Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(Isila @ 2015 10 02, 07:33)
Mikki, aš šitą nuorodą jau senai įkėlus į FB biggrin.gif ir dar viena yra. O neseniai dar vieną radau.  biggrin.gif
Skaitau Stage dive seriją. Nerealios knygos!! Super!!! Labai patinka. Surijau 2, dabar 3 ryju smile.gif

ane? Tai aš blyn žabala ožka? einu ieškoti doh.gif doh.gif doh.gif

Ir pračekinsiu ką skaitai lotuliukas.gif Aš Wrecked and Ruined labai patenkinta. Sudėtingai įdomios knygos. Skaitai ir matai kaip iš visiškos tragedijos gimsta labai gražūs dalykai. i rman patinka kad herojai savo jausmuose susigaudo anksčiau nei paskutiniame skyriuje ir kimba į kovą dėl jų.
Papildyta:
QUOTE(mikki @ 2015 10 02, 07:38)
ane? Tai aš blyn žabala ožka? einu ieškoti doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ir pračekinsiu ką skaitai lotuliukas.gif Aš Wrecked and Ruined labai patenkinta. Sudėtingai įdomios knygos. Skaitai ir matai kaip iš visiškos tragedijos gimsta labai gražūs dalykai. i rman patinka kad herojai savo jausmuose susigaudo anksčiau nei paskutiniame skyriuje ir kimba į kovą dėl jų.

aha radau kad buvai įkėlusi man knygų iš ten susiveikti. Gal ir kitas nuorodas gali parodyt? ax.gif Aš dar pasikuičiu forumuose kur Alijap užrodė biggrin.gif
Atsakyti
Alijap mačiau perskaitei "Five stages to fall in love" ir patiko. Kaip ta knyga?Kaip suprantu ten jau kiek vyresni dalyviai. Ga visai ir aš norečiau mastau.gif
Atsakyti
Labai gera knyga, wub.gif bet tokia saldžiai liūdna. Pagrindinė heroje palaidojo vyrą, kurį mylėjo be protiškai. Liko su 4 mažamečiais vaikais tvarkytis ir ji kenčia, jaučiai vieniša ir nustekenta ji žino kad palaidojo savo sielos draugą. tai istoriją apie tai kaip ji įsimyli kitą vyrą.
Skaičiau knygą ir masčiau kad tai labai gera knyga kuri papasakoja kaip tvarkytis ir kalbėtis su vaikais kurie neteko tėvo ar motinos. Ji kaip vadovėlis vyrui kuris rengiasi vesti moterį tokioje situacijoje. HEROJUS super vyraukas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2015 10 07, 13:11)
Labai gera knyga, wub.gif  bet tokia saldžiai liūdna. Pagrindinė heroje palaidojo vyrą, kurį mylėjo be protiškai. Liko su 4 mažamečiais vaikais tvarkytis ir ji kenčia, jaučiai  vieniša ir nustekenta ji žino kad palaidojo savo sielos draugą. tai istoriją apie tai kaip ji įsimyli kitą vyrą.
Skaičiau knygą ir masčiau kad tai labai gera knyga kuri papasakoja kaip tvarkytis ir kalbėtis su vaikais kurie neteko tėvo ar motinos. Ji kaip vadovėlis vyrui kuris rengiasi vesti moterį tokioje situacijoje. HEROJUS  super vyraukas.  thumbup.gif

Bet nėra taip kad tik psichologiniai motyvai?Ar visa knyga liūdna?

Aš dabar baiginėju antrą knygą Melinda Price "Against the cage". Šiaip neblogos, turinys geras, tik mano skoniui per daug savianalizių doh.gif Veikėjai neerzina, vyrukai faini, sportininkai, bet pačio sporto ten labai mažai. Daugiau tokių vidinių apmastymų nei pačio veiksmo.

