Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(alijap @ 2015 09 18, 19:53)
Atrodo skaniai, reiks gal ir man pamėgint...  bigsmile.gif nes skaitau knygą apie drakonus ir tokia siutinanti knyga. schmoll.gif
https://www.goodread...80-fury-of-fire
Įsivaizduokit  yra drakonų rasė, kuriems negimsta drakonai tad jie palikuoniu susilaukia poruodamiesi su žmonėmis. Blogoji pusė - moteris niekad neišgyvena gimdymo. O Drakonai būna vaisingi tik 12 valandų dukart per metus. Ir jiems tada šizas užeina atsiprašau už leksiką išduklinti bet kurią moteri. Ir ji nepaisant nei kontraceptikų nei bet ko kito visad pastoja.
Drakonai tiesa mieliau tomis dienom užsirakina nei puldinėja moteris, bet kadangi vyksta karas jų  tarpe ir jų skaičius vis mažėja, lydėris nusprendžia jog laikas jiems susilaukti palikuonių ir papildyti jų gretas.
O dabar siutinanti dalis. Jis toks atsipūtes su savo mąstymu jog moteris mirs gimdydama jo vaiką. Jis ieško moters kaip koks vaikas konditerijos parduotuvėj, kuri nusipelno garbės būti jo apvaisinama. Ir net kai suranda gerą moterį, kuri gelbsti jo gyvybę, jis vietoj to kad atsilygintų tuo pačiu vis tiek bando nusitempti ją lovon per vieną iš tų 12 val periodų kad ją apvaisintų. blink.gif Atrodytu galvijas saugotu tokią moterį, bet kur tau, atlikęs reikalą  ryte jai pasako "Brangioji tu nėščia ir maždaug 95  proc. tikimybė kad mirsi gimdydama, tu nepyk pakalbėkim"  censored2.gif Kažkoks galvijas  ne  vyras, man toks elgesys tolygus prievartavimui. Kalės vaikas  gun_rifle.gif yra visa serija knygų tad šiurpstu pagalvojus kas kitose vyksta. Jei ji išgyventų aš vietoj jos iškastruočiau jį prieš trenkdama duris iš išeidama. ax.gif

Kai perskaitysi parasyk ar isgyveno moteris. Ir beje kodel jos mirsta? Vaikai dideli ar kas? Prasom placiau nes vistiek nesksitysiu.

O teksasieciai nieko visai. Nepasakyciau kad wow bet miegas neima skaitant. Pradejau antra dali apie sekanti broli. Jis isgelbejo is pastoriaus nagu moteri kuria kaxkada indenai sugavo ir laike kaip suni. O pastorius veziojo narve purvina, sumusta kaip laukini zveri. Jis ja isgriebe ir issiveze su savim. O ji nekalba ir is dalies laukinuke. Tai ziuresim kaip bus toliau.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 09 18, 21:51)
Kai perskaitysi parasyk ar isgyveno moteris. Ir beje kodel jos mirsta? Vaikai dideli ar kas? Prasom placiau nes vistiek nesksitysiu.

Nukraujuoja moteris. Pasirodo vystantis vaisiuj moteriai išsivysto hemofilija ir atėjus gimdymui būna ragai.O kadangi Drakoni asilai nesugeba įsirengt savo laboratorijos, o patys bijodami bbūti išaiškinti gimdyvėms neledžia iki nėštumo galo draugauti su ginekologu, tai jie nieko ir nežinojo. Knyga baigėsi susitaikymu žinoma bet vaikui negimus dar. rolleyes.gif Kai pagalvoju kiek veltui moterų jie pražudė norisi armiją kviest kad juos išgalabytu. doh.gif
Heroje tokia ožka. doh.gif Kai jis jai ryte pasako viska ji žinoma pasiunta ir parbėga pas save namo. Ją žinoma priešai pačiumpo ir staiga iš niekur nieko ji jau ant jo nebepyksta ji matai blogietė pabėgo, jis juk tos nuostabus ir t.t. Traumuoja mane apie tokias moteris skaityt jei jau kvailai pasielgei tai dar nereiškia kad viską ką jis padarė galima sušluot po kilimu ir apsimest jog dangus giedras, saulutė šviečia ir kupidonai skraido aplink rolleyes.gif Pagadino man nuotaika šita knyga schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alijap: 18 rugsėjo 2015 - 23:46
Hell yeah thumbup.gif
Perskaičiau labai faina knygą
https://www.goodread...hal-seeks-human
kurią apibūdinti galiu vienu žodžiu ADORABLE. Kaip krepšys mažulyčiu kačiukų. Turėčiau popierinį variantą tai perskaičius būčiau apsikabinusi ir bučki davusi. blush2.gif lotuliukas.gif Fantastiški veikėjai, siužetas noras šimtą syk skaitytas, bet panaudotas aukštu pilotažu bigsmile.gif Jokių vulgarybiu viskas taip skoningai aprašyta. Pradėjau knygą skaityt ir mintyse skaitėsi su britišku akcentu viskas, nors veiksmas Amerikoj vyksta. lotuliukas.gif Veikėja tokia protuolė, šaunuolė nors ir kvaištėlėjus tongue.gif Veikėjas tai vertas nuodėmės. Dialogai - veršiantis iš kojų, pamastymai iš vis mirtini. Super knyga.
wub.gif Love it, love it love it wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2015 09 19, 23:06)
Hell yeah thumbup.gif
kurią apibūdinti galiu vienu žodžiu ADORABLE. Kaip krepšys mažulyčiu kačiukų. Turėčiau popierinį variantą tai perskaičius būčiau apsikabinusi ir bučki davusi. blush2.gif  lotuliukas.gif  Fantastiški veikėjai, siužetas noras šimtą syk skaitytas, bet panaudotas aukštu pilotažu bigsmile.gif Jokių vulgarybiu viskas taip skoningai aprašyta. Pradėjau knygą skaityt ir mintyse skaitėsi su britišku akcentu viskas, nors veiksmas Amerikoj vyksta.  lotuliukas.gif Veikėja tokia protuolė, šaunuolė nors ir kvaištėlėjus tongue.gif Veikėjas tai vertas nuodėmės. Dialogai  - veršiantis iš kojų, pamastymai iš vis mirtini. Super knyga.
wub.gif Love it, love it love it  wub.gif

