Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(mikki @ 2015 06 20, 14:47)
o man atspalviai patiko. Net skaičiau ne po kartą. Tik aš originalo kalba, nes vertimas išties prastas. Man patiko ir siužetas, išskyrus gal trečią dalį mažiau, ir seksas. kai ką citavau savo vyriškiui net  lotuliukas.gif Aš retai kada į knygos parašymo gelmes lendu jei man patinka veiksmas blush2.gif

Driven manau skaityčiau, įtraukiau į norų sąrašą.

O tas tavo nauja linkmė tai ohoho-gėjai princai mastau.gif nors spėju knyga karšta, bet nea, į norus nededu, nes meile tarp vyrų netikiu blush2.gif  rolleyes.gif

O aš toliau apie shifterius skaitau. Juokinga, tik jau pradedu galvoti ar visose knygose taip bus kad vyrai gainiosis jų nenorinčias moteris? lotuliukas.gif

reik pabandyt kažką kita hihihi.gif pradėjau, bet nekabina. Kažkaip keista skaityt. Tokia ištvirkusi visuomenė. Sekso vergai - norma. Vyras su vyru - norma bigsmile.gif Vyrui turėt vyrų sekso vergų - norma blink.gif vyrukus paruošia it suguloves hareme blink.gif nežinau nežinau ar ištempsiu tokią knygą. Kol kas karščio nėr biggrin.gif
Atsakyti
pasikalbėsiu pati su savim. Kokį monologą pavarysiu gal..
Žodžiu, tas princas nieko gero irnesakyk.gif nekabina, neįdomu, aistros nėr, cinkelio nėr, guls į lentyną "started not finished". Neverta mano dėmesio. Viskas tik apie seksą. Vergove, plesure slave, pet... Ir vat pas juos yra taip: jei nori būt neištikimas santuokoj, tai vyras su vyru, o moteris su moterim, kad nesantuokinių vaikų neprisidirbt. O jei apnėštini merginą, privalai ją vest, kitaip galas tavo karjerai, gyvenimui ir t.t. Žodžiu, nepatiko, nebeskaitysiu. Imsiuos ko nors kito. Gal ten vėliau kažkas ir bus, bet aš nenoriu atsainiai skaityt. ir ieškot, ir laukto kol ten kažkas bus. Nežinau už ką jai davė tokius aukštus įvertinimus.
Atsakyti
Pradėjau naują knygą. Suintrigavo. Bet kai pagrindinė veikėja pagalvojo, ar už tų durų toks pat raudonas Grėjaus skausmo kambarys, nebeišlaikiau, ėmiau žvengt basu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 06 22, 18:58)
Pradėjau naują knygą. Suintrigavo. Bet kai pagrindinė veikėja pagalvojo, ar už tų durų toks pat raudonas Grėjaus skausmo kambarys, nebeišlaikiau, ėmiau žvengt basu biggrin.gif

Nu prasom placiau kas per knyga? Man Grejus patiko biggrin.gif

Jei tau patiko "Neighbor from hell" turetu ir "Pride" patikti. Jumoras labai panasus. Na tik veikejai pusiau gyvunai. Bet ten kazkaip tai visai nemaiso. Tiesiog faktas ir amzinai pabreziami tu gyvunu iprociai. Na pvz kad vilkai kaip sunys laizo savo siknas ir vaiko uodegas. Liutai kaip katinai visiski lodariai ir pan. Kartais zvengiu balsu. na nerimta ten viskas biggrin.gif
Atsakyti
Filthy beautiful lies, autorė Kendall Ryan. Ir man tikrai patinka. Ir istorija įdomiai prasideda: jai reik pinigų, tai bando įsidarbint striptizo šokėja, bet neturi gabumų. Tai sudalyvauja aukciona sekso vergėms (kontraktas 6 mėn). O dar nekalta biggrin.gif jumoro kaip ir nėra, bet istorija gerai skaitosi. Ir tą seksualinė įtampa tarp judviejų. Man patiko. Lengvai skaitosi, kabina, cinkelis yra, turbūt mano tipo knyga. Skaitau antrąją. Suprantu kad bus happy end'as, bet iki jo dar 150 psl.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 06 23, 08:25)
Filthy beautiful lies, autorė Kendall Ryan. Ir man tikrai patinka. Ir istorija įdomiai prasideda: jai reik pinigų, tai bando įsidarbint striptizo šokėja, bet neturi gabumų. Tai sudalyvauja aukciona sekso vergėms (kontraktas 6 mėn). O dar nekalta biggrin.gif  jumoro kaip ir nėra, bet istorija gerai skaitosi. Ir tą seksualinė įtampa tarp judviejų. Man patiko. Lengvai skaitosi, kabina, cinkelis yra, turbūt mano tipo knyga.  Skaitau antrąją. Suprantu kad bus happy end'as, bet iki jo dar 150 psl.