Ir vėl svarstymuose ką imti skaityti unsure.gif
Atsakyti
Nea. Veikėja tiesa nemažai savo galvoje. Bet viskas vyksta natūraliai.
Atsakyti
O aš netyčia irgi paėmiau knygą panašaus turinio. Vyrukas sutinka kurortę moterį, kuri su keturiais mažais vaikais ir penkto laukiasi, nesenai palaidojusi vyrą. O jis ex-jūrų ruonis. Tik pradėjau bet tokia graži lengva pasaka kol kas. Tik aplinkui kažkaip daugiavaikės šeimos-jo tėvai iš 7 ir 8 vaikų šeimų. Jis pats turi penkis brolius ir sesę, jos draugė su penketuku vaikų blink.gif Jėzau.

https://www.goodread...h-the-fall?ac=1
Atsakyti
aš dabar turiu knygų sąrašiuką bet šita manau irgi sudomino. Kažką reiks stumdyt. Matėt twilight išleido knygą jubiliejuj kur Bela vaikinas o Džeikobas ir Edvardas panos? Reiks paskaityt - suintrigavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2015 10 08, 20:54)
aš dabar turiu  knygų sąrašiuką bet šita manau irgi sudomino. Kažką reiks stumdyt. Matėt twilight išleido knygą jubiliejuj kur Bela vaikinas o Džeikobas  ir Edvardas panos?  Reiks paskaityt - suintrigavo bigsmile.gif

kas či per marazmas blink.gif lotuliukas.gif Einu pažiūrėti.
Atsakyti
user posted image
Siandien uzverciau paskutini knygos puslapi ir pasidare liudna,kad tenka skirtis su jos herojais.Itrauke taip,kad bene pati pasijutau ta,kuri ten buvo aprasoma smile.gif Tokie ryskus zmoniu likimai,trapus santykiu klystkeliai ir viskas kas taip zmogiska ir tikra.Tas ka mes padarome bene kasdien ir net nesusimastom,kokie jausmai pas kita sirdyje.Kiekvienas nori meiles,bet ne kiekvienas moka ja duoti ir ja pasiimti...tada ir prasideda ilga kelione per savuju "as" tunelius.Pradzioje knygos,heroje Goda pasirode tokia nuoboda,nekele simpatijos ir netgi truputuka erzino,zinai,kai norima kazka paspirti,paraginti ir pan....Bet jos issilaisvinimas is savojo peliukisko pasaulelio buvo wow! Dziaugiausi uz ja ir uz is naujo atgijusia kalnu sakmes daina.Gal mano cia issakytos mintys nevisai suprantamos,bet as nenoriu atskleisti knygos turinio,todel visiem rekomenduoju paimti sia knyga ir paskaityti patiems wink.gif Ir dar...mylekim vienas kita cia ir dabar,neatideliodami ir nezaisdami slepyniu,kaip mazi vaikai smile.gif Meile,tai visa ko variklis gyvenime ! Jei mylit-netylekit,pripazinkit tai,gal nuo to pasikeis visas Jusu ir kito zmogaus gyvenimas.Meile,tai toks jausmas,be kurio sunku kvepuoti,dirbti,kurti ir gyventi...zinoti,kad esi mylimas ir paciam myleti,tai yra didelis pasiekimas gyvenime! Visiem rekomenduoju sia knyga,nepastebesit,kaip vakaras prabegs,pamirsit visus kasdienius rupescius ir pasimegausit puikia, gyvenimiska knyga wink.gif Esu perskaiciusi visas 11 Irenos knygas,ir is visu ju darausi viena isvada- kad laiku reik istarti reikiamus zodzius ir nenesioti to savyje,pamesti baimes,ambicijas,ego ir buti atviras vienas kitam,nes tas gyvenimas toks trapus ir slidus...Gerai,kad gerai viskas baigiasi,bet kiek laiko prarandama...ir dazniausiai del kvailu,nereiksmingu dalyku. Siaip nesu meiles romanu skaitytoja,man patinka kitas zanras,bet Irenos knygos yra isimtis,jos paliecia giliai viduje !
Atsakyti
Oho Luziana koks aprašymas thumbup.gif

O aš pabaigiau skaityti McKinney brothers. Gaila kol kas tik dvi knygos, lauksiu trečios. Pirma knyga tokia šilta šilta-kiek meilės žmogus gali turėti. Šiuo atveju moteriai su pundu ne tavo vaikų ir visiems užtenka meilės.
Antra knyga tamsesnė, sunkesnė. Ji patyrusi tragiškų dalykų, jis netekęs dėl tragedijos. Ji paprasta fizioterapeutė dirbanti su arkliais, jis- milijonierius, tragedijos privestas iki ribų. Pabaiga mane šokiravo-kiek vyras gali paaukoti dėl mylimos moters blink.gif wub.gif ir bendrai man labai patinka visa jų šeima-kaip jie bendrauja, kaip kišasi vieni į kitų reikalus. Labai smagu skaityti biggrin.gif

