Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(alijap @ 2015 05 05, 21:10)
Geros. įkelsiu tau ką nors į facebok smile.gif

kai antra perskaitysi brukstelk. Man kazkaip nelinksta sirdis kai moteris vyresne buna, o cia turbut ir nemazai vyresne ir dar dėstytoja mastau.gif

Dabar skaitau Vicky Dreiling How to seriją. Kazkur savo bibliotekoj radau. Nu ne pačios pačiausios bet skaitosi lengvai. Į pabaigą pirmos knygos net spirgėjau lotuliukas.gif Bet va jau kuris laikas nebepasitaiko tokiso knygos kad WOW būtų unsure.gif
Atsakyti
Skaičiau antrą irgi nebloga. Moteris ten ne ką vyresnė gal metais ar dviem. JI ten toks genijus truputi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2015 05 06, 12:34)
Skaičiau antrą irgi nebloga. Moteris ten ne ką vyresnė gal metais ar dviem. JI ten toks genijus truputi smile.gif

aaaaa tadu ok. Griebsiu skaityti smile.gif

Mastau apie Neighbor from hell. As gi jauciu skaiciau ir mane biesino ta serija. Reik dulkes nupurtyti nuo smegenu rolleyes.gif
Atsakyti
Perskaičiau pirmą knygą iš Alijosp rinkinukų. "The Pirate Lord" superinė. Jau buvau pasiilgusi seksualių piratų. Šitas kaip niekad fainas ir pati istorija labai neįprasta ir įdomi. Paskutines dalis skaičiau po kelis kartus, kažkaip labai teisingai ten viskas buvo lotuliukas.gif dabar jau traukiu į norų sąrašą kitas knygas apie piratus cool.gif
Atsakyti
Liuks biggrin.gif

O aš neighbor from hell naujausią įveikiau. Nebloga pabaiga, bet pagrininės veikėjos savidestrukcija ir saviigaila mane gerokai užkniso. doh.gif
Atsakyti
Miargos išsisėmėm mes ar ką, nepagaunu kodėl čia taip tylu mastau.gif Juk tikrai skaitot. Kodėl niekas nebepasakoja ką skaito ir pan.

Allijap atsimenu tokius gerus pristatymus darydavo. Juk iš ten ir Sheridan gi atėjo.

Aš kartais ir į svajonių romanus įlendu pažiūrėti ką verčia, gal verta pasieškoti būtų ax.gif Nors goodreads noru sąrašas nespėja sumažėti-vos tik perksiatau ką nors, tuoj vėl įkeliauja naujų lotuliukas.gif

Dabar baiginėju Saybrina Jeffrey Lord trilogy atrą dalį. Trečdalis knygos nuobodi buvo, o va į galą jau nieko. Nepalyginsi su piratais biggrin.gif

QUOTE(alijap @ 2015 05 11, 21:26)
Liuks  biggrin.gif

O aš neighbor from hell naujausią įveikiau. Nebloga pabaiga, bet pagrininės veikėjos savidestrukcija ir saviigaila mane gerokai užkniso.  doh.gif

nu reiks pabandyti paskaityti gal. Aš kiek pamenu tos knygos tokios biški pavažiavusios man buvo lotuliukas.gif pūsim dulkes ir žiūrėsim.
Atsakyti
Vėl grįžau prie Forbidden Men serijos. Perskaičiau ketvirtą šios serijos knygą Linda Kage "With Every Heartbeat"
NAGI KOLKAS PATI SUPERIŠKIAUSIA IŠ JŲ VISŲ wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ploja.gif
https://www.goodread...every-heartbeat
Ir kikenau ir žliumbiau, na tiesiog totalus gėris ši knyga.yahoo.gif
Pamilau jau ankstesnioje knygoje šios knygos herojų. Kuklus, mandagus, geras ir atidus, bet nepraradęs to vaikiško naivumo dar kažkaip. Heroje kaip ir nauja. Geraširdė, tokia pat kukli "gera mergaitė" wub.gif Abudu herojai turi auksines širdis ir puikaus charakterio, nepaisant gyvenimo pamėtėtų didelių išbandymų sugebėjo likti nesudiržusiomis širdimis.angel_sadangel.gif
Blogiečio charakteris irgi patiko labai, tai pasireiškė tuo, kad knygos pabaigoje nekenčiau juodai juodai, tokio nesveiko mąstymo ir elgesio sutverimo nenorėčiau gyvenime sutikti. Brrrr...... gun_bandana.gif
Knyga ir emocinga ir įtraukianti, santykiams leidžiama natūraliai rutuliotis, o sex scenos .... karsta.gif bet nevulgaru.
Rekomenduoju thumbup.gif 5/5 (kokio velnio daugiau 2 val. nakties čia rašyčiau, o ne perskaičius lėkčiau miegoti lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2015 05 14, 01:24)
Vėl grįžau prie Forbidden Men serijos. Perskaičiau ketvirtą šios serijos knygą  Linda Kage "With Every Heartbeat"
NAGI KOLKAS PATI SUPERIŠKIAUSIA IŠ JŲ VISŲ wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif ploja.gif
https://www.goodread...every-heartbeat
Ir kikenau ir žliumbiau, na tiesiog totalus gėris ši knyga.yahoo.gif
Pamilau jau ankstesnioje knygoje šios knygos herojų. Kuklus, mandagus, geras ir atidus, bet nepraradęs to vaikiško naivumo dar kažkaip. Heroje kaip ir nauja. Geraširdė, tokia pat kukli "gera mergaitė" wub.gif  Abudu herojai turi auksines širdis ir puikaus charakterio, nepaisant gyvenimo pamėtėtų didelių išbandymų sugebėjo likti nesudiržusiomis širdimis.angel_sadangel.gif   
Blogiečio charakteris irgi patiko labai, tai pasireiškė tuo, kad knygos pabaigoje nekenčiau juodai juodai, tokio nesveiko mąstymo ir elgesio sutverimo nenorėčiau gyvenime sutikti. Brrrr......  gun_bandana.gif 
Knyga ir emocinga ir įtraukianti, santykiams leidžiama natūraliai rutuliotis, o sex scenos .... karsta.gif bet nevulgaru.
Rekomenduoju  thumbup.gif 5/5 (kokio velnio daugiau 2 val. nakties čia rašyčiau, o ne perskaičius lėkčiau miegoti lotuliukas.gif )

