Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(Toumei @ 2014 11 24, 12:04)
Semlina, nežinojau, kad Rygoj paroda ;P Super rezultatai!!! SVEIKINU!!

Ačiū Toumei 4u.gif Tai aišku, kad nežinojai kita sistema, kita šalis tai iš kur ten gali žinot.
Džiaugiuosi, kad ir tau šauni paroda buvo. Sveikinu su puikiu Damutės pasirodymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2014 11 24, 10:35)
Ačiū visoms mums sėkmės linkėjusioms  4u.gif  Sėkmė mus aplankė ir esu labai patenkinta parodos rezultatais.  thumbup.gif
Elizabeth abi dienas buvo nominuota į bestus ir abi dienas laimėjo bestus savo amžiaus grupėje. Teisėjai labai išgyrė.
WCF ringe daugiau kaip iš 20 kačiukų užėmė 2 vietą. Pirma vieta atiteko juniorei lelijinei britukei irgi iš Lietuvos.
Visada nerealiai smagu laimėti, bet kai laimi su savo veisimo katytę tas džiaugsmas dvigubai didesnis  assa.gif
O Caramelė šioje parodoje užsidarė CAGCIB-ą. Taigi nuo šiol yra Didžioji tarptautinė čempionė  thumbup.gif  o pirmą dieną dar ir į bestus pakliuvo, nors realiai tai tikrai ne formos nes labai jau nusimorčiavusi  doh.gif

Sveikinu. Tavo katytės tiesiog nuostabios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2014 11 24, 11:35)
Ačiū visoms mums sėkmės linkėjusioms  4u.gif  Sėkmė mus aplankė ir esu labai patenkinta parodos rezultatais.  thumbup.gif
Elizabeth abi dienas buvo nominuota į bestus ir abi dienas laimėjo bestus savo amžiaus grupėje. Teisėjai labai išgyrė.
WCF ringe daugiau kaip iš 20 kačiukų užėmė 2 vietą. Pirma vieta atiteko juniorei lelijinei britukei irgi iš Lietuvos.
Visada nerealiai smagu laimėti, bet kai laimi su savo veisimo katytę tas džiaugsmas dvigubai didesnis  assa.gif
O Caramelė šioje parodoje užsidarė CAGCIB-ą. Taigi nuo šiol yra Didžioji tarptautinė čempionė  thumbup.gif  o pirmą dieną dar ir į bestus pakliuvo, nors realiai tai tikrai ne formos nes labai jau nusimorčiavusi  doh.gif

dideliausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif tikrai pats geriausias jausmas, kai su savo veisimo katyte labai pasiseka ax.gif

Ir Toumei sveikinu su puikiu Damutės pasirodymu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū smile.gif Iššūkis buvo su leliuku atlaikyt dvi dienas, bet MB labai padėjo, kol aš sau kaifavau parodoj, pagaliau po metų pertraukos vėl galėjau patirt tą jaudulį, kurio man taip reikia biggrin.gif Damutė antrą dieną tapo geriausia kastrate, o pirmą dieną užsidarė premiorės titulą, tai labai patenkinta esu rezultatais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2014 11 24, 19:52)
Ačiū ačiū smile.gif Iššūkis buvo su leliuku atlaikyt dvi dienas, bet MB labai padėjo, kol aš sau kaifavau parodoj, pagaliau po metų pertraukos vėl galėjau patirt tą jaudulį, kurio man taip reikia biggrin.gif Damutė antrą dieną tapo geriausia kastrate, o pirmą dieną užsidarė premiorės titulą, tai labai patenkinta esu rezultatais smile.gif

tai super vyrą turi thumbup.gif
Atsakyti
Oi aprimę miarrrrgai. lotuliukas.gif Vienas kitas postas per dieną.

Semlina, tavo katytės nuostabios. Sekantį britą kiba iš tavęs derėtis reikės. rolleyes.gif Negreitai dar aišku. Nes maniškis, nepaisant nedidelių nelaimingų atsitikimų ( kaip pvz, priminta uodega ir trinktelėjimas per nosį durimis) gyvena šiuo metu kuo puikiausiai.
Na ką, pradedam laukti Kalėdų. Šiemet nusiteikusi dovanas po egle pakišti visiems. O Aisui pirmiausia.Noriu padovanoti žaislą su katžole, bet mūsų kaime nieko panašaus nėra. Gal kas kokią idėją mestelti galėtų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutasi @ 2014 11 25, 20:44)
Oi aprimę miarrrrgai.  lotuliukas.gif Vienas kitas postas per dieną.

