Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(Isila @ 2015 08 18, 11:22)
aš pradėjau trečią trilogijos knygą ir man čia to kriminalo net per daug. Net kirba mintis - gal mest tą knygą. O prasidėjo viskas taip gerai...  doh.gif

nelabai man tas Texas. Pirmą suskaičiau-svarstau ar skaityti antrą.Žinant tave tikėjausi kad bus mažiau detektyvo daugiau kitko. Vėl pasimetusi ko griebtis doh.gif

QUOTE(Isila @ 2015 08 20, 07:41)
mečiau knygą, bet sugrįšiu, nes eriją noriu pabaigt. Bet šiaip - nuobodoka...

ėmiausi šio to rimtesnio ir man nebūdingo - perskaičiau Dark duet 2 knygas. Kažkada įtraukiau į norų sąrašą ir dar aptarėm, kad skaityt norisi, bet lyg ir baisu, lyg ir hmzz tokias knygas skaityt. Kokie įspūdžiai? Knyga įdomi. Žiauri, brutali. Siaubas. Labai tinkamas siužetas Criminal minds serijoms. Bet skaityt buvo įdomu, užsikabinau, padėt negalėjau. Didelis minusas - tokios knygas negali turėt happy end'o, nes viskas sugadinama. Pirmai duočiau 5*, o antrai tik 3*. Matysim kokia bus trečia.

Goodread'e gavau pasiūlymą - read2review Princesses of Silicon Valley serijos 3 pirmas knygas Juliette trilogy. Sutikau ir gavau tas 3 knygas. Taigi dabar skaitysiu ir rašysiu atsiliepimą. Kažkaip fainai biggrin.gif

Tos dark nenorėčiau. schmoll.gif

Aš net nežinojau kad Goodreads daro taip. Kodėl man niekas nesiūlo? blink.gif lotuliukas.gif Bet paskaičiau aprašymą tos princesių ir nesistebiu kad niekas neskaito. Net aprašymas neintriguojantis. Sumalta kad nieko neaišku, bet ir cinkelio nėr. Papasakosi kaip kai perskaitysi biggrin.gif
Atsakyti
tai va, kad toj trečioj man jau detektyvo - kriminalo per daug. Narkitokai, a la slapti agentai, informatoriai ir t.t. Kai visa tai eina šalia, dar nieko, bet kai tai pagrindinė linija - ne schmoll.gif ir cinkelio trečiai labai trūksta.

Man parašė ne goodreads, o pati ta rašytoja. turbūt. Bent jau žinutė atėjo nuo jos. Na, knygas gavaus nemokamai ir ieškot nereikėjo biggrin.gif perskaitysiu biggrin.gif

aš ilgai galvojau prieš dark skaitydama. Nes aprašymas žiaurus. nė už ką neužsiciklinčiau ant tokių knygų, bet retais atvejais, kaip pertrauką, kaip kažką kitokio, gal ir galima. Didelis pliusas, kad nebuvo lievai parašyta. Susukta gerai, įdomiai pasakoja. Va, antra knyga išvis man patiko kaip suregzta: praėjęs laiko tarpas, įvyką svarbūs įvykiai ir flashback'ais grįžtama atgal. Ir visi tie jausmai - Stokholmo sindromas, ambivalencijas, toks pamišimas - va čia buvo stipru. Bet, kaip minėjau, tokios knygos negali turėt happy end'o, kuris čia yra. Na, negali jis būt toks, koks yra. Taip nebūna. Padarė pasaką, supykau šiek tiek. Jei jau rašai juodai, tai juodai turi būti ir finale.
Atsakyti
gal kas žinote kada galėtų pasirodyti ši knyga išvesta į lietuvių k?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monalli @ 2015 08 20, 13:35)
gal kas žinote kada galėtų pasirodyti ši knyga išvesta į lietuvių k?

