QUOTE(Isila @ 2014 12 11, 11:53)
Taigi pradėjau last call trečią knygą. Vajeeee..... kaip skiriasi nuo pirmų dviejų. Mano reakcija buvo maždaug KĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ? Bet gera knyga Pirma knyga patiko mažiausiai, nes nervavo pagrindinė veikėja. Ot durna merga, niekada nesupratau ir nesuprasiu tų, kurios "aš pasiaukosiu, kad jo ateitis būtų geresnė". Žodžiu, spirt subinėn ir "durne tu durne". Ką čia ir bepridursi. Antroji žymiai geresnė, gilesnė, rimtesnė, nuspėt galima, bet man patiko. Na o trečioji - kaip perkūnas iš giedro dangaus. Skaityčiau, bet "dirbti" reikia bet suma sumarum - rekomenduoju. Turbūt bus ir ketvirta knyga.
o koeno tas Last Call? Nepamenu kad būčiau apršymą skaičiusi
Aš damušiau savo Texasą, jau buvo pradėję užknisti, nes į galą nusivažiavo autorė visai. Vieną knygą vos vos damušiau.
Dabar skaityklėj radau Kristen Proby "With me in Seatle" seriją, tai pradėjau. Nu ką žinau-pirma knyga tai toks saldus daldus saldainis. Nieko nevyksta, tik meilė seilė ir daug sekso Šiokio tokio veiksmelio į knygos pabaigą atsirado ir tai sugrūsta pačiam gale viskas. Iš pagrindinio veikėjo piktos sesės daugiau intrigos tikėjausi. Herojai faini, nedurni beveik, bet kad taip cinkelio trūko. Tikiuosi antra įdomesnė bus, nes įvertinimai žymiai geresni
Tikiuosi įsivažiuos čia, nes kitaip griebsiu tada jau kur daaaaug veiksmo