Semlina, tavo katytės nuostabios. Sekantį britą kiba iš tavęs derėtis reikės.  rolleyes.gif Negreitai dar aišku. Nes maniškis, nepaisant nedidelių nelaimingų atsitikimų ( kaip pvz, priminta uodega ir trinktelėjimas per nosį durimis) gyvena šiuo metu kuo puikiausiai.
Na ką, pradedam laukti Kalėdų. Šiemet nusiteikusi dovanas po egle pakišti visiems. O Aisui pirmiausia.Noriu padovanoti žaislą su katžole, bet mūsų kaime nieko panašaus nėra. Gal kas kokią idėją mestelti galėtų. 4u.gif

Liutasi ačiū už komplimentus mano meškutėms. O kalėdinėms dovanoms galiu perleisti vieną masažo centrą jeigu norėtum panašus į šitą http://www.superkate...ras-detail.html tik raudonas.
Čia tas kur po šampano buteliu smile.gif Čia Elizabeth šio savaitgalio parodoje laimėti prizai thumbup.gif
Kadangi abi dienas bestus laimėjo tai abi dienas po vieną gavo, o ir Vilniaus parodoje jau tokį patį buvom gavę tai va kaip ir du atliekamus turiu. Jei kuri norite galiu pigiau perleisti ax.gif
user posted image
dar kelios nuotraukos iš parodos
user posted image
WCF ringe
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 25 lapkričio 2014 - 21:00
Kaip gerai, kai jūs tokios tylios pastaruoju metu. Galėjau greitai pasivyti smile.gif Grįžom iš atostogų wub.gif o bet tačiau namo parsivežiau ne savo lagaminą doh.gif pirmą kartą taip doh.gif

Labai džiaugiosi Semlinos katyčių pasiekimais! Labai labai smagu ir sveikinu! Tikiuosi Evitai taip pat puikiai seksis jos karjera! Dukra jau didi pagalbininkė parodose. Manau mažą procentuką laimėjimo ir jai priklauso, juk teisėjai šiek tiek suteikia simpatijas ir šeimininkams biggrin.gif

Sokejuke, labai nesmagu dėl vyro darbo sad.gif aš taip pat esu patyrusi, kai mane perviliojo iš buvusios darbovietės ir po bandomojo laikotarpio nemokėjo sutarto atlyginimo doh.gif Reiškia tai dažna patirtis ir reikia labai gerai apgalvoti prieš keičiant darbą.... mano vyrą kai perviliojo nebuvo jokio mažesnio atlyginimo bandomuoju laikotarpiu. Visas sutartas atlyginimas nuo pirmos dienos. Reiškia taip ir reikia tartis visad...

Damutės taip pat puikus pasirodymas, su kuo ir sveikinu!

Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2014 11 25, 21:50)
Liutasi ačiū už komplimentus mano meškutėms. O kalėdinėms dovanoms galiu perleisti vieną masažo centrą jeigu norėtum panašus į šitą http://www.superkate...ras-detail.html tik raudonas.
Čia tas kur po šampano buteliu smile.gif Čia Elizabeth šio savaitgalio parodoje laimėti prizai  thumbup.gif
Kadangi abi dienas bestus laimėjo tai abi dienas po vieną gavo, o ir Vilniaus parodoje jau tokį patį buvom gavę tai va kaip ir du atliekamus turiu. Jei kuri norite galiu pigiau perleisti  ax.gif

gražuolė katytė labai labai sveikinu tokią puikią katytę išveisus thumbup.gif

QUOTE(samilte @ 2014 11 26, 11:53)
Sokejuke, labai nesmagu dėl vyro darbo sad.gif aš taip pat esu patyrusi, kai mane perviliojo iš buvusios darbovietės ir po bandomojo laikotarpio nemokėjo sutarto atlyginimo  doh.gif  Reiškia tai dažna patirtis ir reikia labai gerai apgalvoti prieš keičiant darbą.... mano vyrą kai perviliojo nebuvo jokio mažesnio atlyginimo bandomuoju laikotarpiu. Visas sutartas atlyginimas nuo pirmos dienos. Reiškia taip ir reikia tartis visad...

Damutės taip pat puikus pasirodymas, su kuo ir sveikinu!

tai čia blogiausia, kad ne ko nemokėjo o iš vis be darbo liko žiemą su tokiais mokesčiais...o kai spaudžia terminas, kad iki sausio rast reikia labai nelinksma ypač kai šansų taip greit rast mažai..o ir keitė ėjo į ten kur atrodė laiku ir mokėt turėtų ir patikima, ens valstybinė o prireikė kam vieto sir iš vsi be darbo liko, jėga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 26 lapkričio 2014 - 10:59
QUOTE(samilte @ 2014 11 26, 11:53)
Kaip gerai, kai jūs tokios tylios pastaruoju metu. Galėjau greitai pasivyti smile.gif Grįžom iš atostogų  wub.gif  o bet tačiau namo parsivežiau ne savo lagaminą  doh.gif  pirmą kartą taip  doh.gif

