Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(Isila @ 2015 07 02, 14:52)
matai, ten bus su įvairiais vyrais. Ir būtent dėl to gyvenimo stiliaus. Bet ten daug psichologijos ir pačio paaiškinimo kodėl ji tokia kokia yra arba kodėl jie tokie. Skaityt labai įdomu. Ir pačios scenos - žiauru. Bet gal dėl to knyga ir yra gera? Tokios aš dar nebuvau skaičius. Ir gal net nebūčiau pradėjus, jei būčiau geriau žinojus apie ką ten. Bet tikrai verta skaityt.

nu velniava kažkokia. Man iki šiol sunkiai sekėsi skaityti knygą jei nėra meilės siužeto unsure.gif Nu išimtis turbūt Haris Poteris ir Žiedų valdovas, bet ir tai žiūrėjau filmus, tai nesiskaito tongue.gif Ir aplamai kaip mes, pradėjusios nuo minkštų ir pūkuotų svajonių romaniukų, perėjom prie sekso vergystės, gėjų sekso ir BDSM? blink.gif Keista evoliucija, labai šiuolaikiška lotuliukas.gif

O dėl knygų tai bijau kad užverbuosi mane cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 07 02, 16:00)
nu velniava kažkokia. Man iki šiol sunkiai sekėsi skaityti knygą jei nėra meilės siužeto unsure.gif Nu išimtis turbūt Haris Poteris ir Žiedų valdovas, bet ir tai žiūrėjau filmus, tai nesiskaito tongue.gif  Ir aplamai kaip mes, pradėjusios nuo minkštų ir pūkuotų svajonių romaniukų, perėjom prie sekso vergystės, gėjų sekso ir BDSM?  blink.gif Keista evoliucija, labai šiuolaikiška  lotuliukas.gif

O dėl knygų tai bijau kad užverbuosi mane cool.gif

na, aš pabaigsiu šią seriją ir imsiuos Princesės dienoraščio serijos biggrin.gif

o manau mes evoliucionavom, nes pamatėm, kad yra daugiau, įvairiau ir įdomiau.

Bet kur buvus kur nebuvus aš nesigriebiu eilinį svajonių romaniuką
Atsakyti
buvau banke, eilė ilga, skaičiau knygą... pražiopsojau numerį.... bloga knyga doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 07 02, 20:03)
buvau banke, eilė ilga, skaičiau knygą... pražiopsojau numerį.... bloga knyga doh.gif hihihi.gif

oi geras lotuliukas.gif prajuokinai nuo ryto clap_1.gif Ar ne tu stoteles pravažiuodvai skaitydama tik? Pagal tai jau galima knygas vertinti, kaip lakmusas lotuliukas.gif

Aš vakar pradėjau Filthy beautiful lies. Nieko, kaip saldainis lenda biggrin.gif Pirmą kartą skaitau knygą, kuri baigiasi realiai be sekso, o mergina vis dar nekalta blink.gif Maniau pasiusiu lotuliukas.gif Įdomus siužetas, realiai tikrai tikėjausi kažko kito iš vyro, kai pradžioj komandavo. Wow, bet pasirodo jokio "kinky" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 07 03, 08:03)
oi geras lotuliukas.gif prajuokinai nuo ryto  clap_1.gif Ar ne tu stoteles pravažiuodvai skaitydama tik? Pagal tai jau galima knygas vertinti, kaip lakmusas lotuliukas.gif

Aš vakar pradėjau Filthy beautiful lies. Nieko, kaip saldainis lenda biggrin.gif Pirmą kartą skaitau knygą, kuri baigiasi realiai be sekso, o mergina vis dar nekalta blink.gif Maniau pasiusiu  lotuliukas.gif Įdomus siužetas, realiai tikrai tikėjausi kažko kito iš vyro, kai pradžioj komandavo. Wow, bet pasirodo jokio "kinky"  lotuliukas.gif

aš aš smile.gif

Gero skaitymo su Filthy serija smile.gif
Atsakyti
Aš nevilty. Filthy serija tokia šiaip sau. Lengvai suėjo, bet ne stebuklinga. Dabar pasiėmiau istorinį paskaityti, ale pradžia kažkokia ištempta. Tikiuosi pagerės, nes nebežinau ką skaityti.

