Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(mikki @ 2015 08 06, 07:26)
aha, skaiau chocolate lovers pirmą dalį. Antrą pradėjau nu ir neveža. juokinga bet nesiskaito.

aš dabar skaitai ir ten švaistosi tokiam mintim kaip "A happy vagina is a happy life" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš dabar pradėjau skaityti Aly Martinez "On The Ropes". Ir wow-jackpotas lotuliukas.gif Galvojau bus eilinė knyga apie sportininką su problemom, o čia toks tirštas reikalas. Mia Sheridan baisiai priminė. Šiaip aš labai nemėgstu knygų kur nuo "adomo ir ievos" prasideda, bet čia ta vaikystė labai tiko ir baisiai įdomu. Ir truko trumpai biggrin.gif Aišku kol kas tik 8 skyriai suvartoti, bet pradžia gera.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 08 13, 07:35)
Aš dabar pradėjau skaityti Aly Martinez "On The Ropes". Ir wow-jackpotas lotuliukas.gif Galvojau bus eilinė knyga apie sportininką su problemom, o čia toks tirštas reikalas. Mia Sheridan baisiai priminė. Šiaip aš labai nemėgstu knygų kur nuo "adomo ir ievos" prasideda, bet čia ta vaikystė labai tiko ir baisiai įdomu. Ir truko trumpai biggrin.gif  Aišku kol kas tik 8 skyriai suvartoti, bet pradžia gera.

įkvėpimas pagavo ? smagu wink.gif

aš pradėjau hotter in Texas. Bobikė nuėjo į pasimatymą su exvyru, susipyko, bumbėdama žadėjo jį nudėt, o išėjus iš reztorano rado jį nudėrą savo bagažinėj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 08 13, 08:32)
įkvėpimas pagavo ?  smagu wink.gif

aš pradėjau hotter in Texas. Bobikė nuėjo į pasimatymą su exvyru, susipyko, bumbėdama žadėjo jį nudėt, o išėjus iš reztorano rado jį nudėrą savo bagažinėj smile.gif

dėl įkvėpimo nežinau. Kol kas atrodo kad knyga pagavo. Labai keista, bet gerai keista. Neištempta,nesumalta. Žiūrėsim ar autorė nesuvėlė pabaigos.

Ei palauk bet juk tu nemėgsti šaudo-gaudo. O čia panašu kad gresia lotuliukas.gif
Atsakyti
Pabaigiau Fighting Silence. Aš sužavėta. Labai įdoumus rašymo stilius. Nėr visokių nesąmoningų intrigų, labai graži, gili meilė. Ne tik vyro moters bet ir bolių, šeimos. Tik va keista-pabaiga laiminga, bet vistiek su tokiu liūdesiu, tokia keista nuotaika nuėjau gult unsure.gif
Šiandien imu antrą knygą apie antrą brolį. Apie jo nelaimę pirmoj knygoj pradėta.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 08 13, 15:20)
dėl įkvėpimo nežinau. Kol kas atrodo kad knyga pagavo. Labai keista, bet gerai keista. Neištempta,nesumalta. Žiūrėsim ar autorė nesuvėlė pabaigos.

Ei palauk bet juk tu nemėgsti šaudo-gaudo. O čia panašu kad gresia  lotuliukas.gif

na, tas šaudo gaudo visai vietoj, kažkaip netrukdo ir mažai yra. Tokio ir jumoro yra, ir įdomių santykių šeimoj. Kažkaip nieko ypatingo, bet knyga faina. Pvz.: ta agentūra įkurta senuose buvusiuose laidojimo namuose, o foje stovi karstas, nes buvęs savininkas pamiršo išsivežt, o tam karste anglu buldogas miega biggrin.gif Pradėjau antrą serijos knygą.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 08 14, 09:04)
na, tas šaudo gaudo visai vietoj, kažkaip netrukdo ir mažai yra. Tokio ir jumoro yra, ir įdomių santykių šeimoj. Kažkaip nieko ypatingo, bet knyga faina. Pvz.: ta agentūra įkurta senuose buvusiuose laidojimo namuose, o foje stovi karstas, nes buvęs savininkas pamiršo išsivežt, o tam karste anglu buldogas miega biggrin.gif  Pradėjau antrą serijos knygą.

pasidalink ką. Paskaitinėjau-nieko. Jaučiu tiks ir man thumbup.gif

Aš pabaigiau On the ropes. Laaaaabai lauksiu trečios knygos apie trečią brolį. Wow. Superinės knygos. Neturiu absoliučiai nieko prie ko prikibti. Tiesiog sulindo kaip saldžiai kartus saldainis. Nes kaip sako vienoj iš tų knygų tie broliai "dealt a shit card in life". Bet kaip jie prieš viską kovoja- už meilę, prieš skurdą, vienas už kitą. O dar fiziniai neįgalumai. Ir svarbiausia nėra kad knyga sunki.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 08 16, 09:31)
pasidalink ką. Paskaitinėjau-nieko. Jaučiu tiks ir man thumbup.gif

Aš pabaigiau On the ropes. Laaaaabai lauksiu trečios knygos apie trečią brolį. Wow. Superinės knygos. Neturiu absoliučiai nieko prie ko prikibti. Tiesiog sulindo kaip saldžiai kartus saldainis. Nes kaip sako vienoj iš tų knygų tie broliai "dealt a shit card in life". Bet kaip jie prieš viską kovoja- už meilę, prieš skurdą, vienas už kitą. O dar fiziniai neįgalumai. Ir svarbiausia nėra kad knyga sunki.

kaip ten toj pasakoja "paliepus... panorėjus...", knygos sukeltos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 08 16, 10:13)
kaip ten toj pasakoja "paliepus... panorėjus...", knygos sukeltos  mirksiukas.gif

notworthy.gif
Atsakyti
Vakar damušiau "Grey". Per kelis kartus tik pavyko lotuliukas.gif
Šiaip man Christianą biški kitoj šviesoj nupiešė ir nepasakyčiau kad geresnėj biggrin.gif Tiesa daugiau iš jo bendravimo su Elena ir daugiau iš vaikystės. Man labiausiai rūpėjo kaip jis reaguos kai Ana jį paliks ir ten jau nenuvylė lotuliukas.gif

Dabar jau galiu kažką naujo griebti. Tieeek pasirinkimo biggrin.gif
Atsakyti
aš pradėjau trečią trilogijos knygą ir man čia to kriminalo net per daug. Net kirba mintis - gal mest tą knygą. O prasidėjo viskas taip gerai... doh.gif
Atsakyti
mečiau knygą, bet sugrįšiu, nes eriją noriu pabaigt. Bet šiaip - nuobodoka...

ėmiausi šio to rimtesnio ir man nebūdingo - perskaičiau Dark duet 2 knygas. Kažkada įtraukiau į norų sąrašą ir dar aptarėm, kad skaityt norisi, bet lyg ir baisu, lyg ir hmzz tokias knygas skaityt. Kokie įspūdžiai? Knyga įdomi. Žiauri, brutali. Siaubas. Labai tinkamas siužetas Criminal minds serijoms. Bet skaityt buvo įdomu, užsikabinau, padėt negalėjau. Didelis minusas - tokios knygas negali turėt happy end'o, nes viskas sugadinama. Pirmai duočiau 5*, o antrai tik 3*. Matysim kokia bus trečia.

Goodread'e gavau pasiūlymą - read2review Princesses of Silicon Valley serijos 3 pirmas knygas Juliette trilogy. Sutikau ir gavau tas 3 knygas. Taigi dabar skaitysiu ir rašysiu atsiliepimą. Kažkaip fainai biggrin.gif
Atsakyti