Gal jau kas skaitėte Lucinda Riley naujas knygas: "Vidurnakčio rožė" ar Septynios seserys?
Jei taip kokie komentarai?
QUOTE(Monalli @ 2016 02 20, 22:30)
Gal jau kas skaitėte Lucinda Riley naujas knygas: "Vidurnakčio rožė" ar Septynios seserys?
Kadangi Lucinda Riley man patinka, tai skaitysiu ir šias knygas, kai gausiu. Kiek supratau, "Septynios seserys. Majos istorija", tik pirmoji iš serijos knyga, o visų autorė dar net neparašiusi, tad ilgai reiks laukti.
Per savaitgalį aš perskaičiau Andrėjos "Šviesa lange" ir "Saiva". Visai nieko, smagiai susiskaitė. Ir meilė, ir detektyvas.
Norėjau paklausti tų, kurios užsiregistravusios Linkomanijoje. Mane atjungė dėl žemo reitingo. Rašo, kad reikia paremti ir vėl prijungs. Ar kas nors taip darėte? Čia saugu? Iš anksto ačiū už atsakymą
'Zvaigzdes uzmerkia akis, kai tu salia, nes joms geda, kad ju sviesa nublanksta pries tavo grozi' perskaiciau SEPTYNETA. Labai patiko, skaitesi lengvai, autore lietuve, mergina is klaipedos pagrindine veikeja siaip nera meiles scenu smulkmeniskai aprasytu, nors lygina su atspalviais, bet man si knyga kaip tik tokia romantika kvepia, vyras saugo mergina, nors kamuoja demonai ir nera jokiu surisimu, zaidimu kambariu - idomus, intriguojantis, nenuspejamas siuzetas. Man patiko. Kaip suprantu bus antra dalis, nes pabaiga tokia, kad butu galima ir pratesti knyga, nors pasibaigia labai graziai
aisku milijonierius vyras ir paprastute mergina - jau atsibodes variantas, galetu kazka naujo sumastyti
aisku milijonierius vyras ir paprastute mergina - jau atsibodes variantas, galetu kazka naujo sumastyti
QUOTE(daivak30 @ 2016 02 22, 09:31)
Kadangi Lucinda Riley man patinka, tai skaitysiu ir šias knygas, kai gausiu. Kiek supratau, "Septynios seserys. Majos istorija", tik pirmoji iš serijos knyga, o visų autorė dar net neparašiusi, tad ilgai reiks laukti.
Per savaitgalį aš perskaičiau Andrėjos "Šviesa lange" ir "Saiva". Visai nieko, smagiai susiskaitė. Ir meilė, ir detektyvas.
Norėjau paklausti tų, kurios užsiregistravusios Linkomanijoje. Mane atjungė dėl žemo reitingo. Rašo, kad reikia paremti ir vėl prijungs. Ar kas nors taip darėte? Čia saugu? Iš anksto ačiū už atsakymą
mano reitingas irgi žemas, bet dar neatjungė. jei reiks - remsiu. Žinau kas rėmė, tai dabar gyevna ir bėdos nemato.
Aš visai nebeskaitau. Pradėjau daugiau dirbti, laiko skaitymui nebeliko o dar strigau su istorine knyga. Siužetas įdomus, bet pas rašymas... kankinaus kankinaus... noriu žinot, noriu perskaityt, bet jau taaaaaaip sunkiai skaitėsi. Ir net nesuprantu kodėl. Gal labai nuobodu buvo? Smulkmeniška? Žodžiu "damušiau", bet daugiau tos autorės knygų neskaityčiau. Dabar vėl istorinės, ėmiausi visos serijos. O ten krūva knygų vienam - viso virš 2000 psl. Cha
Pradėjau skaityti Jojo Moyes knygą "Šokanti su žirgais" kol kas labai nesiskaito galvoju ar toliau užkabins ar tiesiog padėti??
