QUOTE(Dona7 @ 2016 02 03, 19:58)
Sveikos, labai smalsu ar yra skaičiusių Kontenienės Septynetą? Skaičiau atsiliepimus https://www.knygos.l...ities-nuodemiu/ ir tokie komentarai tikrai kelia smalsumą ar ji tikrai geresne už atspalvius?
Aš skaičiau, tai man patiko. Kažko labai įspūdingo nėra, tačiau mane įtraukė. Nesigailiu, kad skaičiau. Dar man patiko tai, kad pateiktos abiejų herojų mintys, išgyvenimai.
QUOTE(Isila @ 2016 02 01, 12:29)
Taigi The Hart family, Ella Fox
aš pradėjau seriją apie baikerius, visai ne mano "opera"
mikki, o tu taip ir ieškok, gal bandyk pagal tematiką ar ten tuos "list", kur žmonės sudaro. Aš taip gerų knygų pasišaudžius esu.
aš pradėjau seriją apie baikerius, visai ne mano "opera"
mikki, o tu taip ir ieškok, gal bandyk pagal tematiką ar ten tuos "list", kur žmonės sudaro. Aš taip gerų knygų pasišaudžius esu.
Zinok ir kuiciuosi listuose. Bet kol kas TOS knygos neradau. Reik dar daugiau :)jei ka rasi tai dalinkis info.
kad matai manęs tokia tematika netraukia
dabar vėl apie Tiudorų erą skaitau. Ir įdomu, ir nuobodu. nekabina taip, kaip Philippa Gregory knygos, kažko trūksta, bet padėt ir nekaityt taip pat nesinori. Darausi išlepinta
dabar vėl apie Tiudorų erą skaitau. Ir įdomu, ir nuobodu. nekabina taip, kaip Philippa Gregory knygos, kažko trūksta, bet padėt ir nekaityt taip pat nesinori. Darausi išlepinta
QUOTE(Dona7 @ 2016 02 03, 18:58)
Sveikos, labai smalsu ar yra skaičiusių Kontenienės Septynetą? Skaičiau atsiliepimus https://www.knygos.l...ities-nuodemiu/ ir tokie komentarai tikrai kelia smalsumą ar ji tikrai geresne už atspalvius?
uzsirezervavau ir as, nors dabar skaitau Day "Puikybe ir malonumas"
o cia irgi bus kelios knygos? sita pirmoji Septynetas?
QUOTE(egzotikaa @ 2016 02 04, 20:01)
uzsirezervavau ir as, nors dabar skaitau Day "Puikybe ir malonumas"
Kiek teko skaityti Facebook- Septyneto paskyroje tai baigiamas rašyti tesinys. Aš taip pat usirezervavau
QUOTE(Dona7 @ 2016 02 04, 20:14)
Kiek teko skaityti Facebook- Septyneto paskyroje tai baigiamas rašyti tesinys. Aš taip pat usirezervavau
o yra pdf ar epub formatu?
Perskaiciau Sylvia Day 'Puikybe ir malonumas' bet sita jos knyga nelabai man istrigo, lyginant su crosfire serija
o ir scenos tik kelios it toookios blankios su jos stiliumi lyginant bet nesuzavejo ne del to o siuzeto, intrigos nebuvimas.
nebeturiu ka skaityt, septynetas ir kita knyga dar rezervuotos, laukiu vis. ka cia idomaus paskaicius
ai, maciau Gutje nauja knyga yra 'Beganti ugnis' (melyno ruko autore). gal kuri jau skaitete ja?
o ir scenos tik kelios it toookios blankios su jos stiliumi lyginant bet nesuzavejo ne del to o siuzeto, intrigos nebuvimas.
nebeturiu ka skaityt, septynetas ir kita knyga dar rezervuotos, laukiu vis. ka cia idomaus paskaicius
ai, maciau Gutje nauja knyga yra 'Beganti ugnis' (melyno ruko autore). gal kuri jau skaitete ja?
QUOTE(egzotikaa @ 2016 02 08, 22:05)
Perskaiciau Sylvia Day 'Puikybe ir malonumas' bet sita jos knyga nelabai man istrigo, lyginant su crosfire serija
Šiandien parašiau į knygos.lt ar greitai turės Septynetą ir deja ne
QUOTE(Dona7 @ 2016 02 08, 22:10)
Šiandien parašiau į knygos.lt ar greitai turės Septynetą ir deja ne
cia 2 dali ar pirma?
as pirma uzsirezervavus bibliotekoje, menesio pab tureciau pasiiimti
QUOTE(egzotikaa @ 2016 02 08, 22:31)
cia 2 dali ar pirma?
pirma dalis. rašo puslapyje, kad išparduota... teks kitur medžioti, nes kiek teko girdėti išties nebloga