As manau reik klaust leidyklos tiesiogiai. Jie manau jau issipirke teises.
Atsakyti
Pagaliau ir aš vėl pradėjau skaityti bigsmile.gif
Užsikabinau už istorinio meilės romano
https://www.goodread...to-keep-me-warm
Užkabino aprašymas. Siužetas toks šiek tiek netradicinis. Man patiko autorės rašymo stilius, lengvas, nepertemptas, emocijos neperspaustos. Labai patiko veikėjai - ne tik pagrindiniai. Kas liečia herojų jis ne tipiškas alfa vyras, kariškis, stiprus, bet neagresyvus, padorus, supratingas, jam nereikia būti visatos centru ir visus bosinti aplink ir pateisinti tai rūpinimuosi. Jis laisvai leidžia herojai vadovauti paradui ir man tai patiko. Jis stiprus ir aš tai matau, bet skirtingai nei kitose knygose ši autorė nesistengia įkišti šios žinios tau į gerklę, kas buvo labai šaunu. O heroje...Pagaliau regency romane gavau tikrą HEROJĘ, kuri nestovi savo gyvenimo nuošalyje ir verkia koks jis sukistas, bet ima ir padaro kažką drastiško ir nebūdingo sau. Ir kai kitos pavykus planui būtų tyliai sėdėjusios ar ieškojusios vyro užtarėjo, kad išspręstų jos problema. Ji tuo tarpu dirbą sunkų ir pavojingą darbą padėdama kitiems.
Gera knyga, tik pabaiga man truputi pagadino reikalą nes atrodė labai greitai įvykiai susideliojo ir nors autorė sudėliojo taškus, bet manęs neįtikino, kad visi visuomenei tokie buki , kad niekam nedingtelėjo kaip čia viskas buvo.
4/5
Taigi perskaičiusi šią griebiausi antros
https://www.goodread...version=service
Dar viena labai nebloga knyga , kur viskas ne taip kaip atrodo. Visi kažką vaidina, kuo nėra. Man patiko herojė. Dar viena stipri moteris, kuri sugeba išsivoliojus purve atsikelti, nusivalyti dulkes ir eiti toliau pakelta galva, nežadanti nieko atsiprašyti už savo požiūrį ir elgesį, net jei pakeliui praras vyrą kurį myli, bet kurio požiūris į jai svarbius gyvenimo aspektus yra totaliai skirtingas.

Šita autorė turi potencialo ir mano galva anksčiau ar vėliau parašys knygą kuria įvertinsiu 5/5.
O taip vertinu knygas kurios sugeba mane pravirkdyti ir prajuokinti, sudominti tiek, kad negaila prarasti miego. Šiuo atveju kol kas tik kikenau beskaitydama šias knygas, bet ašaros nenubraukiau. Buvo keletas scenų kurios buvo liūdnos, bet atrodo ši autorė nelinkusi leisti veikėjams tapti pernelyg emocingiems. Šiais laikais pas psichologą nusiųstų, nes jie nelinkę kalbėti apie patirtus dalykus. Bet nors autorės veikėjai turi problemų, bet jie eina savo keliu. jie stiprus būdami tuo kas yra ir man tai patinka. Kelis kart norėjosi iškelti kumšti į orą ir sušukti YOU GO GIRL!!!!
Po kelių dienų pasirodys trečia serijos knyga tai manau ją ir griebsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2015 08 23, 01:30)
Pagaliau ir aš vėl pradėjau skaityti bigsmile.gif
Užsikabinau už istorinio meilės romano
https://www.goodread...to-keep-me-warm
Užkabino aprašymas. Siužetas toks šiek tiek netradicinis. Man patiko autorės rašymo stilius, lengvas, nepertemptas, emocijos neperspaustos. Labai patiko veikėjai - ne tik pagrindiniai. Kas liečia herojų jis ne tipiškas alfa vyras, kariškis, stiprus, bet neagresyvus, padorus, supratingas, jam nereikia būti visatos centru ir visus bosinti aplink ir pateisinti tai rūpinimuosi. Jis laisvai leidžia herojai vadovauti paradui ir man tai patiko. Jis stiprus ir aš tai matau, bet skirtingai nei kitose knygose ši autorė nesistengia įkišti šios žinios tau į gerklę, kas buvo labai šaunu. O heroje...Pagaliau regency romane gavau tikrą HEROJĘ, kuri nestovi savo gyvenimo nuošalyje ir verkia koks jis sukistas, bet ima ir padaro kažką drastiško ir nebūdingo sau. Ir kai kitos pavykus planui būtų tyliai sėdėjusios ar ieškojusios vyro užtarėjo, kad išspręstų jos problema. Ji tuo tarpu dirbą sunkų ir pavojingą darbą padėdama kitiems. 
Gera knyga, tik pabaiga man truputi pagadino reikalą nes atrodė labai greitai įvykiai susideliojo ir nors autorė sudėliojo taškus, bet manęs neįtikino, kad visi visuomenei tokie buki , kad niekam nedingtelėjo kaip čia viskas buvo.
4/5
Taigi perskaičiusi šią griebiausi antros
https://www.goodread...version=service
Dar viena labai nebloga knyga , kur viskas ne taip kaip atrodo. Visi kažką vaidina, kuo nėra. Man patiko herojė. Dar viena stipri moteris, kuri sugeba išsivoliojus purve atsikelti, nusivalyti dulkes ir eiti toliau pakelta galva, nežadanti nieko atsiprašyti už savo požiūrį ir elgesį, net jei pakeliui praras vyrą kurį myli, bet kurio požiūris į jai svarbius gyvenimo aspektus yra totaliai skirtingas.