Gal kas skaitėtė S. Montefiore "namas prie jūros" nes liko viena šios autorės neskaityta. Nes Dvasių medis ir sodininkas labai patiko, o kitos ( pvz nepažystamoji iš Paryžiaus ar Senojo švyturio paslaptis) gan nuspėjamos pasirodė.
Gal kas skaitėtė S. Montefiore "namas prie jūros" nes liko viena šios autorės neskaityta. Nes Dvasių medis ir sodininkas labai patiko, o kitos ( pvz nepažystamoji iš Paryžiaus ar Senojo švyturio paslaptis) gan nuspėjamos pasirodė.
QUOTE(Monalli @ 2016 03 29, 15:46)
Pradėjau skaityti Jojo Moyes knygą "Šokanti su žirgais" kol kas labai nesiskaito galvoju ar toliau užkabins ar tiesiog padėti??
Man lygiai tas pats buvo, labai sunkiai skaitėsi ta knyga, bet kažkaip užbaigiau vis tikėdamasi,kad užkabins ir dar dėl to,kad knyga nuosava,o nuosavas aš mėgstu perskaityti iki galo. Gal pabaigoje kažkiek įdomiau pasidaro, bet šiaip man is Jojo Moyes tai matyt mažiausiai patikusi knyga, jei būčiau neskaičiusi,nieko nebūčiau praradusi.
Dar iš jos patiko "mergina, kuria palikai"
S.Montefiores esu visas skaičiusi, išskyrus "dėžutė su drugeliu", tai Dvasių medis ir Sodininkas tikrai įdomiausios Bet šiaip mėgstu šią rašytoją visada malonu ją skaityti, o Namą prie jūros senokai skaičiau taip ryškiai neatsimenu,bet man regis patiko,toks sakyčiau per viduriuką. Mažiausiai patiko man Po Italijos saule. Dar tiesa patiko Prarastos meilės jūra.
Malonaus skaitymo
QUOTE(Ledime @ 2016 03 30, 08:46)
Man lygiai tas pats buvo, labai sunkiai skaitėsi ta knyga, bet kažkaip užbaigiau vis tikėdamasi,kad užkabins ir dar dėl to,kad knyga nuosava,o nuosavas aš mėgstu perskaityti iki galo. Gal pabaigoje kažkiek įdomiau pasidaro, bet šiaip man is Jojo Moyes tai matyt mažiausiai patikusi knyga, jei būčiau neskaičiusi,nieko nebūčiau praradusi.
S.Montefiores esu visas skaičiusi, išskyrus "dėžutė su drugeliu", tai Dvasių medis ir Sodininkas tikrai įdomiausios Bet šiaip mėgstu šią rašytoją visada malonu ją skaityti, o Namą prie jūros senokai skaičiau taip ryškiai neatsimenu,bet man regis patiko,toks sakyčiau per viduriuką. Mažiausiai patiko man Po Italijos saule. Dar tiesa patiko Prarastos meilės jūra.
Malonaus skaitymo
Malonaus skaitymo
o! dėkui už patatimus, mes matyt labai panašaus skonio knygoms
Sveikos,
gal kas turit ir nebūtų gaila pasidalinti knygų "Mėlynas rūkas" elektroniniais variantais
toscana874@gmail.com
gal kas turit ir nebūtų gaila pasidalinti knygų "Mėlynas rūkas" elektroniniais variantais
toscana874@gmail.com
QUOTE(Monalli @ 2016 03 30, 13:55)
o! dėkui už patatimus, mes matyt labai panašaus skonio knygoms
Nėra už ką labai malonu kai skoniai sutampa ir galiu kažką parekomenduoti
Tiesa iš Jojo Moyes patiko "Vienas plius vienas"
Iš panašaus tipo autorių man dar Sarah Jio, jos knygos tokios trumputės, bet įdomiai susiskaito, nežinau ar esi ką nors skaičiusi iš jos Aš visas esu perskaičiusi tai man patiko - Kovo žibuoklės, Paskutinė kamelija, Gegužės pūga, Ryto spindesys. Nepatiko - Meilė tavo akyse.