QUOTE(Isila @ 2015 06 04, 15:45)
Manęs pasigedot? O aš vat nieko neskaitau. Kažkoks štilis man užėjęs. Vienos griebiausi, kitos griebiausi ir net nebaigiau. Nekabina, neįdomu, cinkelio nėr, net pyktis užvirė. Paskačiau keletą knygų iš kitos temos, kiek rimčiau. jaučiu grįšiu prie romanų. Gal to atotrūkio ir reikėjo.
O tų atspalvių iš Grėjaus pozicijos galėtų ir nerašyt. Man tai kvepia noru užkalt pinigų pasinaudojant populiarumu.
O tų atspalvių iš Grėjaus pozicijos galėtų ir nerašyt. Man tai kvepia noru užkalt pinigų pasinaudojant populiarumu.
nu būna ir man kad paskaitau ir eiu veiklos ieškotis, bet aš tiesiog kaip oro turiu paskaityti kas dieną.kaip koks nervinis tikas ar narkotikas-man diena neišbaigta jei nepaskaitau
O aš Grėjų skaitysiu. Čia aišku kaip diena komercija, bet aš gal nenormali, bet man visada labiau patinka vyro mintis skaityti ir jei galvoje suku galimus knygos scenarijus tolimesnius, dažniausiai taip pats būna ir vyro pozicijos
QUOTE(abiga @ 2015 06 04, 18:28)
As tai planuoju skaityt naujausia K. Higgins knyga lietuviskai, gera autore, tai manau, ir si bus smagi knygute
O šita autorės knygos tokios su detektyvu būna? Aš mačiau Svajonių romanai leidžia jos knygas bet niekada neasusigundžiau pagal aprašymus. Gera???
mažu aš irgi vėl užsikabliuosiu
QUOTE(Isila @ 2015 06 08, 16:09)
mažu aš irgi vėl užsikabliuosiu
ką turi omeny skaityti?
Aš dabar kramtau Scanguard Vampires. Pirmos penkios dalys tai super druper. Su tokia ugnele. Vapryrai gyvena tarp žmonių, civilizuoti, dirba su žmonėmis. labai įdomios spekuliacijos jų mitybos klausimais. Paskui dar tarprūšiniai bendravimai. Šiaip įdomu. Bet mano galva per ilgos serijos išsitęsia, nes dabar skaitau septintą dalį ir kažko trūksta jau
vampyrai ir visi kitokie gyviai užkniso juodai ir reikėjo gi jai parašyt tą Saulėlydį - sugadino vampyrus galutinai.
Grįžkim prie mano nesėkmingo skaitymo temos. Taigi štai nusitvėriau T.Sivec trilogiją. Šio autorės knygas anksčiau ir lydžiausi. Žinoma, tikėjausi to paties. Na ir pirmi puslapiai neapvylė, intriga, meilės trikampis. O po to... jopštararai - CIA, NAVY SEALS, slaptieji agentai, špionažas... pif paf bum bam.. keletas lavonų... kaip nemėgstu šios tematikos. Ir kas svarbiausia ne žiupsnelio to, kas buvo kitoje šios autorės serijoje?! Supykau. Antrosios knygos nė nepradėjau
Ėmiausi kitos. Kol kas patinka. Nes kol kas pagrindinė veikėja ne mėmė, ne dūra, na ir šiaip tokia normoj, nepriplaukus
jei skaityt fantastiką, tai apie raganas, fėjas, karalaites
ar katra skaitėt selection seriją?