nu apie drakonus aišku. Neskaitom rolleyes.gif
Iš aprašymo apie knitting tai nebūčau ėmusi turbūt, bet jei patiko gal pasidalink. Po Mclain'ų tikrai norėsis kažko lengvo, minkšto ir pūkuoto lotuliukas.gif

Aš dabar antrą knygą sukramčiau iš McLain serijos. Net nežinau kaip apibūdinti tas knygas. Negali sakyti kad sunkios, bet ir nelenda kaip saldainis. Nemažai pilietinio karo baisumų atskleista ( na tiek kiek reikia kad paaiškintų herojų situaciją). Antroj knygoj skaitant apie moterį kurios šeimą iššžudė, pačią paėmė mažutę kaip grobį ir kuri užaugo vos ne kaip laukinė, o paskui iškrypęs pastorius tampėsi narve. Meilės kažkaip ten mažai, sekso scenos labai konservatyvios, bet kažkaip sulenda po skūra viskas. Pabaigsiu visas knygas, bet paskui reikės "reanimacijos" lotuliukas.gif
Atsakyti
aš dabar skaitau Jamie McGuire seriją apie Maddox'us. Pirmą knygą buvau skaičius, dabar radau kitas dvi. Uch, patinka man ši serija. paskui imsiuos Princesses of Silicon Valley, Isbabelle. Vėl gavau read2review biggrin.gif
bet įdomiausia tai, kad rašytoja atsakė į mano taip vadinamą kritiką - kas, kodėl nepatiko, kaip keist. Toks dialogas gaunasi. Susirinko iš visų skaičiusių tą kritiką, knyga buvo redaguota. Reiks pažiūrėt kaip pakeitė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 09 22, 09:34)
aš dabar skaitau  Jamie McGuire  seriją apie Maddox'us. Pirmą knygą buvau skaičius, dabar radau kitas dvi. Uch, patinka man ši serija. paskui imsiuos Princesses of Silicon Valley, Isbabelle. Vėl gavau read2review  biggrin.gif
bet įdomiausia tai, kad rašytoja atsakė į mano taip vadinamą kritiką - kas, kodėl nepatiko, kaip keist. Toks dialogas gaunasi. Susirinko iš visų skaičiusių tą kritiką, knyga buvo redaguota. Reiks pažiūrėt kaip pakeitė biggrin.gif

aš net nuėjau į savo biblioteką ir goodreads patikriti. Apie Maddoxu's jau skaičiau. Apie Tavisą. Bet pažiūrėjau kaip ten viskas suvelta. Beautiful serijos trečia knyga apie kažkokį pusbrolį. Paskui eina Maddox brothers serija, bet jau nuo antro brolio tik. Kažkokia makalynė doh.gif Disasteris man patiko, Beautiful Oblivion matyt nelabai, nes neprisimenu apie ką ten.

Užkibai tu su tom princesėm lotuliukas.gif O aš su Teksasiečiais vis dar. Liko paskutinė knyga. Neprastos visai neprastos knygos.
Atsakyti
ten ta pati istorija eina per kitas knygas, dėl to man ir patinka. Grįžta prie tų pačių veikėjų, parodo visa tai iš kitos pusės. Man tinka biggrin.gif