Labai džiaugiosi Semlinos katyčių pasiekimais! Labai labai smagu ir sveikinu! Tikiuosi Evitai taip pat puikiai seksis jos karjera! Dukra jau didi pagalbininkė parodose. Manau mažą procentuką laimėjimo ir jai priklauso, juk teisėjai šiek tiek suteikia simpatijas ir šeimininkams  biggrin.gif

Vaje, įsivaizduoju kaip nesmagu svetimą lagaminą rasti vietoj savo unsure.gif

Ačiū, aš irgi tikiuosi, kad ir Evitai gerai seksis parodose. O dukra parodoj jau pirmą dieną norėjo Elizabeth į bestus nešti, bet paskutinę minutę pritrūko drąsos, dėl kalbos nemokėjimo, tai jau antrą dieną sutarėm, kad aš pasakysiu kada stovėt ir laukti rezultatų, o kada jau bus viskas ir galės eiti. Po laimėjimo prieš katytes mergina stovėjo didelėm išpūstom akim visa pasimetusi biggrin.gif
Negalėjo patikėti, kad laimėjo panašiai kaip ir Vija (latvių teisėja), kuri bestus vedė, nes jau prieš prasidedant bestams pasakė, kad lietuviai vakar viską susirinko tai antrą dieną gali nesitikėti biggrin.gif
Kai jau ėjo lygintis su katinuku kuris laimės primokinom, kad džiaugtis ir šypsotis reikia, o ne akis vartyti lotuliukas.gif Jau po visko pasakojo, kad kojos drebėjo smile.gif gavo mergina gerą adrenalino dozę biggrin.gif ir be abejo gerų emocijų, kurios užkabina dalyvauti ir toliau. Jau prašė, kad jai elizabeth kalėdų proga padovanočiau lotuliukas.gif

QUOTE(sokejuke86 @ 2014 11 26, 11:58)
gražuolė katytė labai labai sveikinu tokią puikią katytę išveisus thumbup.gif
tai čia blogiausia, kad ne ko nemokėjo o iš vis be darbo liko žiemą su tokiais mokesčiais...o kai spaudžia terminas, kad iki sausio rast reikia labai nelinksma ypač kai šansų taip greit rast mažai..o ir keitė ėjo į ten kur atrodė laiku ir mokėt turėtų ir patikima, ens valstybinė o prireikė kam vieto sir iš vsi be darbo liko, jėga...

Ačiū už sveikinimus 4u.gif
Taviškio gera profesija tikiuosi nesunkiai ras naują darbą. O gal ir į ankstesnį yra galimybė sugrįšti? Na nebent pačiam nesmagu atgal prašytis, bet kartais per save reikia perlipti, aišku jeigu tas darbas to vertas mirksiukas.gif

Aš pati tai šiandien apturėjau bjaurią dieną. Važiuojant į darbą jau visai nedaug iki darbo likus prasilenkiant su kita mašina priekiniu ratu įkritau į kelkraštyje esančią duobę, asfaltas ištrupėjęs ir toj vietoj gaunasi siauresnė važiuojamoji dalis, neturėjau kur dėtis ir prakirtau į tą aštrų kraštą padangą doh.gif kadangi mašina kasko drausta, o padangos apynaujės tai pasiskambinau draudimui, pasiūlė kviestis policiją jeigu nenoriu 300 franšizės mokėti, tai kol bendradarvis ratą pakeitė jau spėjau sušalt, o po to dar policijos beveik valandą teko laukti, galiausiai mašina neužsivedė, nes ilgai įjungtas avarinis nusodino akumą doh.gif išsikviečiau vyrą, kad mašiną užvest unsure.gif
Tada į policiją pareiškimo rašyti, į draudimą dokumentus pildyti, galiausiai į servisą. Taigi palikus mašiną servise jau buvo beveik 3 val. doh.gif Praktiškai visa diena veltui ir galiausiai mašina palikta servise nes turi pakeist padangas, ištiesint ratlankį ir atlikt važiuoklės diagnostiką, taigi likau be mašinos kol kas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2014 11 26, 20:25)
Jau prašė, kad jai elizabeth kalėdų proga padovanočiau  lotuliukas.gif

Įtariu taip ir bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2014 11 26, 20:25)

Taviškio gera profesija tikiuosi nesunkiai ras naują darbą. O gal ir į ankstesnį yra galimybė sugrįšti? Na nebent pačiam nesmagu atgal prašytis, bet kartais per save reikia perlipti, aišku jeigu tas darbas to vertas  mirksiukas.gif

užuojauta dėl bjaurios dienos, o maniškiam į ankstesnį nėra kaip grįžt pirma jau žmogus yra, o antra ir keitė nes jau darbų nebeturėdavo algas vėluodavo mokėt ir pan..neverta tokaime sėdėt, nors nei nieko geraiu
Atsakyti