo ir skauda tai kaip ir bando pasakyt kad jai blogai g.gif
Atsakyti
Sveikutes, ne toks jau ir apmires musu puslapiukas smile.gif
aciu supermama.lt, siandien mano Elada isvaziavo i naujus namus...nezinau ar labiau liudziu ar dziaugiuosi... Jau toks dviprasmiskas jausmas, sunku ir apsakyti...
Bet tokiu pat ramiu namuciu iesko ir mano Escada ... gal ir jai pavyks savo baltumu nusviesti naujus namucius.... Escada tikras sviesuliukas, ji tikroji sinsila, kas reiskia beveik baltute...

user posted image
Atsakyti
Super, kad Elada rado naujus namučius, linkim ir Escadai gerų naujų namučių 4u.gif 4u.gif
o mes rodomės kelias mažių foto
Freya
user posted image
Ferrari
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2014 12 07, )
o mes rodomės

Grožiai wub.gif labai gražios nuotraukos.
Freya labai šviesutė, super wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 07 gruodžio 2014 - 23:25
QUOTE(semlina @ 2014 12 08, 00:24)
Grožiai  wub.gif  labai gražios nuotraukos.
Freya labai šviesutė, super  wub.gif

Frejos mociute Escada irgi isvyko i naujus namucius, uzleisdama vieta savo anukei... Nebegaliu nepasigirti, kad Freja gyvens pas mane... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Samantha @ 2014 12 08, 13:28)
Frejos mociute Escada irgi isvyko i naujus namucius, uzleisdama vieta savo anukei... Nebegaliu nepasigirti, kad Freja gyvens pas mane... blush2.gif

thumbup.gif puikios žinios. Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samantha @ 2014 12 08, 13:28)

labai tikiuosi, kad viskas sėkmingai ir gyvens 4u.gif ax.gif o tai dar nustos gražiai augti ar ką ax.gif nors kai turi naujus namus tai kaip tyčia visi jos ir nori:) lotuliukas.gif
Papildyta:
skrenduuu (Ferrari)
user posted image
Atsakyti
Skraiduolė nuostabi wub.gif
Semlina, kaip sekėsi Flintui parodoje, ar lb buvo nedrąsus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2014 12 08, 15:08)
Semlina, kaip sekėsi Flintui parodoje, ar lb buvo nedrąsus?  smile.gif

Parodoj iš tiesų vaikinas buvo šiek tiek nedrąsus, bet vistiek surado savo naujus šeimininkus thumbup.gif po parodos namuose jau dūko pilnu tempu kaip niekur ir nebuvęs, o va Evita parodoje antrą dieną dar ir į bestus pakliuvo ir buvo išrinkta geriausia katyte trumpaplaukių kategorijoje thumbup.gif esu labai patenkinta parodos rezultatu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 08 gruodžio 2014 - 16:02