Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

laba diena, mielosios, štai ir aš. Po atostogų. Getos buvo, skaityt neturėjau kada biggrin.gif bet suskaičiau Original sinners trilogiją. Ir knyga liko galvoj. Daug mąsčiau ir svarsčiau. Knyga trinktelėjo gerai, gal kad tokią atvirą pirmą kartą skaičiau. Jokių tabu, viskas vaizdžiai. Ir daug aiškinimo kas kaip ir kodėl. Manau tai ir buvo knygos cinkelis. Plius istorija gera, veikėjai neeiliniai. 5 * ir rekomendacija skaityt. Imsiuos kitos trilogijos šios autorės iš to pačio molio.
Atsakyti
Man tokios irgi patinka, pastebėjau kad man knygose reikia humoro, badass herojaus, herojes kuri moka atsikirsti ir aš gan laiminga skaitytoja ax.gif biggrin.gif
Aš tai užsimaniau "Pride" serijos 8 dalį paskaityt, skaitau apie ponaičius ir panaites genialiuosius ir krizenu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alijap: 13 liepos 2015 - 16:20
QUOTE(alijap @ 2015 07 13, 16:18)
Man tokios irgi patinka, pastebėjau kad man knygose reikia humoro, badass herojaus, herojes kuri moka atsikirsti ir aš gan laiminga skaitytoja ax.gif  biggrin.gif

na, čia herojus ne badass, o dominant + sadistas. Užtat veikėja irgi pakalus. Jumoras juodas. Knygos super.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 07 13, 09:12)
laba diena, mielosios, štai ir aš. Po atostogų. Getos buvo, skaityt neturėjau kada biggrin.gif bet suskaičiau Original sinners trilogiją. Ir knyga liko galvoj. Daug mąsčiau ir svarsčiau. Knyga trinktelėjo gerai, gal kad tokią atvirą pirmą kartą skaičiau. Jokių tabu, viskas vaizdžiai. Ir daug aiškinimo kas kaip ir kodėl. Manau tai ir buvo knygos cinkelis. Plius istorija gera, veikėjai neeiliniai. 5 * ir rekomendacija skaityt.  Imsiuos kitos trilogijos šios autorės iš to pačio molio.

O as vis dvejoju ar noriu. Mane neramina kad nera iprastines meiles linijos. Vyrai vis kiti. Nebent galvoti kaip apie edukacine... Gal imesk. Bandysiu nes is tikro smalsu detales to sex stiliaus
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 07 14, 08:04)
O as vis dvejoju ar noriu. Mane neramina kad nera iprastines meiles linijos. Vyrai vis kiti. Nebent galvoti kaip apie edukacine... Gal imesk. Bandysiu nes is tikro smalsu detales to sex stiliaus

vyrai nėra kiti. Žodžiu, pagridinė veikėja dirba profesionale dom. Turi tik 1 mylimąjį, bet kartais pasismagina su kitais, tačiau jie lieka tie patys. Neįprasta meilės istorija.
Atsakyti
Sveikos,
aš dabar skaitau "Kinkeidai. Šeimos paslaptys". Kol kas dar tik 2-ą knygą. Lengvai skaitosi. Visai nieko, tačiau kad būtų kažkas vau, tai ne.
Norėjau paklausti apie vieną knygą. Neseniai knisdamasi internete radau, kad Obuolys išleido "Milijonas nepadorių paslapčių".
https://www.knygos.l...inu-ir-kliuciu/
Ar yra skaičiusių? Kaip ji? g.gif Aprašymas sudomino.
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2015 07 14, 09:41)
Sveikos,
aš dabar skaitau "Kinkeidai. Šeimos paslaptys". Kol kas dar tik 2-ą knygą. Lengvai skaitosi. Visai nieko, tačiau kad būtų kažkas vau, tai ne.
Norėjau paklausti apie vieną knygą. Neseniai knisdamasi internete radau, kad Obuolys išleido "Milijonas nepadorių paslapčių".
https://www.knygos.l...inu-ir-kliuciu/
Ar yra skaičiusių? Kaip ji? g.gif  Aprašymas sudomino.

Skaičiau panašia tematika, ten irgi buvo aukcionas ir mergina pardavė save už 1 mln. pusei metų kaip "sekso vergę". Bet ten buvo lengva knyga. Jokio aštraus sekso biggrin.gif

Goodreads reitingas aukštas žiūrėti čia bet atsiliepimai skirtingi
Atsakyti
kodėl čia taip tylu? Visos labai skaitymu užsiėmę? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 07 20, 09:45)
kodėl čia taip tylu? Visos labai skaitymu užsiėmę?  tongue.gif

Aš tai Kinkeidus dar skaitau.
Tiesa, tarp numatomų išleisti knygų, užtikau šį tą įdomaus:
Ar tu prisimeni? : romanas / Judith McNaught ; [iš anglų kalbos vertė Ona Gedrimaitė]. – Vilnius : Svajonių knygos, 2015. – 444, [2] p.. – (Jausmų klasika, ISSN 2335-7126). – ISBN 978-609-406-950-5

Įdomu, kokia tai knyga?
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2015 07 20, 09:36)
Aš tai Kinkeidus dar skaitau.
Tiesa, tarp numatomų išleisti knygų, užtikau šį tą įdomaus:
Ar tu prisimeni? : romanas / Judith McNaught ; [iš anglų kalbos vertė Ona Gedrimaitė]. – Vilnius : Svajonių knygos, 2015. – 444, [2] p.. – (Jausmų klasika, ISSN 2335-7126). – ISBN 978-609-406-950-5

Įdomu, kokia tai knyga?

Na, kai lietuviai mėgsta pakoreguoti pavadinimus, nieko negali žinot biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 07 20, 08:45)
kodėl čia taip tylu? Visos labai skaitymu užsiėmę?  tongue.gif

Neturiu ka raportuoti, nes pasikuiciau bibliotekoj ir is nevilties kartoju Julia Quinn Bridgertons serija. Noriu kazko toookio bet nerandu.
Tiesa vakar goodreads uztikau serija is rekomeduoto saraso apie kurcia kovotoja. Lyg boksas ar kazkas. Kita serijos knyga apie sportininka vezimelyje. Matyt bribrendau biski kietesniam skaitymui. Isimeciau i norus ir lauksiu kol pavyks gauti. Iki tol verkslensiu prie kartojamu knygu.

Beje idomu idomu kas per McNaught knyga.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 07 20, 11:52)
Neturiu ka raportuoti, nes pasikuiciau bibliotekoj ir is nevilties kartoju Julia Quinn Bridgertons serija. Noriu kazko toookio bet nerandu.
Tiesa vakar goodreads uztikau serija is rekomeduoto saraso apie kurcia kovotoja. Lyg boksas ar kazkas. Kita serijos knyga apie sportininka vezimelyje. Matyt bribrendau biski kietesniam skaitymui. Isimeciau i norus ir lauksiu kol pavyks gauti. Iki tol verkslensiu prie kartojamu knygu.

Beje idomu idomu kas per McNaught knyga.

gal yra ką nori paskaityt, tai aš paieškočiau.
Aš dar prie original sinners, bet ten viso 7 knygos. Skaitau ir patinka. Prisikėliau daug tokių knygų, bus matyt.
Atsakyti