QUOTE(Merii @ 2014 11 29, 16:53)
Tai jau tikrai, kad grožiai Nesu mačiusi tokio žiedo labai gražus.
Žaidžiam su lazeriuku
http://youtu.be/N2YdmGBAyRI
QUOTE(semlina @ 2014 11 29, 16:25)
Tai jau tikrai, kad grožiai Nesu mačiusi tokio žiedo labai gražus.
Žaidžiam su lazeriuku
Žaidžiam su lazeriuku
Ačiū Orchidėja kvepianti, Bosis iškart užuodė
Kaip miela
semlina, pasiprašiau vaizdų, o pati pradingau Bet dabar jau peržiūrėjau viską, labai abi katytės gražios ir juodukas nešpėtnas. Kitų temos merginų kacus irgi visad miela malonu matyti. Gėris tie britukai
gal turit kokiu stebuklingu budu, kaip nuvilioti katina nuo eglutes? pastatem eglute ( dar nepapuosta ) tai musu grazuolis, kaip kaledine dovanele tupi po egle ir niekur neina is ten. Jeigu tik tupetu tai nieko tokio, bet grauzia sakas ir tuoj egle liks be spygliu ( nors ir dirbtine), o dar kai pagalvoju, kai zaisliukus sudesim, tai isvis akcija-atrakcija jam bus
QUOTE(Merii @ 2014 11 29, 16:53)
Du grožiai viename
labai labai gražu
aš tai mažius ektinau savaitgalį pafotografuoti, bet susirgau tai taip ir nepafotografavau
QUOTE(sokejuke86 @ 2014 12 03, 13:19)
labai labai gražu
aš tai mažius ektinau savaitgalį pafotografuoti, bet susirgau tai taip ir nepafotografavau
Dėkui ir linkiu sveikatos lauksim nuotraukų
įžiūriu fotkėje prie ausies kaip koks kailiuko išretėjimas, na, bet nepastebėjau, kad draskytusi, gal taip būna vyresniems katukams Bet, jei kas būtų, tai gal vienoje pusėje, o db abejose
QUOTE(bananžuvė @ 2014 11 30, 00:58)
semlina, pasiprašiau vaizdų, o pati pradingau Bet dabar jau peržiūrėjau viską, labai abi katytės gražios ir juodukas nešpėtnas. Kitų temos merginų kacus irgi visad miela malonu matyti. Gėris tie britukai
Ačiū, labai džiaugiuosi savo mažaisiais abi vados labai gražios gavosi, o juodukas tai gražėja su kiekviena diena ir džiugina savo energija ir meilumu , dar tokio nesu anksčiau turėjusi
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2014 12 01, 15:24)
gal turit kokiu stebuklingu budu, kaip nuvilioti katina nuo eglutes? pastatem eglute ( dar nepapuosta ) tai musu grazuolis, kaip kaledine dovanele tupi po egle ir niekur neina is ten. Jeigu tik tupetu tai nieko tokio, bet grauzia sakas ir tuoj egle liks be spygliu ( nors ir dirbtine), o dar kai pagalvoju, kai zaisliukus sudesim, tai isvis akcija-atrakcija jam bus
Mano Amelija su visais savo 5 su trupučiu kg pernai irgi buvo įsiropštusi į eglutę tai šakos truputį palinko bet paskui atitraukiau sedmaišį nuo eglės, per kurį jai labai patogu buvo ant šakos užlipti o po eglute dėžučių pridėjau kurios trukdė prie kamieno prieiti ir kažkaip apsiramino su lipimu.
QUOTE(sokejuke86 @ 2014 12 03, 14:19)
labai labai gražu
Sveik greičiau, tikiuosi kitas savaitgalis bus geresnis Panašu, kad kažkoks virusas siaučia, mano dukra irgi antra diena lovoj vemė, pilvą skaudėjo ir galvą skauda, silpnumas
QUOTE(Merii @ 2014 12 03, 15:52)
įžiūriu fotkėje prie ausies kaip koks kailiuko išretėjimas, na, bet nepastebėjau, kad draskytusi, gal taip būna vyresniems katukams Bet, jei kas būtų, tai gal vienoje pusėje, o db abejose
Prie ausų būna retesnis kailiukas, o toj nuotraukoje kažkaip pagautas toks rakursas, kad fotografuota kažkaip gaunasi lyg statmenai plaukui tai tas retumas ir matosi. Šiaip viskas čia pas jį gerai
O čia mano jaunimas ir Amelija
Beje sugalvojau savaitgalį sudalyvauti parodoje Megoje, tikiuosi aplankysite mus parodoj.
Šį kartą būsiu su Evita ir Flintu (Juoduku)
Dėkui, Semlina, nuraminai, o tai jau sunerimau
Koks gražus tavo jaunimas , o jau Flintas... svajonių katukas Taip norėtusi palaikyti ant rankų Visiems linkiu rast gerus rūpestingus šeimininkus
Bosis dėl smidro nežinia ką padarytų, sako vitaminų jame yra, privalgo, paskui skrandukas valosi
Kai šaudo fejerverkus, laikau ausytes suglaudus ir prie savęs, lb bijo, jam toks didelis stresas Sako, visiems gyvūnams būna didelis išgąstis, kiti net iš namų pabėga ir paklysta
Koks gražus tavo jaunimas , o jau Flintas... svajonių katukas Taip norėtusi palaikyti ant rankų Visiems linkiu rast gerus rūpestingus šeimininkus
Bosis dėl smidro nežinia ką padarytų, sako vitaminų jame yra, privalgo, paskui skrandukas valosi
Kai šaudo fejerverkus, laikau ausytes suglaudus ir prie savęs, lb bijo, jam toks didelis stresas Sako, visiems gyvūnams būna didelis išgąstis, kiti net iš namų pabėga ir paklysta
QUOTE(Merii @ 2014 12 04, 08:49)
Dėkui, Semlina, nuraminai, o tai jau sunerimau
Koks gražus tavo jaunimas , o jau Flintas... svajonių katukas Taip norėtusi palaikyti ant rankų
Koks gražus tavo jaunimas , o jau Flintas... svajonių katukas Taip norėtusi palaikyti ant rankų
Užeik savaitgalį į kačių parodą galėsi palaikyti
sveikos ,
Samantha , parasiau jums az
Samantha , parasiau jums az