Šita autorė turi potencialo ir mano galva anksčiau ar vėliau parašys knygą kuria įvertinsiu 5/5.
O taip vertinu knygas kurios sugeba mane pravirkdyti ir prajuokinti, sudominti tiek, kad negaila prarasti miego. Šiuo atveju kol kas tik kikenau beskaitydama šias knygas, bet ašaros nenubraukiau. Buvo keletas scenų kurios buvo liūdnos, bet atrodo ši autorė nelinkusi leisti veikėjams tapti pernelyg emocingiems.   Šiais laikais pas psichologą nusiųstų, nes jie nelinkę kalbėti apie patirtus dalykus. Bet nors autorės veikėjai turi  problemų, bet jie eina savo keliu. jie stiprus būdami tuo kas yra ir man tai patinka. Kelis kart norėjosi iškelti kumšti į orą ir sušukti YOU GO GIRL!!!!
Po kelių dienų pasirodys trečia serijos knyga tai manau ją ir griebsiu  4u.gif

valiooo clap.gif alijap sugrįžo lotuliukas.gif Jau uvau pasigedusi tavo apžvalgų. Aišku gausi pasidalinti dabar knygom. Eisim vertinti thumbup.gif

Beje alijap tu mėgsti vampyrus gal turi Rebecca Zanetti "Dark protectors" seriją?

Aš dabar skaitau "When the mission ends" seriją. Iki "Sin brothers" dar toli, bet šiaip įdomi. Veiksmo daug, visas susukta ir tuo tarpu susiję, šiek tiek šaudo gaudo. Blogietį tiesa pakankamai greit atspėjau, bet neįsivaizdavau kaip giliai viskas. Ko gero autorė to ir siekė. Kažkaip labiausiai laukiu trečios knygos, nes jo herojaus istorija jau pirmoje dalyje prasidėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 24 rugpjūčio 2015 - 07:51
Įkėliau Dark Protectors, bet pati neskaičiau. man ši autorė labai popsiška, tai nežinau kaip jai ten sekasi paranormalų pasaulį ir jo mitologija kurti, užknisa serijos kai perskaitai 6 knygas ir atrodo apie pasaulį tų herojų nežinai bene nieko, tik tai kas stipriai herojus įtakoja. Net ir aprašymai knygų tokie nerimti atrodo, net nežinau, gal kada ir pabandysiu, nes niekad nežinai kur perliukas slepiasi. Visi išgyrė man Kerrelyn Sparks knygas, dvi perskaičiau na lyg ir nieko, bet trečios jau negalėjau prisiverst skaityt, nes tas pats per ta patį.
doh.gif
Pati r.l mathewson Hollywood hearts serija kartoju Niam niam, man patinka pasakos prieš miegą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alijap: 24 rugpjūčio 2015 - 12:13
QUOTE(alijap @ 2015 08 24, 12:12)
Įkėliau Dark Protectors, bet pati neskaičiau. man ši autorė labai popsiška, tai nežinau kaip jai ten sekasi paranormalų pasaulį ir jo mitologija kurti, užknisa serijos kai perskaitai 6 knygas ir atrodo apie pasaulį tų herojų nežinai bene nieko, tik tai kas stipriai herojus įtakoja. Net ir aprašymai knygų tokie nerimti atrodo, net nežinau, gal kada ir pabandysiu, nes niekad nežinai kur perliukas slepiasi. Visi išgyrė man Kerrelyn Sparks knygas, dvi perskaičiau na lyg ir nieko, bet trečios jau negalėjau prisiverst skaityt, nes tas pats per ta patį.
doh.gif
Pati r.l mathewson Hollywood hearts serija kartoju Niam niam, man patinka pasakos prieš miegą  biggrin.gif