Trečia knyga apie vieną iš brolių, kuris avarijos metu neteko dalies kojos. Lauksim kitų metų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2015 10 08, 20:54)
aš dabar turiu  knygų sąrašiuką bet šita manau irgi sudomino. Kažką reiks stumdyt. Matėt twilight išleido knygą jubiliejuj kur Bela vaikinas o Džeikobas  ir Edvardas panos?  Reiks paskaityt - suintrigavo bigsmile.gif

otubožėjėzusmarija gal geriau nereikia doh.gif doh.gif doh.gif nesupratau ir nesuprasiu visų manijos ties šia knyga. Ir filmais. Ir išvis... umn.gif:

Taigi pabaigiau Stage Dive yahoo.gif yahoo.gif Labai labai patiko, nerealios knygos, taip kaip aš mėgstu. daugiau tokių.

O tada... na, ėmiausi to kas mano Nook'e pūpso. Mažaug pagal abėcėlę - Dakota heat. Na, aš ne vienuolė, ne šventoji, ne davatka, ne nekalta mergelė,... ne naivi ir ne drovi, bet suprantat, kai ji ėmė iškart su trim duotis, jau net aš žagtelėjau. Visokių knygų skaičiau, bet ant tokios dar užsiraut neteko. Trumpai drūtai: panelė įsimylėjo 3 brolius, su kiekvienu iš eilės permiegojo tris naktis iš eilės, tada pabėgo, nes gi išdavė visus tris ir kaip galima mylėt tris vienu ypu. Broliukai ją susirado, paauklėjo, tada buvo tiesiog orgija... Moralas - ji išteko už vyriausio brolio, bet gyvena draugiškai viena didelė šeima visi trys blink.gif blink.gif Bet prie viso to, artimieji viską supranta, viskas tiesiog super duper gerai ir kitaip būt negali. Viskas visiem normoj. Knyga vos 54 lapų, bet sekso tiek. Ir dar tokio sekso. Ir visa tai... Nu, aš ne davatka, skaičiau ne tokių dalykų, bet šitai man jau buvo tiesiog doh.gif blink.gif Ėmiausi kitos knygos, galvojau gal čia autorei tik taip užplaukė, tai turbūt ne, nes knyga apie du brolius, kurie dalinasi moterim. Eisiu į goodread'us, pažiūrėsiu kokio bieso aš čia prisikėliau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 10 15, 09:17)
otubožėjėzusmarija gal geriau nereikia  doh.gif  doh.gif  doh.gif  nesupratau ir nesuprasiu visų manijos ties šia knyga. Ir filmais. Ir išvis... umn.gif:
Taigi pabaigiau Stage Dive yahoo.gif yahoo.gif Labai labai patiko, nerealios knygos, taip kaip aš mėgstu. daugiau tokių.

O tada... na, ėmiausi to kas mano Nook'e pūpso. Mažaug pagal abėcėlę - Dakota heat. Na, aš ne vienuolė, ne šventoji, ne davatka, ne nekalta mergelė,... ne naivi ir ne drovi, bet suprantat, kai ji ėmė iškart su trim duotis, jau net aš žagtelėjau. Visokių knygų skaičiau, bet ant tokios dar užsiraut neteko. Trumpai drūtai: panelė įsimylėjo 3 brolius, su kiekvienu iš eilės permiegojo tris naktis iš eilės, tada pabėgo, nes gi išdavė visus tris ir kaip galima mylėt tris vienu ypu. Broliukai ją susirado, paauklėjo, tada buvo tiesiog orgija... Moralas - ji išteko už vyriausio brolio, bet gyvena draugiškai viena didelė šeima visi trys  blink.gif  blink.gif Bet prie viso to, artimieji viską supranta, viskas tiesiog super duper gerai ir kitaip būt negali. Viskas visiem normoj. Knyga vos 54 lapų, bet sekso tiek. Ir dar tokio sekso. Ir visa tai... Nu, aš ne davatka, skaičiau ne tokių dalykų, bet šitai man jau buvo tiesiog doh.gif  blink.gif  Ėmiausi kitos knygos, galvojau gal čia autorei tik taip užplaukė, tai turbūt ne, nes knyga apie du brolius, kurie dalinasi moterim. Eisiu į goodread'us, pažiūrėsiu kokio bieso aš čia prisikėliau  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ha ha ha prajuokinai. As kai ka nors keliuosi visada aprasymus perskaitau, kad zinociau apie ka as cia biggrin.gif
Atsakyti