Grįžkim prie mano nesėkmingo skaitymo temos. Taigi štai nusitvėriau T.Sivec trilogiją. Šio autorės knygas anksčiau ir lydžiausi. Žinoma, tikėjausi to paties. Na ir pirmi puslapiai neapvylė, intriga, meilės trikampis. O po to... jopštararai - CIA, NAVY SEALS, slaptieji agentai, špionažas... pif paf bum bam.. keletas lavonų... kaip nemėgstu šios tematikos. Ir kas svarbiausia ne žiupsnelio to, kas buvo kitoje šios autorės serijoje?! Supykau. Antrosios knygos nė nepradėjau
Ėmiausi kitos. Kol kas patinka. Nes kol kas pagrindinė veikėja ne mėmė, ne dūra, na ir šiaip tokia normoj, nepriplaukus
QUOTE(Isila @ 2015 06 09, 20:48)
vampyrai ir visi kitokie gyviai užkniso juodai ir reikėjo gi jai parašyt tą Saulėlydį - sugadino vampyrus galutinai.
nu dėl Saulėlydžio sutinku. Dabar skaitydama vis stebėjausi kodėl jie šilti, minkšti, kraujuoja, širdys plaka, kodėl gali nukraujuoti Nes gi saulėlydis integravo kad jie granitiniai Bet po kelių knygų jau praėjo.
Kas per Selection?Prašom plačiau
O tau šaudo gaudo visai nepatinka? Nes Sin Brothers buvo geriausia šaudo gaudo ir šiek tiek fantastikos serija. Praktiškai kaip saldainius surijau nors ir labiau mėgstu saldžiau
QUOTE(abiga @ 2015 06 10, 18:07)
Nezinau ar visos, bet siaip be detektyvo linijos Higgins kiek skaiciau. Saiip smagios ir nuotaikingos Neabejoju, angliskai jos knygu daugiau nei LT isleista, tik nelabai megstu skaityt e-knygas.
tai ne detektyvinių knygų nors vežimu vežk.
Dabar skaitau visai neblogą, bet pagal standartus ir lyg nujaučiu kas bus toliau.
QUOTE(Isila @ 2015 06 10, 09:40)
ne ne ne, šaudo gaudo, slapti agentai, FTB, CŽV ir visas kitas briedas ne man. Ir policininkei ne man. Turbūt vineintelis patikęs buvo "Atsikratyti Bredlio". Ir tų visų asmens sargybinių nemėgstu. Jeigu jau taiko į detektyvą, tegu jis būna geras.
Selection
Selection
o man jei nesitaško lavonais ir daug meilės tai tinka. Aš nemėgstu pasyvių knygų kai herojų veiksmas vyksta pagrinde jų galvose.
Peržiūrėjau tą Slection. Nelabai suprantu koks ten veiksmas. Čia su fantastikos elementais? Nes nelabai aišku kokioj visuomenėj galėtų toks konkursas vykti. Ir kokio nors karštesnio veiksmo yra?Nelabai įsiivazduoju kad tas princas su visom panom ten glamžytųsi
Ir va dar ką pastebėjau-baisiai nemėgstu kai autorės sukuria dalis 0,5, 2,5 ir pan. Nu aš jų niekada neskaitau, nes toks siužeto pagadinimas man
Aš dabar skaitau apie gėjus vampyrus. Nu aš labai tolerantiška visokiems nukrypimams, bet įsivaizduoti vyrų meilę baisiai sunku. Nu nelimpa kad jie bučiuojasi, miega apsikabinę. Bet va seksas tai ohoho, nesitikėjau kažkaip Ypatingai kai vienas iš normalios pakraipos vyruko virsta gėjumi. Tie visi pirmi kartai...
na tokios aš dar neskaičiau
man irgi reikia veiksmo, bet gal tokio žemiško labiau, kasdienio. Jokių šaudo gaudo. Arba minimaliai, kad nekristų į akis
man irgi reikia veiksmo, bet gal tokio žemiško labiau, kasdienio. Jokių šaudo gaudo. Arba minimaliai, kad nekristų į akis
Labas merginos,
turiu daug lietuvių kalba perskaitytų meilės romanų. Gal kas susidomėjo. Parduodu už simbolinę kainą. 0,30euro.
turiu daug lietuvių kalba perskaitytų meilės romanų. Gal kas susidomėjo. Parduodu už simbolinę kainą. 0,30euro.