Gal kas ką gero skaito? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 07 07, 08:02)
Aš nevilty. Filthy serija tokia šiaip sau. Lengvai suėjo, bet ne stebuklinga. Dabar pasiėmiau istorinį paskaityti, ale pradžia kažkokia ištempta. Tikiuosi pagerės, nes nebežinau ką skaityti.

Gal kas ką gero skaito? unsure.gif

Driven skaityk
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 07 07, 08:04)
Driven skaityk

Neprailgo istorija per tris dalis? Aprašymas tai toks vangus, kad nieko nesuprantu doh.gif Bet jei sakai vežanti tai gal įmesk ką. Reik imtis kažko, nes prie tos kur skaitau dabar užmigti galima doh.gif
Atsakyti
labas, labai noreciau suzinoti eilerascio autoriu, kurioje temoje galeciau paklausti?aciu
Atsakyti
Aš tai eilėraščių nežinau beveik blush2.gif

Tai va grįžau galų gale namo, vargšiukas kompas vienišas gulėjo, skaityklė irgi namie palikta buvo Hrrrrrrrr... Atsisiunčiau Ashley naują knygą į savo LG, bet net neatsiverčiau, užsikasus darbais visą savaitę buvau nuo paryčių iki vakaro. o dabar net nežinau kol kas ar noriu ją skaityt. Noriu gal ko nors su kosmoso kelionėm paskaityt.... g.gif
Prieš išlėkdama perskaičiau:
https://www.goodread...me_module=false
Siužetas tai nuvalkiotas net ir erotinei literatūroj, bet susiskaitė gerai. smile.gif
Dar buvau užkabinusi kelis istorinius romanus. Suskaičiau trilogiją.
https://www.goodread...duchess-of-love
Visos pasirodė skaitomos. Nieko wow bet nieko ir blogo negaliu pasakyt. Ten hercogienė garsėja kaip sugebanti suvest poras. Ir knygos apie tris jo sūnus. Bent pirmoje knygoje tai geriausias personažas katinas. Aiškiai nerealus, tokių nebūna, nes autorė jį sukūrė labai žmogiška. doh.gif Bet vis tiek linksmas akcentas knygoje. bigsmile.gif
Beatnaujindama savo masyvią biblioteką atradau knygą su sudominusiu aprašymu.
https://www.goodread...my-lady-my-lord
Du viens kito negalintys pakęsti žmonės ginčijasi muziejuje prie Afroditės statulos ir ryte atsibunda viens kito kūne. lotuliukas.gif Šia tai smagiai man skaitėsi, priminė tuos senus filmus panašiu siužetu. ax.gif
Ši is visų 5 knygų man labiausiai patiko. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dabar paėmiau Elosa James "Essex sisters". Pirmoj knygoj baisiai ilga įžanga ir pasakojama apie visas seseris iš visų POV. Šiek tiek migdė, bet į galą jau įsivažiavo. Žiūrėsim kaip bus su antra unsure.gif bet visteik norėčiau ko nors toooookioooo huh.gif Ne tragiško, bet su daug jaudulio, aistros ir meilės lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu įdomi ta Eloisa James. Visose knygose kaip minimum dvi istorijos aprašomos. Kaip ri įdomu bet ryšiai per daug ir per mažai pagrindinių herojų. Plius dar savo POV įkiša kokei visai nereikšmingi dalyviai ir tam būna visas skyrius skirtas. Tas nervina, nes nebūtina. Bet šiaip istorijso įtraukė ir visai įdomios pasirodė. tai jei ne nukrypimai į šalis būtų visai super biggrin.gif

Be to tvarkiausi savo sąrašus ir pastebėjau kad kai kurių knygų visai nepamenu turinio. Absoliučiai, net suabejojau ar skaičiau. Bet anot mano bibliotekos-skaičiau. Spėju reiks kartoti lotuliukas.gif Vistiek nieko gero skaitomo neturiu verysad.gif

Aš pastebėjau, kad man labai patinka knygos, kai herojai iš pradžių nekenčia vienas kito. Ypač jei jų kandžiojimasis smagus. O paskui bac ir abu lieka nesusipratę kaip atsidūrė lovoj ar prie altoriaus lotuliukas.gif Ypatingai istoriniai tokie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 13 liepos 2015 - 09:04