QUOTE(mikki @ 2015 06 20, 14:47)
o man atspalviai patiko. Net skaičiau ne po kartą. Tik aš originalo kalba, nes vertimas išties prastas. Man patiko ir siužetas, išskyrus gal trečią dalį mažiau, ir seksas. kai ką citavau savo vyriškiui net Aš retai kada į knygos parašymo gelmes lendu jei man patinka veiksmas
Driven manau skaityčiau, įtraukiau į norų sąrašą.
O tas tavo nauja linkmė tai ohoho-gėjai princai nors spėju knyga karšta, bet nea, į norus nededu, nes meile tarp vyrų netikiu
O aš toliau apie shifterius skaitau. Juokinga, tik jau pradedu galvoti ar visose knygose taip bus kad vyrai gainiosis jų nenorinčias moteris?
Driven manau skaityčiau, įtraukiau į norų sąrašą.
O tas tavo nauja linkmė tai ohoho-gėjai princai nors spėju knyga karšta, bet nea, į norus nededu, nes meile tarp vyrų netikiu
O aš toliau apie shifterius skaitau. Juokinga, tik jau pradedu galvoti ar visose knygose taip bus kad vyrai gainiosis jų nenorinčias moteris?
reik pabandyt kažką kita pradėjau, bet nekabina. Kažkaip keista skaityt. Tokia ištvirkusi visuomenė. Sekso vergai - norma. Vyras su vyru - norma Vyrui turėt vyrų sekso vergų - norma vyrukus paruošia it suguloves hareme nežinau nežinau ar ištempsiu tokią knygą. Kol kas karščio nėr