Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(egzotikaa @ 2016 01 17, 18:00)
ax.gif rekomenduokit ka paskaityti??????  rolleyes.gif
paskutine skaityta Jojo Moyes "As po taves" pries tai skaiciau "As pries tave", "Mergina kuria palikai" visos patiko labai

megiama autore mano Mc Naught  wub.gif viska jos perskaiciusi
na panasi bet ne tokia kaip mc naught, bet tinka Liza Kleypas irgi visas perskaiciau knygas
montefiore taip pat perskaitya
STEEL "Gyvenimo dovana" - nuostabi, ir dar jos lyg "Permainos" skaiciau knyga
aisku skaiciau jAMES atspalvius, silvia day knygas.
"Melynas rukas"

norisi vel idomiu knygu  wub.gif

Sarah Jio 4u.gif
Atsakyti
pradėjau skaityt Kiera Cass "Selection" serija. The hunger games and The bachelor mixas hihihi.gif . Skaitosi lengvai, lyg nieko, bet vat kažko trūksta. Kai Divergentę skaičiau, tai atsitraukt negalėjau, o čia to jausmo nėra. Tikiuosi, kad įsivažiuos ir bus koks netikėtumas. Kažko tai knygai trūksta.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 01 25, 17:31)
pradėjau skaityt Kiera Cass "Selection" serija. The hunger games and The bachelor mixas hihihi.gif . Skaitosi lengvai, lyg nieko, bet vat kažko trūksta. Kai Divergentę skaičiau, tai atsitraukt negalėjau, o čia to jausmo nėra. Tikiuosi, kad įsivažiuos ir bus koks netikėtumas. Kažko tai knygai trūksta.

Aš perskaičiau Atrankos 4-ias knygas, kurios išverstos lietuvių k. Man visa serija šiaip sau. Herojai vietomis nervino, kvailai elgėsi, meilės istorija taip pat neįtikino. Daug labiau patiko Saulėlydžio serija ar Bado žaidynės.
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2016 01 25, 20:23)
Aš  perskaičiau Atrankos 4-ias knygas, kurios išverstos lietuvių k. Man visa serija šiaip sau. Herojai vietomis nervino, kvailai elgėsi, meilės istorija taip pat neįtikino. Daug labiau patiko Saulėlydžio serija ar Bado žaidynės.

na, už Saulėlydį čia DAUG geriau. Bado žaidynės man irgi buvo pusė velnio. Divergentė labiau patiko. Bet selection neišneša ir iki žaidynių.

O veikėjai tai tūpi, priplot juos maža.
Atsakyti
QUOTE(Monalli @ 2016 01 22, 08:15)
P.S. gal kas jau skaitėte GRĖJŲ lietuviškai??? labai smalsu  bigsmile.gif

Skaičiau, įspūdžio nepadarė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Monalli @ 2016 01 22, 08:15)
P.S. gal kas jau skaitėte GRĖJŲ lietuviškai??? labai smalsu  bigsmile.gif

http://www.supermama...?...06614&st=36
Atsakyti
????????? ir kas sake, kad vyrai kalba maziau nei moetrys! ne velnio, Grejus nemoka papasakoti savo istorijos net per puse maziau, lapas i lapa...... is tikro tikejausi, kad labiau bus aprasytas jo vidinis demonu pasaulis rolleyes.gif siaip nieko naujo, na tik nustebino Ponios Robinson pozicija, as ja kazkaip laikiau Anos priesininke, nebuciau pamaniusi, kad nuo pradziu ji ja megs, dziaugesi kristijano ir jos draugyste na ir pabaigoje rasoma romantiskia kaip Grejus naktimi ziuri i jos langa wub.gif kai Ana isejo nuplakta jo ir isvadinusi sunsnukiu, bet taip...... galejo sugalvoti kazka kitokio, nes dabar perpasakota ir tiek, net dialogas tas pats, Ana smagiau buvo skaityti del jos dievaites minciu biggrin.gif ir tikejausi, kad Grejaus 1 knyga o pasirodo visos 3 vel bus......
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2016 01 29, 22:30)
????????? ir kas sake, kad vyrai kalba maziau nei moetrys! ne velnio, Grejus nemoka papasakoti savo istorijos net per puse maziau, lapas i lapa...... is tikro tikejausi, kad labiau bus aprasytas jo vidinis demonu pasaulis  rolleyes.gif  siaip nieko naujo, na tik nustebino Ponios Robinson pozicija, as ja kazkaip laikiau Anos priesininke, nebuciau pamaniusi, kad nuo pradziu ji ja megs, dziaugesi kristijano ir jos draugyste na ir pabaigoje rasoma romantiskia kaip Grejus naktimi ziuri i jos langa  wub.gif  kai Ana isejo nuplakta jo ir isvadinusi sunsnukiu, bet taip...... galejo sugalvoti kazka kitokio, nes dabar perpasakota ir tiek, net dialogas tas pats, Ana smagiau buvo skaityti del jos dievaites minciu  biggrin.gif  ir tikejausi, kad Grejaus 1 knyga o pasirodo visos 3 vel bus......

