Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(mikki @ 2015 09 25, 15:36)
Išmūčinau tą Knitting knygą. Esu pasišiaušusi, nors tikėjausi lengvo skaitaliuko, bet ne tokio. Siužetas paskui įtraukė, bet aš praktiškai garsiai užbliovau po veikėjų sekso. Ar tiksliau sekso scenų nebuvimo  aggressive.gif man nereikia grafiško atvaizdavimo, bet nu galėjo nors kiek būti. Aš net skyriaus pabaigą kelis kartus skaičiau įsitikinti kad čia tikrai jau įvyko TAI.
Aš sakyčiau šita knyga labiau tinkama paaugliams, nei to skurios adresuojamos jiems. Iki sekso dar svarsčiau apie 3/5 įvertinimą, dabar ir tiek nekyla ranka duoti doh.gif
Ane? Gal pasidalink. Pirmos knygos man neblogai lindo irgi. Pažiūrėčiau kaip toliau.

Dabar sėdžiu ir nežinau ko griebtis. Noriu ko nors karšto ir įdomaus. McLain serija tokia su kartėlio prieskoniu ir irgi drungnu seksu( bet bent jau kažkokio buvo, po galais), Knitting nesusipratimas man. Noriu ko nors kaip Forbidden Men karsta.gif

o jei good read'uose parašysi kokį "hot sex" biggrin.gif hihihi.gif bandyt ieškot prie erotica arba adult, tokiose knygose seksas karštesnis būna.

Maddox'us sukėliau
Papildyta:
QUOTE(mikki @ 2015 09 25, 16:06)
Nu va pasikuičiau po norus blush2.gif  Gal kas turit:
Aly Martinez "Wrecked and Ruined" seriją.
https://www.goodread...me_module=false

Patiko man prieš tai skaitytos šios autorės kygos.

Arba net Linda Kage "Granton Uiversity"
https://www.goodread...nton-university

"wrecked and ruined" žiūriu turiu 2 pirmas noruose biggrin.gif net neatsimenu kokiu būdu ten atsirado biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 27 rugsėjo 2015 - 17:21
QUOTE(Isila @ 2015 09 27, 17:27)
o jei good read'uose parašysi kokį "hot sex" biggrin.gif hihihi.gif bandyt ieškot prie erotica arba adult, tokiose knygose seksas karštesnis būna.

Maddox'us sukėliau
Papildyta:
"wrecked and ruined" žiūriu turiu 2 pirmas noruose biggrin.gif net neatsimenu kokiu būdu ten atsirado biggrin.gif

Ei, nu aš nenoriu atspalviu tik su trali vali. Tiesiog normaliu seksu hihihi.gif Nors dabar iš nežinojimo ko griebtis pasiėmiau mylimiausias Long Tall Texans. O ten irgi ne kažkas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O wrecked turbūt kol miegojai patys sulindo lotuliukas.gif Dafai jei surasi imam ir paskaitom.

Aš dabar turiu įsikėlusi į skaityklę apie angelus. Tai baigsiu Evaną ir ko gero jamsiu mastau.gif
Atsakyti
Pusę ryto prasikuičiau ieškodama Aly Martinez o Isila jau viską sukėlusi lotuliukas.gif

Bet turiu kalusimą-panos ar jūs registruojatės tinklalapiuose su knygom kur reikia pateikti kreditinės duomenis. Aš užsiroviau ant library kur tipo pilna knygų skaitymui online ar parsisiuntimui, bet registracijai reik nurodyti kreditinęs duomenis, neva šalies identifikavimui, bet mokesčio nebus jokio mastau.gif kaži tai tikrai saugu?
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 09 28, 08:50)
Pusę ryto prasikuičiau ieškodama Aly Martinez o Isila jau viską sukėlusi lotuliukas.gif

Bet turiu kalusimą-panos ar jūs registruojatės tinklalapiuose su knygom kur reikia pateikti kreditinės duomenis. Aš užsiroviau ant library kur tipo pilna knygų skaitymui online ar parsisiuntimui, bet registracijai reik nurodyti kreditinęs duomenis, neva šalies identifikavimui, bet mokesčio nebus jokio mastau.gif kaži tai tikrai saugu?

niekad neduodu savo korteles duomenu.
Atsakyti
Aš pardėjau skaityti Aly Martines Wrecked and ruined. Pagal aprašymą tikėjausi tokiso sunkios tamsios knygos. net suabejojau. Bet jau pirmam skyriuje žviegiau balsu. Ištrauka, vyro mintys, kol moteris pagiringa vemia vonioje:

"By the time she finally finished evicting her organs into the toilet, I may have made an agreement with the powers above to name my firstborn Hephzibah just to make her stop."

