Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(Isila @ 2014 12 11, 11:53)
Taigi pradėjau last call trečią knygą. Vajeeee..... kaip skiriasi nuo pirmų dviejų. Mano reakcija buvo maždaug  blink.gif  blink.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  KĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ? Bet gera knyga  thumbup.gif Pirma knyga patiko mažiausiai, nes nervavo pagrindinė veikėja. Ot durna merga, niekada nesupratau ir nesuprasiu tų, kurios "aš pasiaukosiu, kad jo ateitis būtų geresnė". Žodžiu, spirt subinėn ir  "durne tu durne". Ką čia ir bepridursi. Antroji žymiai geresnė, gilesnė, rimtesnė, nuspėt galima, bet man patiko. Na o trečioji - kaip perkūnas iš giedro dangaus. Skaityčiau, bet "dirbti" reikia hihihi.gif bet suma sumarum - rekomenduoju. Turbūt bus ir ketvirta knyga.

o koeno tas Last Call? Nepamenu kad būčiau apršymą skaičiusi mastau.gif

Aš damušiau savo Texasą, jau buvo pradėję užknisti, nes į galą nusivažiavo autorė visai. Vieną knygą vos vos damušiau.

Dabar skaityklėj radau Kristen Proby "With me in Seatle" seriją, tai pradėjau. Nu ką žinau-pirma knyga tai toks saldus daldus saldainis. Nieko nevyksta, tik meilė seilė ir daug sekso lotuliukas.gif Šiokio tokio veiksmelio į knygos pabaigą atsirado ir tai sugrūsta pačiam gale viskas. Iš pagrindinio veikėjo piktos sesės daugiau intrigos tikėjausi. Herojai faini, nedurni beveik, bet kad taip cinkelio trūko. Tikiuosi antra įdomesnė bus, nes įvertinimai žymiai geresni unsure.gif

Tikiuosi įsivažiuos čia, nes kitaip griebsiu tada jau kur daaaaug karsta.gif veiksmo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2014 12 11, 14:22)
o koeno tas Last Call? Nepamenu kad būčiau apršymą skaičiusi mastau.gif

Aš damušiau savo Texasą, jau buvo pradėję užknisti, nes į galą nusivažiavo autorė visai. Vieną knygą vos vos damušiau.

Dabar skaityklėj radau Kristen Proby "With me in Seatle" seriją, tai pradėjau. Nu ką žinau-pirma knyga tai toks saldus daldus saldainis. Nieko nevyksta, tik meilė seilė ir daug sekso lotuliukas.gif Šiokio tokio veiksmelio į knygos pabaigą atsirado ir tai sugrūsta pačiam gale viskas. Iš pagrindinio veikėjo piktos sesės daugiau intrigos tikėjausi. Herojai faini, nedurni beveik, bet kad taip cinkelio trūko. Tikiuosi antra įdomesnė bus, nes įvertinimai žymiai geresni unsure.gif

Tikiuosi įsivažiuos čia, nes kitaip griebsiu tada jau kur daaaaug karsta.gif veiksmo  lotuliukas.gif

uij, šita serija viena geresnių! labai labai patiko!

nežinau, kas last call autorius. Kažkas man nežinomo biggrin.gif bet patiko, važiuodama namo surijau trečią knygą ir pradėjau Monster in his eyes.

Atsakyti
Nu tak pardon a kaip man paskaityti aprašymus a, jei tu nežinai autoriaus? rolleyes.gif

Kas per Monsteriai? Prašom visur plačiau, aš mėgstu biblioteką kaupti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2014 12 11, 16:27)
Nu tak pardon a kaip man paskaityti aprašymus a, jei tu nežinai autoriaus? rolleyes.gif

Kas per Monsteriai? Prašom visur plačiau, aš mėgstu biblioteką kaupti biggrin.gif

mano skaitytų knygų sąraše pažiūrėt lotuliukas.gif
o monstrus savo bibliotekoj radau. jei turiu, matyt, sudomino. o prasideda - how I hate him.
Atsakyti
Sugedo mano Kindle. Blyyyyn aš isterijoj blink.gif Čia kelias dienas grybavo ir daba vsio, nebeįsijungia. Nuprotėsiu.

Turiu telefone FBReader, bet neturiu žalio supratimo kaip į tą nelaimingą telefą perkelti knygas iš kompo doh.gif doh.gif doh.gif

Vyras tipo ko čia panikuoji, atrask kitus malonumus. Sakau pvz ką galiu atrasti sėdėdama toli nuo civilizacijos, su vaiku namie?Grindis pašveisti dažniau?Sako megzk doh.gif norisi jam užvažiuoti gerai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2014 12 12, 08:22)
Sugedo mano Kindle. Blyyyyn aš isterijoj blink.gif Čia kelias dienas grybavo ir daba vsio, nebeįsijungia. Nuprotėsiu.

