Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

O meilė. Kaip jis mylį tą savo moterį. Su tokia aistra, tokia jėga. Ir kai kitose knygose veikėjas būna skaudina ar net įžeidinėja mylimą moterį , o vėliau prašo atleidimo. Čia nieko panašaus. Jis myli ją dėl jos pačios, ir kai sako, jog niekada jos neįskaudins ir neapleis, jis nesvyruodamas tęsi savo pažadą. Jis garbina žemę kurią jinai vaikšto ir myli ją taip stipriai bet su tokiu atsidavimu ir švelnumu, kad skaitant suspaudžia širdį. Ji jam viskas. Už ją nėra jam nieko geresnio, nieko vertesnio. Ir ji myli jį taip pat. Nepaisant nieko, kas stoja skersai kelio. Nepaisant to, kad jis nuolat abejoja savimi kaip žmogumi, kaip vyru. Nes jis visas buvo žeminamas, o jo pasiekimai menkinami. Jo pergales visad žymėdavo degradacija ir savi neapykanta. Bet ji vienintelis žmogus kuris niekada jo neteisia, niekada juo neabejoja.
Dar kitas dalykas tai, kad jis niekad nesiskundžia. Žmonės ji nuolat stengiasi sumašyti su purvais, įkaudinti, sužaloti, bet jis kad ir ką patirtų neišlieja ant kitų savo apmaudo ar pykčio. Jis atsikelia ir yra pasiruošęs kautis toliau, Iškęsti pažeminimus ir nuoskaudas tylomis, nes nenori skaudinti tų dviejų žmonių.
wub.gif wub.gif wub.gif šią knygą , bet kartu esu pasibaisėjusi. Knyga ne silpnų nervų skaitytojui. 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 06 17, 16:01)
visos skaitytos  lotuliukas.gif  ir dar lentynoj turiu  tongue.gif

bet mūsų skoniai saldžiose knygose panašūs  thumbup.gif

panašu kad taip. Aš tik kelias pačias pačiausias plonukes pasilieku, kitką jau beveik išpardaviau.
Tada nebežinau ką pasiūlyti iš pūkuotų unsure.gif

QUOTE(alijap @ 2015 06 17, 17:40)

net aprašymas man sudėtingas. Nope schmoll.gif čia ne man slabakei lotuliukas.gif

Aš dabar su liūtukais draugauju lotuliukas.gif Nu bet tokia nerimta knyga. Net balsu sužvengiu kartas nuo karto.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 06 18, 08:06)

Aš dabar su liūtukais draugauju lotuliukas.gif Nu bet tokia nerimta knyga. Net balsu sužvengiu kartas nuo karto.

Ten gerulės knygos, visi personažai afigienai juokingi ir dauguma sportininkai. biggrin.gif Aš tai tikrai bent 3 kart visas skaičiau biggrin.gif
Pirma tai ten dvi knygos vienoj kaip pamenu. Bet šiaip nuo antros serijos knygos prasideda afigienai faini personažai biggrin.gif
Atsakyti
Aš pradėjau Driven seriją. Kaip nemėgstu kai ne visos knygos išleistos ar ne visas turiu... Bet šiaip patinka.
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2015 06 18, 08:30)
Ten gerulės knygos, visi personažai afigienai juokingi ir dauguma sportininkai. biggrin.gif Aš tai tikrai bent 3 kart visas skaičiau biggrin.gif
Pirma tai ten dvi knygos vienoj kaip pamenu. Bet šiaip nuo antros serijos knygos prasideda afigienai faini personažai biggrin.gif

aha, pirmoj daly dvi trumpos knygos. Iš pradžių net pasimečiau. Bet kadangi nieko visai, o iš liūto mambos raičiausi ant sofos tai skaitau toliau. Galvojau čia bus rimtos knygos, o čia komedija su žvėrimis thumbup.gif

