QUOTE(Monytė @ 2014 11 16, 20:07)
Šokėjuke, nuostabūs snieginukai meškučiai
, kaip greitai auga.. O Frėja tai išvis, be konkurencijos
...
Aš irgi jau turėjau vilties pamatyti nuotraukyčių iš parodos...tylu ...kaip sekėsi ,mergaitės? !
esarmy ,
yra parodos puikių nuotraukų šalimais, burmų forume
P.S. gal kas planuojat į parodą Kaune gruodžio 6 d. ?
Ką gi bent trumpam įlendu prisiduoti prieš einant miegoti. Mums šiandien buvo puiki diena Elizabeth Linagnis*LT šiandien laimėjo Best kitten t.y. geriausias parodos kačiukas nuo 3 iki 6 mėn. amžiaus taigi esu labai, labai laiminga
nerealiai smagu laimėti tuo labiau, kad konkurencija didelė buvo. Kaip nekeista šioje parodoje buvo 6 mėlynos britukės jaunimo kategorijoje ir 3 kačiukų taigi auga gausus būrys tikrai gražių mėlynų britukių. Teisėja net sakė esanti labai nustebusi tokia gausa labai gero jaunimo. Sako kartais nėra iš ko išrinkti geriausią dėl to kad visos šiaipsau, o šiuo atveju visos labai geros todėl irgi sunku išrinkti geriausią.
Malonu buvo pasimatyti ir pabendrauti su Jay-R ir su kitom veisėjom ir parodos lankytojais. Nors kojas maudžia, bet esu pasikeovusi daug teigiamų emocijų.
Sokejuke gražios nuotraukos, mažieji rikrai auga kaip ant mielių atrodo čia dar visiškai neseniai gimė, o jau kokie meškiukai
Nuotraukų nelabai ką turiu nes namie fotoparatą palikau
o telefone kelios yra bet tiesiai į forumą neišeina kelti nes per didelės gaunasi, nemoku iš telefono sumažint kad forumui tiktų
Papildyta:
QUOTE(cili.daiva @ 2014 11 16, 21:27)
Neliko namuose ryžiukų, dvigubas jausmas ir džiugu ir labai gaila
visada smagu kai naujus namus suranda, bet tuo pačiu liūdna skirtis.