Turiu telefone FBReader, bet neturiu žalio supratimo kaip į tą nelaimingą telefą perkelti knygas iš kompo doh.gif  doh.gif  doh.gif

Vyras tipo ko čia panikuoji, atrask kitus malonumus. Sakau pvz ką galiu atrasti sėdėdama toli nuo civilizacijos, su vaiku namie?Grindis pašveisti dažniau?Sako megzk doh.gif norisi jam užvažiuoti gerai doh.gif  doh.gif

patariu imti keptuvę, kietesniu dugnu geriau. Arba gerą medinį kočėlą. Arba į vieną ranką keptuvę, o į kitą kočėlą.

Pajunk telefoną prie kompo ir sukelk. Gal koks folderis books yra ar panašiai. Aš buvau susikėlus.
Atsakyti
taigi mano įspūdžiai "Monster in his eyes" J.M. Darhower. Nuo ko pradėt? Na, pradėsiu, kad knyga nuo pradžių manęs nekabino. Kažkas buvo ne taip, kažko trūko, pasakojimas kažkas ne toks. bet kas negerai pasakyt negaliu. nepaisant to, knygos nesinorėjo padėt ir nebeskaityt, nes kažkas tempė "o kas bus toliau?". Šiaip problemų padėt pradėtą skaityt knygą, jei ji įdomi, no problem. Taigi dviprasmiškų jausmų vedama skaičiau toliau. Iš pavadinimo lyg ir nuspėjau, kad kažkas TOKIO turėtų būti. Knyga sunkėjo, romantinka dinginėjo, veikėjia keitėsi, bet man patiko. O pabaiga buvo BUM. Žodžiu, esu patenkinta, kad knygos nepadėjau į šoną ir dabar nekantrauju skaityt antrą dalį. Beje, prima knyga pasakojama veikėjos pirmuoju asmeniu, antroji - veikėjo pirmuoju asmeniu. Bet atrodo nebus apie tuos pačius įvykius. O gal ir bus :hihihi?: per mažai perskaičiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 12 12, 08:51)
patariu imti keptuvę, kietesniu dugnu geriau. Arba gerą medinį kočėlą. Arba į vieną ranką keptuvę, o į kitą kočėlą.

Pajunk telefoną prie kompo ir sukelk. Gal koks folderis books yra ar panašiai. Aš buvau susikėlus.

tai pajungiu aš tą telefoną ir ką, rašo ar įjungti Android SD kortelę ar kažkaip panašiai. mano tupu suvokimu ta kortelė turėtų būti atskirai įdėta. O jos nėra.Kur telefe ta talpykla aš nežinau?Tiesiogiai prie tel per kompą prisijungti neina-telefono turinio nematau. Gal programos reik, chrien zino doh.gif

Bet atgaivinau Kindle. Nulindau iki Amazon, perskaičiau krūvas info ir perkroviau. Nu ir kol kas veikia. Bet vistiek reik telefą įvaldyti kitiems atvejams unsure.gif
Atsakyti
manęs tokių biesų neprašė. Kas buvo telefone, tas yra, nieko papildomo nedėjau, jokių SD kortelių. Gal nebėra vietos? per daug žaidimų, foto ar pan.?
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galit rekomenduot kazka panasios tematikos, kaip "50 pilku atspalviu" ar net geriau? Ieskau knygos dovanoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2014 12 15, 21:23)
Sveikos merginos, gal galit rekomenduot kazka panasios tematikos, kaip "50 pilku atspalviu" ar net geriau? Ieskau knygos dovanoms  smile.gif

hm nu angliškai tai rastume tuoj pat, bet kas lietuviškai išleista tai net neįsivazduoju g.gif
Atsakyti
Mano paskutinė perskaityta ir patikusi knyga - Margaret McPhee "Prancūzų kapitono nelaisvėje". Įtraukianti, lengvai skaitoma istorija.Vienu žodžiu patiko. Galėčiau prisikabinti nebent prie viršelio. Knygoje detaliai aprašytos kareivių uniformos, o viršely ji visiškai kitokia. Šiaip man patinka, kai viskas, ir viršelis, ir knygos turinys, sutampa. Pvz, jei knygoje mergina šviesiaplaukė, tai ir ant viršelio tokia, o ne pvz, tamsiaplaukė, kaip kartais pasitaiko.

Norėčiau paklausti tų, kurios skaitė Lisos Kleypas seriją Nenuoramos aristokratės. Ar galima skaityti nuo antros knygos, neperskaičius "Vasaros nakties paslaptys". g.gif Nes šios neturiu, o turiu sekančią.
Atsakyti