Isila kas ta Driven? Neradai nieko rožinio ir pūkuoto?
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 06 18, 15:16)
aha, pirmoj daly dvi trumpos knygos. Iš pradžių net pasimečiau. Bet kadangi nieko visai, o iš liūto mambos raičiausi ant sofos tai skaitau toliau. Galvojau čia bus rimtos knygos, o čia komedija su žvėrimis thumbup.gif

rožinio ir pūkuoto radau biggrin.gif

O Driven skaitau antrą serijos knygą. Ilgos, skaitosi bent jau ilgai (skaitau telefone, nes mamai paskolinau skaityklę į kelionę). Bet geros knygos, kabliuoja, norisi žinot kaip bus toliau. Bet tikiuosi, kad su šiais dviem veikėjais bus jau finalas ir kitose bus apie kitus. Nes kitaip bus Santa Barbara biggrin.gif o gal ir nebus. Žiūrėsim kur toliau rašytoja nuves, nes veda tikrai gerai. Abu veikėjai tokie realūs, nenusaldinti, nekategoriški. Su ydom ir dorybėm, abejonėm, nesusipratimais ir t.t. Turbūt tuo man ir patinka.

Kaip aptinka rožinės ir pūkuotos saldždiai neįtikimos istorijos apie baisiais sexy, gražius ir turtingus vyrus, kurie įsimyli pelenes ir būna happy end'as biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 18 birželio 2015 - 15:44
QUOTE(Isila @ 2015 06 18, 15:41)
rožinio ir pūkuoto radau biggrin.gif

O Driven skaitau antrą serijos knygą. Ilgos, skaitosi bent jau ilgai (skaitau telefone, nes mamai paskolinau skaityklę į kelionę). Bet geros knygos, kabliuoja, norisi žinot kaip bus toliau. Bet tikiuosi, kad su šiais dviem veikėjais bus jau finalas ir kitose bus apie kitus. Nes kitaip bus Santa Barbara biggrin.gif o gal ir nebus. Žiūrėsim kur toliau rašytoja nuves, nes veda tikrai gerai. Abu veikėjai tokie realūs, nenusaldinti, nekategoriški. Su ydom ir dorybėm, abejonėm, nesusipratimais ir t.t. Turbūt tuo man ir patinka.

Kaip aptinka rožinės ir pūkuotos saldždiai neįtikimos istorijos apie baisiais sexy, gražius ir turtingus vyrus, kurie įsimyli pelenes ir būna happy end'as biggrin.gif

Driven turi omeny šitas:
https://www.goodread...s/103200-driven ? K. Bromberg?

Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 06 19, 07:40)
Driven turi omeny šitas:
https://www.goodread...s/103200-driven ? K. Bromberg?

šitos šitos drinks_cheers.gif knygos geros, kabina, siužetas eilinis, bet veikėjai gyvenimo mėtyti ir vėtyti, bet problemas sprendžia, nėra to principų žaidimo, nėra tų nesusipratimų be sprendimų. Na, kai būna "o jis su kita" ir viskas - nebemyliu, nedraugausiu. eina, šnekasi, klysta, koliojasi, sprendžia. Tokie gyvenimiški. Bet daug sekso. Gero sekso. Gal per daug. Nes visi susitaikymai ir problemų sprendimai pirmiausia per seksą biggrin.gif Žinau, kad sekanti knyga bus iš vaikino pusės, šios trys iš merginos. Paskui lyg apie kitus. Bet rekomenduoju paskaityti.
Atsakyti
taigi va štai, ne kai kurių asmenų įkalbėta atsiverčiau "50 pilkų atspalvių". Manęs užteko aštuoniem skyriam ir - knyga yra visiškas totalus mėšlas. apie vertimą neverta ne užsiminti. Dialogai pravals, klaidų apstu, aistros nulis. Žodžiu irnesakyk.gif galvoju, gal vertimas kaltas ir originalo kalba bus geriau? tai tiek to mano kažko kito ieškojimo... geriau nė nebūčiau atsivertus. jau net Dianos Palmer kaubojau aistringesni nei tas Grėjus. Ir net nėr ką lygint su Sietlo serijos Tied with me. Beje, gal man kas nors paiškins kodėl Sietlas knygoje vadinamas Siatlu?! Negi vertėjs negalėjo bent pagooglint?!

