Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

Perskaičiau Anos Barboros "Netobula" ir kito autoriaus knygą "Andželinos paklodės". Pirmojoje atradau daug savęs, o antroji truputį su fantastika, ta prasme, įsivaizduoja, kaip galėjo būti, bet realybė ne tokia graži. Gal čia man vis norisi knygų su laiminga pabaiga
Atsakyti
Pradėjau naują knygą "Eden", užkabliavo, suprantu, akd kažkokia paslaptis yra, ir siužetas toks netradicinis - ji - striptizo šokėja. Ir še tau - mano nemėgstamiausia tematika - slaptieji agentai, policija, undercover doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif ir dabar jau man viskas aišku, ji myli jį, bet jis yra jos užduotis, jis sužinos, jie susipyks ir bla bla bla... doh.gif doh.gif dabar ir net nežinau ar beskaityt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 01 11, 09:57)
Pradėjau naują knygą "Eden", užkabliavo, suprantu, akd kažkokia paslaptis yra, ir siužetas toks netradicinis - ji - striptizo šokėja. Ir še tau - mano nemėgstamiausia tematika - slaptieji agentai, policija, undercover  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ir dabar jau man viskas aišku, ji myli jį, bet jis yra jos užduotis, jis sužinos, jie susipyks ir bla bla bla...  doh.gif  doh.gif  dabar ir net nežinau ar beskaityt...  doh.gif

Cha cha cha geeras. Paskaityk gal sueis.

Mano knygos man super. Dar vis panasias apie young adult skaitau. Eilines 5 zvaigzdutes nes labai faina.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2016 01 12, 09:04)
Cha cha cha geeras. Paskaityk gal sueis.

Mano knygos man super. Dar vis panasias apie young adult skaitau. Eilines 5 zvaigzdutes nes labai faina.

kad ūpo nebeturiu doh.gif taip nemėgstu tų tokių su undercover schmoll.gif tiesiog ne man, ir net jaučiu, kaip puslapius prašoku.

Imsiuos ko nors kito.
Atsakyti
pagaliau pagaliau pagaliau yahoo.gif paieškos ir bandymai davė vaisių yahoo.gif

ilgai nesupratau iš kur pas mane tiek atsirado mano nemėgstamos tematikso knygų, ant kurių vis užsiroviau pastaruoju metu g.gif bigsmile.gif

Pradėjau Reed brothers seriją ir negaliu atsitraukti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 01 15, 20:14)
pagaliau pagaliau pagaliau yahoo.gif paieškos ir bandymai davė vaisių yahoo.gif

ilgai nesupratau iš kur pas mane tiek atsirado mano nemėgstamos tematikso knygų, ant kurių vis užsiroviau pastaruoju metu  g.gif  bigsmile.gif

Pradėjau Reed brothers seriją ir negaliu atsitraukti  thumbup.gif

Rodyk pasakok kas per broliai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2016 01 17, 10:06)
Rodyk pasakok kas per broliai? bigsmile.gif

visi sexy ir tatuiruoti biggrin.gif
vienas kurčias, kitas serga vėžiu, dar vienas po kalėjimo, vienas turi dukrą, dar yra dvyniai biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif rekomenduokit ka paskaityti?????? rolleyes.gif
paskutine skaityta Jojo Moyes "As po taves" pries tai skaiciau "As pries tave", "Mergina kuria palikai" visos patiko labai

megiama autore mano Mc Naught wub.gif viska jos perskaiciusi
na panasi bet ne tokia kaip mc naught, bet tinka Liza Kleypas irgi visas perskaiciau knygas
montefiore taip pat perskaitya
STEEL "Gyvenimo dovana" - nuostabi, ir dar jos lyg "Permainos" skaiciau knyga
aisku skaiciau jAMES atspalvius, silvia day knygas.
"Melynas rukas"

norisi vel idomiu knygu wub.gif
Atsakyti
lietuviškai tik?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 01 17, 16:26)
lietuviškai tik?

taip, lietuviskai rolleyes.gif
Atsakyti
o, čia jau sunkiau. Gal kuri kita pasiūlys, nes neskaitau LT kalba.
Atsakyti
as dabar bibliotekos lobius atradus. lengvo skaitalo sociai, gauna ir nauju knygu.
Dabar Montefiori skaitau. Kazkaip uzkabinus mane si autore. Moeys deficitas, kai gaunu, stveriu irgi.

skaitykle vyras okupaves, planuojamu skaityti knygu sarasas vis auga, auga. tik laiko va ner.
Atsakyti