QUOTE(Isila @ 2015 10 02, 07:33)
Mikki, aš šitą nuorodą jau senai įkėlus į FB ir dar viena yra. O neseniai dar vieną radau.
Skaitau Stage dive seriją. Nerealios knygos!! Super!!! Labai patinka. Surijau 2, dabar 3 ryju
Skaitau Stage dive seriją. Nerealios knygos!! Super!!! Labai patinka. Surijau 2, dabar 3 ryju
ane? Tai aš blyn žabala ožka? einu ieškoti
Ir pračekinsiu ką skaitai Aš Wrecked and Ruined labai patenkinta. Sudėtingai įdomios knygos. Skaitai ir matai kaip iš visiškos tragedijos gimsta labai gražūs dalykai. i rman patinka kad herojai savo jausmuose susigaudo anksčiau nei paskutiniame skyriuje ir kimba į kovą dėl jų.
Papildyta:
QUOTE(mikki @ 2015 10 02, 07:38)
ane? Tai aš blyn žabala ožka? einu ieškoti
Ir pračekinsiu ką skaitai Aš Wrecked and Ruined labai patenkinta. Sudėtingai įdomios knygos. Skaitai ir matai kaip iš visiškos tragedijos gimsta labai gražūs dalykai. i rman patinka kad herojai savo jausmuose susigaudo anksčiau nei paskutiniame skyriuje ir kimba į kovą dėl jų.
aha radau kad buvai įkėlusi man knygų iš ten susiveikti. Gal ir kitas nuorodas gali parodyt? Aš dar pasikuičiu forumuose kur Alijap užrodė