Nu Zanetti aš Sin Brothers skaičiau-man suuuper buvo. Pažiūrėsim ar ir vampyrai sueis.

Pažiūrėjau Holliwood hearts turiu dvi primas knygas-reikės pabandyti. Jei patiks tai paprašusiu ir sekančių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 08 24, 20:35)
Nu Zanetti aš Sin Brothers skaičiau-man suuuper buvo. Pažiūrėsim ar ir vampyrai sueis.

Pažiūrėjau Holliwood hearts turiu dvi primas knygas-reikės pabandyti. Jei patiks tai paprašusiu ir sekančių blush2.gif

Dvi tik ir tėra kol kas.
1 serijos knyga it graži pasaka, apie išgražėjančia moterį, idealius vaikus, pasakišką vyrą. Ne tiek realu kiek pasaka, bet superinė pasaka, kurią skaičiau gal kokius 5 kartus ax.gif . Na, o antra tai Neighbor from Hell stiliuko. Prisikikenu kaip reikiant, tik vyriškis ne toks trenktas kaip Bradfordai. Ant galo iš vis jis super šaunuolis, skatai ir širdutei šilta šilta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alijap: 24 rugpjūčio 2015 - 22:35
QUOTE(alijap @ 2015 08 24, 22:35)
Dvi tik ir tėra kol kas.
1 serijos knyga it graži pasaka, apie išgražėjančia moterį, idealius vaikus, pasakišką vyrą. Ne tiek realu kiek pasaka, bet superinė pasaka, kurią skaičiau gal kokius 5 kartus ax.gif . Na, o antra tai Neighbor from Hell stiliuko. Prisikikenu kaip reikiant, tik vyriškis ne toks trenktas kaip Bradfordai. Ant galo iš vis jis super šaunuolis, skatai ir širdutei šilta šilta biggrin.gif

aaa nu tada puiku. Reikia pasakų paskaityti ax.gif Nors Neighbor from hell man nelabai.Pamišėliai ten jie. Kažkaip jau tas jumoras su sveiku protu man prasilenkė lotuliukas.gif
Atsakyti
taip įdomiai šnekat. Matyt, reik ir man tas pasakas paskaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 08 25, 08:30)
aaa nu tada puiku. Reikia pasakų paskaityti ax.gif Nors Neighbor from hell man nelabai.Pamišėliai ten jie. Kažkaip jau tas jumoras su sveiku protu man prasilenkė lotuliukas.gif
Na ir sitas pirmoj knygos daly subingalvis kaip reta, o jau izulumas tai beribis. Skaitai ir ziopcioji apakus kaip jis kalba ir elgiasi, bet veliau nors ir toliau megsta pavadovaut, bet jis pasikeicia ziauriai i gera.
Perskaiciau FORBIDEN MAN 6 dali. Saldainukas, o ne knyga. Pagrindinis veikejas super vyrukas, tiesa su savo problemom, bet is esmes gerietis nors tu ka. Beskaitydama kas jam nutiko net apsiZliumbiau. Keisciausia kad knyga palyginus rami, apie viens kita mylejusius pauglius, kurie po 6 metu vel susitinka. Skaitai daugiau nei puse knygos viena skyriu is ju praeities, viena is dabarties., bet uzkabino nerealiai .

5/5 laisvai
Atsakyti