QUOTE(Isila @ 2015 08 18, 11:22)
aš pradėjau trečią trilogijos knygą ir man čia to kriminalo net per daug. Net kirba mintis - gal mest tą knygą. O prasidėjo viskas taip gerai...
nelabai man tas Texas. Pirmą suskaičiau-svarstau ar skaityti antrą.Žinant tave tikėjausi kad bus mažiau detektyvo daugiau kitko. Vėl pasimetusi ko griebtis
QUOTE(Isila @ 2015 08 20, 07:41)
mečiau knygą, bet sugrįšiu, nes eriją noriu pabaigt. Bet šiaip - nuobodoka...
ėmiausi šio to rimtesnio ir man nebūdingo - perskaičiau Dark duet 2 knygas. Kažkada įtraukiau į norų sąrašą ir dar aptarėm, kad skaityt norisi, bet lyg ir baisu, lyg ir hmzz tokias knygas skaityt. Kokie įspūdžiai? Knyga įdomi. Žiauri, brutali. Siaubas. Labai tinkamas siužetas Criminal minds serijoms. Bet skaityt buvo įdomu, užsikabinau, padėt negalėjau. Didelis minusas - tokios knygas negali turėt happy end'o, nes viskas sugadinama. Pirmai duočiau 5*, o antrai tik 3*. Matysim kokia bus trečia.
Goodread'e gavau pasiūlymą - read2review Princesses of Silicon Valley serijos 3 pirmas knygas Juliette trilogy. Sutikau ir gavau tas 3 knygas. Taigi dabar skaitysiu ir rašysiu atsiliepimą. Kažkaip fainai
ėmiausi šio to rimtesnio ir man nebūdingo - perskaičiau Dark duet 2 knygas. Kažkada įtraukiau į norų sąrašą ir dar aptarėm, kad skaityt norisi, bet lyg ir baisu, lyg ir hmzz tokias knygas skaityt. Kokie įspūdžiai? Knyga įdomi. Žiauri, brutali. Siaubas. Labai tinkamas siužetas Criminal minds serijoms. Bet skaityt buvo įdomu, užsikabinau, padėt negalėjau. Didelis minusas - tokios knygas negali turėt happy end'o, nes viskas sugadinama. Pirmai duočiau 5*, o antrai tik 3*. Matysim kokia bus trečia.
Goodread'e gavau pasiūlymą - read2review Princesses of Silicon Valley serijos 3 pirmas knygas Juliette trilogy. Sutikau ir gavau tas 3 knygas. Taigi dabar skaitysiu ir rašysiu atsiliepimą. Kažkaip fainai
Tos dark nenorėčiau.
Aš net nežinojau kad Goodreads daro taip. Kodėl man niekas nesiūlo? Bet paskaičiau aprašymą tos princesių ir nesistebiu kad niekas neskaito. Net aprašymas neintriguojantis. Sumalta kad nieko neaišku, bet ir cinkelio nėr. Papasakosi kaip kai perskaitysi