Nežinau ar užkibau ant princesių, bet paprašė paskaityt ir raportuot, tai negi spjausi į nemokamą knygą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2015 09 19, 23:06)
Hell yeah thumbup.gif
kurią apibūdinti galiu vienu žodžiu ADORABLE. Kaip krepšys mažulyčiu kačiukų. Turėčiau popierinį variantą tai perskaičius būčiau apsikabinusi ir bučki davusi. blush2.gif  lotuliukas.gif  Fantastiški veikėjai, siužetas noras šimtą syk skaitytas, bet panaudotas aukštu pilotažu bigsmile.gif Jokių vulgarybiu viskas taip skoningai aprašyta. Pradėjau knygą skaityt ir mintyse skaitėsi su britišku akcentu viskas, nors veiksmas Amerikoj vyksta.  lotuliukas.gif Veikėja tokia protuolė, šaunuolė nors ir kvaištėlėjus tongue.gif Veikėjas tai vertas nuodėmės. Dialogai  - veršiantis iš kojų, pamastymai iš vis mirtini. Super knyga.
wub.gif Love it, love it love it  wub.gif

aš pradėjau šitą ir dar laukiu kada tas gerumas ateis. Perskaičiau ketvirtadalį knygos, kelis kartus net knapsėt pradėjau. Siužetas gal ir liptų, bet ta boba mane nervina. Mane tie jos pamastymai erzina. Nu neradau nieko įdomaus skaidydama apie Amazonės varles kol ji stovėjo klube ar per pusryčius apie neandartaliečius. Aš daugumą jos blevyzgų tiesiog prametu akim ir neskaitau-mane nervina. Aišku dalinai gal dėl to kad aš nemėgstu ilgų aprašymų, amžinų apmastymų. Bet vos tik ji praveria burna ar pradeda mintyse ką nors kataloguoti, aš susinervinu doh.gif lotuliukas.gif Perskaičius tiek knygos, aš jau norėčiau kokio cinkelio, bet kol kas didysis veiksmas jos smegeninėj vyksta. Gal kaip nors pabaigsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 09 24, 15:04)
aš pradėjau šitą ir dar laukiu kada tas gerumas ateis. Perskaičiau ketvirtadalį knygos, kelis kartus net knapsėt pradėjau. Siužetas gal ir liptų, bet ta boba mane nervina. Mane tie jos pamastymai erzina. Nu neradau nieko įdomaus skaidydama apie Amazonės varles kol ji stovėjo klube ar per pusryčius apie neandartaliečius. Aš daugumą jos blevyzgų tiesiog prametu akim ir neskaitau-mane nervina. Aišku dalinai gal dėl to kad aš nemėgstu ilgų aprašymų, amžinų apmastymų. Bet vos tik ji praveria burna ar pradeda mintyse ką nors kataloguoti, aš susinervinu doh.gif  lotuliukas.gif Perskaičius tiek knygos, aš jau norėčiau kokio cinkelio, bet kol kas didysis veiksmas jos smegeninėj vyksta. Gal kaip nors pabaigsiu cool.gif

o man kaip tik atvirkščiai. Man veikėja ir jos toks užsifiksavimas ant faktų ir blevyzgų tikas labai patiko. Labai nestandartinis personažas. Perskaičiau dar kelias šitos serijos knygas bet kuo toliau tuo liūdniau... nėra jokio cinkelio kuris užkabintų. Dabar turiu pradėt ketvirtą, bet vietoje to fast n loud žiūriu o ne skaitau.
Atsakyti
suskaičiau Maddox'us. Sulindo kaip saldainis thumbup.gif noriu dar biggrin.gif
Atsakyti
Išmūčinau tą Knitting knygą. Esu pasišiaušusi, nors tikėjausi lengvo skaitaliuko, bet ne tokio. Siužetas paskui įtraukė, bet aš praktiškai garsiai užbliovau po veikėjų sekso. Ar tiksliau sekso scenų nebuvimo aggressive.gif man nereikia grafiško atvaizdavimo, bet nu galėjo nors kiek būti. Aš net skyriaus pabaigą kelis kartus skaičiau įsitikinti kad čia tikrai jau įvyko TAI.
Aš sakyčiau šita knyga labiau tinkama paaugliams, nei to skurios adresuojamos jiems. Iki sekso dar svarsčiau apie 3/5 įvertinimą, dabar ir tiek nekyla ranka duoti doh.gif

QUOTE(Isila @ 2015 09 25, 08:36)
suskaičiau Maddox'us. Sulindo kaip saldainis  thumbup.gif noriu dar biggrin.gif

Ane? Gal pasidalink. Pirmos knygos man neblogai lindo irgi. Pažiūrėčiau kaip toliau.

Dabar sėdžiu ir nežinau ko griebtis. Noriu ko nors karšto ir įdomaus. McLain serija tokia su kartėlio prieskoniu ir irgi drungnu seksu( bet bent jau kažkokio buvo, po galais), Knitting nesusipratimas man. Noriu ko nors kaip Forbidden Men karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 25 rugsėjo 2015 - 15:36
Nu va pasikuičiau po norus blush2.gif Gal kas turit:
Aly Martinez "Wrecked and Ruined" seriją.
https://www.goodread...me_module=false

Patiko man prieš tai skaitytos šios autorės kygos.

Arba net Linda Kage "Granton Uiversity"
https://www.goodread...nton-university
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 25 rugsėjo 2015 - 16:07