Galima del Kleypas, nes meiles istorijos atskiros ir nebus taip kad kazko nesuprasit, drauges keturios tos pacios.
Is erotiniu lietuviskai isleistu M. Hart - Nedorele visai nieko
QUOTE(daivak30 @ 2014 12 16, 11:23)
Norėčiau paklausti tų, kurios skaitė Lisos Kleypas seriją Nenuoramos aristokratės. Ar galima skaityti nuo antros knygos, neperskaičius "Vasaros nakties paslaptys". Nes šios neturiu, o turiu sekančią.
Skaityt galima. Tik tiek kad knygose draugės minimos visos visose ir užsimenama apie buvusius įvykius, bet istorijos esmei tai netrukdys. Tiesiog pirmoje pristatomos visos merginos ir tas planas nuo kurio viskas prasideda. bet jei gerai pamenu jis paminimas ir tolesnėse knygose.
Man labiausiai patiko trečia dalis-Devil in winter. Skaičiau daugiausiai kartų
tai va, pirmą kartą man skaitant norėjosi, kad veikėjas veikėją pagaliau nudėtų. Užkniso. Ir dar istorija tokia. O taip gerai prasidėjo. Ir dar užbaigė debiliškai. Žodžiu nusivyliau Torture to her soul. Pasiėmiau skaityt Donovan serija "Breathing". Nekabina
QUOTE(Isila @ 2014 12 18, 11:15)
tai va, pirmą kartą man skaitant norėjosi, kad veikėjas veikėją pagaliau nudėtų. Užkniso. Ir dar istorija tokia. O taip gerai prasidėjo. Ir dar užbaigė debiliškai. Žodžiu nusivyliau Torture to her soul. Pasiėmiau skaityt Donovan serija "Breathing". Nekabina
būna.
Aš dabar kaip saldainisu čiulpiu With me in Seattle. Nu tokie saldūs saldainiukai man tos knygutės. Nors visai .Patinka man tokie vyrai, gilūs Tik labai jau visi vienodi-na meilė ateina greitai, sugula į lovą ir jau artimi santykiai iškarto mezgasi- na pvz bučiniai į kaktą, tokie šeimyniški apsikabinimai po savaitės pažinties; paskui seksas ir kalbos jo metu visiškai vienodos . Bet skaitosi lengvai tai ir kramtau sau.
iki Tied withme priėjai?
QUOTE(Isila @ 2014 12 18, 13:03)
iki Tied withme priėjai?
beveik. Va baigiu safe with me ir varysiu apie Matą. Jaučiu bus
bus bus
aš net nežinau ką skaityt mečiau Breathing, ėmiausi kitos, bet pradžia tokia "kažkur skaičiau/mačiau/girdėjau"
aš net nežinau ką skaityt mečiau Breathing, ėmiausi kitos, bet pradžia tokia "kažkur skaičiau/mačiau/girdėjau"
Ooo taigi neturiu paskutinės With me in Seattle dalies apie Dominyką Gal turit? Be ryšio dabar taip likti nedaskaičius
QUOTE(mikki @ 2014 12 23, 10:41)
Ooo taigi neturiu paskutinės With me in Seattle dalies apie Dominyką Gal turit? Be ryšio dabar taip likti nedaskaičius
aš likau nedaskaičius, nes kai skaičiau, dar neturėjau, neradau niekur.
Sveikos skaitytojos
su švetėm. A gyvos po maratono
Ką skaitot gero? Aš dabar baigsiu Kristen Proby ir mastau ko imtis man kažkaip visaa panika apima kai po ilgos serijos reik ko naujo ieškotis
su švetėm. A gyvos po maratono
Ką skaitot gero? Aš dabar baigsiu Kristen Proby ir mastau ko imtis man kažkaip visaa panika apima kai po ilgos serijos reik ko naujo ieškotis
sveikos ar kas nors turit pdf madam pareis veliau? niekur nerandu, kur ja rasti
QUOTE(ciuju'ke @ 2014 12 28, 11:12)
sveikos ar kas nors turit pdf madam pareis veliau? niekur nerandu, kur ja rasti
kažkur gal mačiau. Pabandyk ieškoti epub formatu. Paskui konvertuosies jei rasi