Uuuu ir as noriu. Pasidalink pleeeeez. Ir Hard to love smile.gif

As dat su shifteriais bendrauju ir dabar svarstau kokie iseitu liuto- tigro hibrido ir meskos vaikai biggrin.gif
Atsakyti
spėju, kad nieko gražaus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 06 25, 11:45)
spėju, kad nieko gražaus hihihi.gif

Ko gero. Bet meskinas fainas baisiai smile.gif cia zmones savo isvaizda labai panasus i zveris kuriais gali virsti. Vyrai liutai su gaurais plaukais, masyvus elgiasi kaip dziungliu karaliai. Meskinas vaspse kalnas kurio visi bijo nesvarbu kokiam pavidale biggrin.gif . bet jis letas toks svajojantis apie medum teptas lasisas:D siaip nepasakyciau kad wow man. Tiek kad mintis baisiai idomi ir juokinga momentais. Toks lengvas skaitaliukas nors ir nelabai itikinantis smile.gif
Atsakyti
sukėliau kas ko ten prašėt biggrin.gif

skaitydama Filthy beautiful lies seriją, tikėjausi kažko kito. Bet vat tai buvo vieni tų įprastinių saldžių svajonių romaniukų, kiek kitokia tematika, karštesniu seksu ir gal ne tokiais banaliais veikėjais. Bet susiskaitė maloniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 06 26, 09:45)
sukėliau kas ko ten prašėt biggrin.gif

skaitydama Filthy beautiful lies seriją, tikėjausi kažko kito. Bet vat tai buvo vieni tų įprastinių saldžių svajonių romaniukų, kiek kitokia tematika, karštesniu seksu ir gal ne tokiais banaliais veikėjais. Bet susiskaitė maloniai biggrin.gif

Aciuuu. Vakare kai vyras " parnes" interneta susipumpuosiu smile.gif
Man saldus, jei tik neperlabai tai tinka. Vat sunkiu as nemegstu. Aisku emocine iskrova kai pazliumbi. Bet jei paskui nesiojies galvoj kaip tade tai nea.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 06 26, 10:38)
Aciuuu. Vakare kai vyras " parnes" interneta susipumpuosiu smile.gif
Man saldus, jei tik neperlabai tai tinka. Vat sunkiu as nemegstu. Aisku emocine iskrova kai pazliumbi. Bet jei paskui nesiojies galvoj kaip tade tai nea.

ne, čia toks -paskaičiau ir pamiršau - serijos. Apie 3 turtuolius, gražuolius brolius. Ir apie visus - wow koks įnagis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 06 26, 11:30)
ne, čia toks -paskaičiau  ir pamiršau - serijos.  Apie 3 turtuolius, gražuolius brolius. Ir apie visus - wow koks įnagis hihihi.gif

irnesakyk.gif čia visur taip. Primeti koks pas mešką mano knygoje hihihi.gif Jei vyrai skaitytų ryškiai kompleksų prisivarytų lotuliukas.gif
Atsakyti