reik gi išspausti pinigų kiek tik įmanoma hihihi.gif

aš tai dabar naują seriją suskaičiau. Pirma knyga buvo tik seksas, seksas ir seksas. Nu blyn... ilgai galvojau ar imti sekančią. Toji buvo daug geresnė. Ir kuo toliau, tuo serija geryn. O paskutinės dvi perspjovė iki tol buvusias. Pavadinimo serijos tikslaus nepamenu, bet knygos 6 ir apie Hart šeimą
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 01 29, 22:39)
aš tai dabar naują seriją suskaičiau.  Pavadinimo serijos tikslaus nepamenu, bet knygos 6 ir apie Hart šeimą

bet cia anglu kalba?

cia nebus Svetimsale? nes ji zinau daug daliu bet nezinau ar smileysex.gif pobudzio is tikro ji smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 29 sausio 2016 - 23:03
QUOTE(egzotikaa @ 2016 01 29, 22:30)
  ir tikejausi, kad Grejaus 1 knyga o pasirodo visos 3 vel bus......

bus visos trys? OMG. Aš irgi tikėjausi daugiau Grėjaus perspektyvos visame kame ir mažiau to pačio veiksmo. Gal dėl to taip migdė skaitant lotuliukas.gif

QUOTE(Isila @ 2016 01 29, 22:39)
reik gi išspausti pinigų kiek tik įmanoma hihihi.gif

aš tai dabar naują seriją suskaičiau. Pirma knyga buvo tik seksas, seksas ir seksas. Nu blyn... ilgai galvojau ar imti sekančią. Toji buvo daug geresnė. Ir kuo toliau, tuo serija geryn. O paskutinės dvi perspjovė iki tol buvusias. Pavadinimo serijos tikslaus nepamenu, bet knygos 6 ir apie Hart šeimą

nu nu greit prisimeni nes ir aš pasismalsausiu tada. Goodreaduose žymi?Einu ciokinti.

Aš dabar apie Brolius Reedus skaitau.Paskui noriu ko nors jau iš kitos operos. Vėl ieškosiu gražuolė-pabaisa tematikos. man patinka kai herojai būna pikti, sužaloti praeity, o ateina moteris ir išlukšteną jį iš kiauto, priima toks koks yra. Dažniausiai mane veža kai herojai "nekenčia" vienas kito, kol paskui tos aistros kita linkme nukunkuliuoja. Netgi patinka-kai jis koks sportininkas, susižeidęs, o ji ateina ir tadam ir pastato jį ant kojų blush2.gif Labai labai noriu dabar kažko tokio. Tik dar nesugalvojau kaip ieškosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2016 01 31, 18:19)
bus visos trys? OMG. Aš irgi tikėjausi daugiau Grėjaus perspektyvos visame kame ir mažiau to pačio veiksmo. Gal dėl to taip migdė skaitant lotuliukas.gif
nu nu greit prisimeni nes ir aš pasismalsausiu tada. Goodreaduose žymi?Einu ciokinti.

Aš dabar apie Brolius Reedus skaitau.Paskui noriu ko nors jau iš kitos operos. Vėl ieškosiu gražuolė-pabaisa tematikos. man patinka kai herojai būna pikti, sužaloti praeity, o ateina moteris ir išlukšteną jį iš kiauto, priima toks koks yra. Dažniausiai mane veža kai herojai "nekenčia" vienas kito, kol paskui tos aistros kita linkme nukunkuliuoja. Netgi patinka-kai jis koks sportininkas, susižeidęs, o ji ateina ir tadam ir pastato jį ant kojų blush2.gif Labai labai noriu dabar kažko tokio. Tik dar nesugalvojau kaip ieškosiu  lotuliukas.gif

Taigi The Hart family, Ella Fox mirksiukas.gif

aš pradėjau seriją apie baikerius, visai ne mano "opera" hihihi.gif

mikki, o tu taip ir ieškok, gal bandyk pagal tematiką ar ten tuos "list", kur žmonės sudaro. Aš taip gerų knygų pasišaudžius esu.
Atsakyti
na ką, supratau, kad tikrai nemėgstu, kai knygose yra smurto ir rimtų nusikaltimų. Kai yra gaujos ir t.t. Nors knyga patiko, tačiau tikėjausi ne to. Ir vis dar nesuprantu - kam dvi knygos vos per 100 psl? Negalėjo vienos 300 psl? doh.gif
Atsakyti