o kaip Amanda Quick knygos? esate kuri skaiciusi?
QUOTE(egzotikaa @ 2016 01 19, 19:38)
Aš esu skaičiusi visas jos knygas, kurios išverstos į lietuvių k. Man tai patinka. Jei patiko Lisa Kleypas, Judith McNaught, turėtų patikti ir ši autorė.
sveikos,
senai besilankiau čia... labai gaila, bet mažokai skaitau Tik kai jau pagriebiu kokią knygą, tai atsitraukt negaliu, kol neperskaitau...
Perskaičiau vakar Lisos Kleypas pirmąją knygą iš Hathaways serijos ir noriu skaityt toliau Radau FB sukeltą visą Hathaways seriją. Kas naudojasi Kindle, gal galit priminti kokį formatą Kindle palaiko? Ar EPUB tiks?
senai besilankiau čia... labai gaila, bet mažokai skaitau Tik kai jau pagriebiu kokią knygą, tai atsitraukt negaliu, kol neperskaitau...
Perskaičiau vakar Lisos Kleypas pirmąją knygą iš Hathaways serijos ir noriu skaityt toliau Radau FB sukeltą visą Hathaways seriją. Kas naudojasi Kindle, gal galit priminti kokį formatą Kindle palaiko? Ar EPUB tiks?
kindle reikia .mobi formato
QUOTE(daivak30 @ 2016 01 20, 09:27)
Aš esu skaičiusi visas jos knygas, kurios išverstos į lietuvių k. Man tai patinka. Jei patiko Lisa Kleypas, Judith McNaught, turėtų patikti ir ši autorė.
tada skaitysiu, aciu
QUOTE(_agnute_ @ 2016 01 20, 20:48)
kindle reikia .mobi formato
dėkui
Pasirodo programėlės labai protingos ir pačios siūlo netinkamą formatą keisti į reikalingą
Tuo pačiu noriu paklausti, gal kas turit Susan Elisabeth Phillips HEROES ARE MY WEAKNESS ?
QUOTE(egzotikaa @ 2016 01 17, 16:00)
rekomenduokit ka paskaityti??????
paskutine skaityta Jojo Moyes "As po taves" pries tai skaiciau "As pries tave", "Mergina kuria palikai" visos patiko labai
megiama autore mano Mc Naught viska jos perskaiciusi
na panasi bet ne tokia kaip mc naught, bet tinka Liza Kleypas irgi visas perskaiciau knygas
montefiore taip pat perskaitya
STEEL "Gyvenimo dovana" - nuostabi, ir dar jos lyg "Permainos" skaiciau knyga
aisku skaiciau jAMES atspalvius, silvia day knygas.
"Melynas rukas"
norisi vel idomiu knygu
paskutine skaityta Jojo Moyes "As po taves" pries tai skaiciau "As pries tave", "Mergina kuria palikai" visos patiko labai
megiama autore mano Mc Naught viska jos perskaiciusi
na panasi bet ne tokia kaip mc naught, bet tinka Liza Kleypas irgi visas perskaiciau knygas
montefiore taip pat perskaitya
STEEL "Gyvenimo dovana" - nuostabi, ir dar jos lyg "Permainos" skaiciau knyga
aisku skaiciau jAMES atspalvius, silvia day knygas.
"Melynas rukas"
norisi vel idomiu knygu
gal Lucinda Riley patiktų https://www.knygos.l.../lucinda-riley/
šiuo metu yra 3 jos knygos lietuviškai išvestos, man asmeniškai visos patiko
P.S. gal kas jau skaitėte GRĖJŲ lietuviškai??? labai smalsu
QUOTE(egzotikaa @ 2016 01 19, 18:38)
aš skaičiau Suvedžiotoji. Gal ir nieko. Tik baisiai nervino pastoviai prikišamas tas merginos pomėgis ir amžinai tos fosilijos. To gerokai per daug, bet susiskaitė lengvai
QUOTE(Monalli @ 2016 01 22, 08:15)
gal Lucinda Riley patiktų https://www.knygos.l.../lucinda-riley/
Skaičiau ne lietuviškai. Jei reiktų pikrti-nepirkčiau, nes ar momentas toks skaitymo buvo ar tiesiog neįdomu, bet vos suskaičiau. Gal ir dėl to kad pačius atspalvisu ne kartą skaičiau. Ten daugiau mažiau pirma knyga su tais pačiais dialogais. Buvo ir momentų, kad paaiškino ką jis veikė kai nebuvo su Ana, tarkim ką mastė susirašinėdamas su ja ir iš tikro man nuomonė apie jį kiek pablogėjo Bet jei gausi paskaityti, tai paimk.
QUOTE(mikki @ 2016 01 22, 18:31)
aš skaičiau Suvedžiotoji. Gal ir nieko. Tik baisiai nervino pastoviai prikišamas tas merginos pomėgis ir amžinai tos fosilijos. To gerokai per daug, bet susiskaitė lengvai
Skaičiau ne lietuviškai. Jei reiktų pikrti-nepirkčiau, nes ar momentas toks skaitymo buvo ar tiesiog neįdomu, bet vos suskaičiau. Gal ir dėl to kad pačius atspalvisu ne kartą skaičiau. Ten daugiau mažiau pirma knyga su tais pačiais dialogais. Buvo ir momentų, kad paaiškino ką jis veikė kai nebuvo su Ana, tarkim ką mastė susirašinėdamas su ja ir iš tikro man nuomonė apie jį kiek pablogėjo Bet jei gausi paskaityti, tai paimk.
aš net atspalvių nesugebėjau pabaigt, tai ką apie Grėjų šnekėt
užtat tuos Reed broliukus tik paduok
Linkomanijoj Grėjų įmetė
QUOTE(Monalli @ 2016 01 22, 08:15)
gal Lucinda Riley patiktų
esu perskaiciusi Levandu SODAS ir Orchideju namai, patiko
Greju kaip tik skaitau on line, istorija ta pati, tik jo akimis ir kaip rase nuobodoka skaityti, nes nebera intrigos, bet perskaitysiu nes yra detaliu kuriu Ana nepasakojo, nes jos buvo Grejaus galvoje