yepeeee, o aš seriją kadangi turiu tai kibsiu skaityti clap_1.gif
Atsakyti
Žinot, pastebėjau jog laai daug NewAdult knygų skaitau, blink.gif lyg ir išaugau iš to amžiaus, o ir filmai apie paauglius ir studentavimo laikus netraukia. O va knygos valgosi it bombonkės g.gif Pabaigsiu va dar kelias New Adult knygas kurias esu nusižiūrėjusi ir lėksiu Paranormal ką nors paskaityt, fantastikos, žudymo, įtampos pasiilgau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2015 05 14, 20:38)
Žinot, pastebėjau jog laai daug NewAdult knygų skaitau,  blink.gif lyg ir išaugau iš to amžiaus, o ir filmai apie paauglius ir studentavimo laikus netraukia. O va knygos valgosi it bombonkės g.gif Pabaigsiu va dar kelias New Adult knygas kurias esu nusižiūrėjusi ir lėksiu Paranormal ką nors paskaityt, fantastikos, žudymo, įtampos pasiilgau. doh.gif

nu jo, šiaip man labiausiai patinka apie to vidutinio amžiaus veikėjus-apie 30 plius minus. Visai paaugliai tai vaikiška biški, o vyresnių baidausi.Nors va The Will patiko, tik va vistiek baisiai norejosi kad ji vaikų susilauktų, ale kur tau tokiam amžiuje unsure.gif

Va pastarosios tavo knygos man nea. vakar prieš miegą pamačiau kelias minutes kažkokio filmo su Kidman apienateivisu ar kažkas tokio. Nu 1,5 val varčiausi lovoje, negalėjau užmigti. Tai va skaitymui ir renkuosiu lengvesnes temas tada spalvotai sapnuoju lotuliukas.gif Nors jau istoriniai pabodo kiek. Pabaigiu ir imsiu forbiden man,o tada sporto ieskosiu. Radau seriją kuri labai gerai įvertinta, įsikėliau į norus clap_1.gif:
https://www.goodread...old-fury-hockey
Atsakyti

Vėl naktinėju, ką tik užbaigiau 5 serijos knygą
https://www.goodread...7-a-perfect-ten
Super wub.gif thumbup.gif , vis dar skruostai šlapi nuo ašarų. Taip įsivažiavau su šita seriją, kad dabar liūdna ir pagalvot kiek dar reiks 6 knygos laukt. doh.gif
Atsakyti
Nu aš vakar irgi žliumbiau. Skaičiau paskutinę Lorraine Heat Scandalous Gentelmen dalį. Kas galėjo patikėti kad bus tokia wow. Pradžioj sunkiai skaitėsi, vos tempiau, tiesiog buvo susukta intriga ir norėjau sužinoti kas bus toliau. Bet įpusėjus tapo įdomu, į pabaigą žliumbiau, nes oho. Miegoti nuėjau belekokia.
Siužetas įdomus-vyras kekšė visiška, namuose ko ne bordelį įsitaisęs, moteris aferistė kaip reikalas. Kažkaip iš pradžių tos kibirkštys pas juos man netikros buvo, nu nekabino visai. Tik paskui jau kai pradėjo gilėti jausmai ir vynotis istorijos tapo įdomu:

https://www.goodread...ady-in-red?ac=1
Tik vistiek aš nemėgstu kai reik žliumbti. Gerai kad vyras vakar iškomandiravo į atskirą kambarį nes žiūrėjo baubiaką o aš jų nepakenčiu. Tai bent nematė kaip bliaunu. Nepatinka man tokia gaida eiti miegoti. Kaži kaip bus su Forbidden Men. Man dramų gyvenime dabar per akis lotuliukas.gif
Atsakyti