o šiaip nusprendžiau sukti sau absoliučiai nebūdinga linkme ir skaitysiu va štai tokį daiktą . Kaži morališkai pasiruošt?
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 06 18, 16:16)

Aš visad prie jų grįžtu, kai nuotaika pablogėja. biggrin.gif Pakelia nuotaika akimirksniu. thumbup.gif
Atsakyti
taigi prisistatau su savo skaitymo atsiliepimais. Perskai2iau Driven serijos pirmas tris knygas. patiko. Galas nusaldintas, nesinorėjo tokio. Bet šiaip daviau 4 *. Ketvirtoji knyga pasakojama iš vaikino pusės. Bet man enpatiko, net nebaigiau. Nemėgstu, kai pirma viskas iš merginos pusės, o tada vėl skaitai apie tuos pačius įvykius, bet iš jo pusės. Galėjo iškart rašyt - tai jis, tai ji. O dar prieš kiekvieną skyriu pateikia paaiškinimą. Ir šiaip - seksas ir keiksmažodžiai - tai viskas apie ką galvoja vyrai : hihihi: dar liko 3 knygos, bet jau apie kitus veikėju, bent jau 5-oji biggrin.gif Tada savo nelaimei atsiverčiau atspalvius, bet apie tai jau rašiau hihihi.gif tada atsiverčiau knygą iš srijos Inside out, kurią jau seniai turiu. Ir savo nelaimei atsiverčiau nuo 3-ios knygos (kvaila telefono skaityklė, knygas rikiuoja pagal pavadinimus, tai visos serijos tarpusavy susimaišė). Na ir ką? O... čia gi panašiai kaip atspalviai. Dabar galvoju kaip ta serija pas mane atsidūrė hihihi.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 06 19, 17:45)
taigi va štai, ne kai kurių asmenų įkalbėta atsiverčiau "50 pilkų atspalvių". Manęs užteko aštuoniem skyriam ir - knyga yra visiškas totalus mėšlas. apie vertimą neverta ne užsiminti. Dialogai pravals, klaidų apstu, aistros nulis. Žodžiu irnesakyk.gif galvoju, gal vertimas kaltas ir originalo kalba bus geriau? tai tiek to mano kažko kito ieškojimo... geriau nė nebūčiau atsivertus. jau net Dianos Palmer kaubojau aistringesni nei tas Grėjus. Ir net nėr ką lygint su Sietlo serijos Tied with me. Beje, gal man kas nors paiškins kodėl Sietlas knygoje vadinamas Siatlu?! Negi vertėjs negalėjo bent pagooglint?!

o šiaip nusprendžiau sukti sau absoliučiai nebūdinga linkme ir skaitysiu va štai tokį daiktą . Kaži morališkai pasiruošt?

o man atspalviai patiko. Net skaičiau ne po kartą. Tik aš originalo kalba, nes vertimas išties prastas. Man patiko ir siužetas, išskyrus gal trečią dalį mažiau, ir seksas. kai ką citavau savo vyriškiui net lotuliukas.gif Aš retai kada į knygos parašymo gelmes lendu jei man patinka veiksmas blush2.gif

Driven manau skaityčiau, įtraukiau į norų sąrašą.

O tas tavo nauja linkmė tai ohoho-gėjai princai mastau.gif nors spėju knyga karšta, bet nea, į norus nededu, nes meile tarp vyrų netikiu blush2.gif rolleyes.gif

O aš toliau apie shifterius skaitau. Juokinga, tik jau pradedu galvoti ar visose knygose taip bus kad vyrai gainiosis jų nenorinčias moteris? lotuliukas.gif
Atsakyti