Ir šiaip skaitosi lengvai nors situacija vyruko nepavydėtina ir jam tikrai atseikėta sunkumų su kaupu. Jis tirkai stengiasi elgtis teisingai, kai niekas to net nesupranta. Ir kai staiga horizonte nušvinta kažkas vėl viskas eina velniop.

Mergina man truputi žioploka, bet vistiek limpa. Būna kad nekenti už idiotiškus poelgius, bet šitą kažkaip pateisinu.
Atsakyti
Nu man labai patinka Aly Martinez. Dar isimeciau i norus jos knyga apie sekso vezama moteri kuri trali vali su dviem vyrais. Gal gi nieko bus.

Dabar turiu klausima gal kuri turit Claudia Connor " the Mckinnley brothers". Lyg taip vadinas. Pirma knyga Worth the fall.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 29 rugsėjo 2015 - 18:41
Nu žinokit Claudia Conner radau šiaip ne taip. Jei norit pasidalinsiu.

Bet niekaip nerandu:
Melynda Price "Against the cage". Gal galit padėt surasti blush2.gif Turėtų būt įdomu, nes mano mėgiamos temos: sportas ir vienas sužeistas gydysis kad sportuotų thumbup.gif
https://www.goodread...n-by-submission
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 09 30, 09:10)
Nu žinokit Claudia Conner radau šiaip ne taip. Jei norit pasidalinsiu.

Bet niekaip nerandu:
Melynda Price "Against the cage". Gal galit padėt surasti blush2.gif Turėtų būt įdomu, nes mano mėgiamos temos: sportas ir vienas sužeistas gydysis kad sportuotų thumbup.gif
https://www.goodread...n-by-submission

Price abi galit iš čia paimti, viena geriausių vietų internete, kaip supratau, tai legali vieta:
http://tuebl_ca/series/25470

ko dar ieškom? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniedlikas: 01 spalio 2015 - 14:02
QUOTE(kniedlikas @ 2015 10 01, 13:59)
Price abi galit iš čia paimti, viena geriausių vietų internete, kaip supratau, tai legali vieta:
http://tuebl_ca/series/25470

ko dar ieškom? smile.gif

legalu, jei už tai susinokat autoriams. O čia lyg mūsų linkomanija. Galima velnių gaut nuo moderatorių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 10 01, 15:27)
legalu, jei už tai susinokat autoriams. O čia lyg mūsų linkomanija. Galima velnių gaut nuo moderatorių biggrin.gif

aaa, nežinojau, gausiu tai gausiu,ištrint jau nebegaliu... paskaičiau apie skiltyje, kad autoriai sutinka ir t.t. nemažai apie tai pas juos. drąsūs, šitiek populiarių knygų ten, ir viskas atvira:
We are in a new era for literature, we and our 1,500+ confirmed partner authors are excited about bringing change to the way people consume their books. T...L IS A SERVICE WHICH PROVIDES AUTHORS A PLACE TO UPLOAD THEIR BOOKS AND SHARE THEM WITH THEIR FANS, WE WORK HARD EVERY DAY TO ENSURE THAT AUTHORS RIGHTS ARE BEING HONOURED
Atsakyti
QUOTE(kniedlikas @ 2015 10 01, 14:54)
aaa, nežinojau, gausiu tai gausiu,ištrint jau nebegaliu... paskaičiau apie skiltyje, kad autoriai sutinka ir t.t. nemažai apie tai pas juos. drąsūs,  šitiek populiarių knygų ten, ir viskas atvira:
We are in a new era for literature, we and our 1,500+ confirmed partner authors are excited about bringing change to the way people consume their books. T...L IS A SERVICE WHICH PROVIDES AUTHORS A PLACE TO UPLOAD THEIR BOOKS AND SHARE THEM WITH THEIR FANS, WE WORK HARD EVERY DAY TO ENSURE THAT AUTHORS RIGHTS ARE BEING HONOURED

o geras thumbup.gif Ačiū už nuorodą wub.gif Aš galvoju kodėl manęs ten paieškos nenuvedė mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 10 02, 06:51)
o geras thumbup.gif  Ačiū už nuorodą wub.gif Aš galvoju kodėl manęs ten paieškos nenuvedė mastau.gif

Mikki, aš šitą nuorodą jau senai įkėlus į FB biggrin.gif ir dar viena yra. O neseniai dar vieną radau. biggrin.gif

Skaitau Stage dive seriją. Nerealios knygos!! Super!!! Labai patinka. Surijau 2, dabar 3 ryju smile.gif
Atsakyti