mąstau, kad gal persivalgiau istorinių, kad taip nebekabina skaitosi kažkaip sunkiai. Bet didžiausias minusas tame, kad tikėjausi, kad knygos pasakos įvykius vieną po kito, o knygose jie persidengia. Perskaičiau pirmą, o antros knygos pusė vėl apie tą patį, tik kiek iš kito šono. Toks jausmas lyg skaityčiau tą patį
Sveikos, knygu myletojos. Rasau cia, nes jau ir nezinau kur dar ieskoti. Tik perskaiciau Deborah Harkness Raganu valandas. O kur tos kitos dalys, antra kaip suprantu 2012 o trecia 1014 metu. Anglu kalba yra o vat su lietuviu beda. Aisku iki musu ateina veliau, bet kaip suprantu visai neatejo. Gal kuri labiau gaudosi kaip cia yra? Buciau labai dekinga.
Perkaiciau Beganti ugnis (Gutje) .... nepasakyciau kad patiko pasibaige irgi taip, kad bus tesinys
na, vasara ateina. Ką parekomenduosit lengvo, vasariško, neįpareigojančio?
QUOTE(Isila @ 2016 05 09, 15:50)
na, vasara ateina. Ką parekomenduosit lengvo, vasariško, neįpareigojančio?
man irgi idomu, nebezinau ką skaityti ka tik perskaiciau Liza Kleypas Hetaveju serijos 2 knyga http://www.svajoniuk...-dienai-bundant
visos, matyt tiek skaito, kad nebeturi kada temoj bendraut
aš va per vakarą suskaičiau vasariška sexovą knygą sexas, paplūdimys, žavūs vyrukai, lengvai skaitoma knyga, elementarus siužetas. Sulindo gerai, skaniai, bet nieko ypatingo.
aš va per vakarą suskaičiau vasariška sexovą knygą sexas, paplūdimys, žavūs vyrukai, lengvai skaitoma knyga, elementarus siužetas. Sulindo gerai, skaniai, bet nieko ypatingo.
QUOTE(Isila @ 2016 05 12, 17:52)
visos, matyt tiek skaito, kad nebeturi kada temoj bendraut
koks pavadinimas knygos
QUOTE(egzotikaa @ 2016 05 15, 20:55)
koks pavadinimas knygos
nature of desire serija. Bet įspėju - čia švelnus BDSM, kur dom - moteris
Aū skaitytojos, ką skaitom?
QUOTE(Isila @ 2016 06 10, 14:16)
Aš S.Montefiore "Dėžutė su drugeliu"
Ką tu skaitai?
QUOTE(Isila @ 2016 06 10, 12:16)
As dabar damusineju serija Aly Martinez "On the ropes". Ilgai laukiau trecios dalies, tai dabar suskaitineju. Cia tokios kiek rimtesnes.
Jei lengvo tai skaiciau Samanthe Beck" Private pleasures" serija. Lengva, minksta, pukuota, erotiska
Dar is lenvesniu, bet ne visai muilas Donna Michaels "Harland county"
Kol kas nezinau ka toliau imsiu
aš šiuo metu S. Montefiore "Namas prie jūros" , sekanti laukia "Mergina, kurią palikai"
p.s. kaip "Dėžutė su drugeliu"??
p.s. kaip "Dėžutė su drugeliu"??