Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(alijap @ 2015 03 09, 21:03)
Aš irgi knyga sau tyliai skaitau.
Pastaruoju metu kramčiau paranormalią romantiką MaryJanice Davidson  -  toks popsiukas nereikalaujantis smegenų veiklos. ties 9 dalimi įgriso negyvai. Tai dabar skaitau naujausią Mia Sheridan knygą. https://www.goodread...23637440-kyland Nagi, patinka man ši autorė.

blyn o aš jos Becoming Calder dar neperskaiciau. jei nuosirdžiai bijau kad bus sunki knyga ir vis atidedu.
Alijap gal nupasakok šiek tiek neatskeidžiant per daug? Ten tos abi knygos prasideda nuo vaiksytės abiejų? Blyn Stinger, Archers Voice labai patiko, bet Calder ir va šita Kyland atrodo žymiai sudėtingesnės. Bijau kad žliumbsiu paskui mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 03 09, 12:13)
Kaip patiko knyga apie St. Vincentą? Blyn patinka man šita dalis wub.gif Tai dar liko paskutinė, nes kaip suprantu penktosios apie Reifą nebebus.
Beje yra ir priešistorė- viena knyga, bet nu blyn niekaip nepamenu ar skaičiau doh.gif Reikės namie pažiūrėti, bet pagal pavadinimą ryškiai turiu mastau.gif

Man ši knyga taip pat geriausia iš trijų. drinks_cheers.gif Po to seka 1-oji. Laukiu 4-osios. Tikiuosi, gal kada lietuviškai bus išleista ir penktoji knyga bei kita, priešistorė.
Papildyta:
QUOTE(Tinka @ 2015 03 09, 12:52)
perskaiciau Jojo Moyes As pries tave. nu bliamba, atblioviau, ypac gale. buciau zinojus, kad tokia knyga, buciau nepirkus net. kazkaip aprasymas neuzkliuvo. bet siaip labai greitai susiskaite. lengvai parasyta.

O kaip Jojo Moyes knygos? g.gif Vis plauoju susipažinti su šia rašytoja, tačiau taip ir lieka planuose. Kuri jos knyga geriausia ir su laiminga pabaiga. Kas ką pasiūlys?
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 03 10, 08:41)
blyn o aš jos Becoming Calder dar neperskaiciau. jei nuosirdžiai bijau kad bus sunki knyga ir vis atidedu.
Alijap gal nupasakok šiek tiek neatskeidžiant per daug? Ten tos abi knygos prasideda nuo vaiksytės abiejų? Blyn Stinger, Archers Voice labai patiko, bet Calder ir va šita Kyland atrodo žymiai sudėtingesnės. Bijau kad žliumbsiu paskui mastau.gif

Calder ir Eden ten nuo vaikystės pasakoja ir toliau. Prasideda knyga ties viduriu visos istorijos. O paskui grįžta į vaikyste. Iškart sakau super knygos, bet nosinaites ruoškis, nes aš žliumbiau kaip vaikas ir dėl to kad gaila buvo veikėjų ir dėl to kad buvo taip gražu. wub.gif Eden man buvo netgi geresnė už Calder.
Kyland irgi kol kas labai graži, stengiuosi lėčiau skaityti taupau malonumą. ax.gif
Atsakyti
Čia vėl totalus štilis. Ką skaitot?

Aš suvalgiau St.james scoundrels. Labai neblogos knygutės. Pasiėmiau Mary Balogh temporary Wife. Idėja nebloga, bet taip trūko kibirkšties. Ir mano skoniui per daug statiškas. Turiu dar vieną įsikėlusi šios autorės, bet svarstau ar skaityti.
Jau pasiekiau stadiją kai einu per savo biblioteką ir žiūriu kas neskaityta, ko norėčiau. Vis dar sėdžiu istoriniuose. Bet noriu ko nors šiuolaikiško, kokios net bosas -pavaldinė dramos lotuliukas.gif Matyt nostalgija Svajonių romaniukams lotuliukas.gif Tik nieko atsargose tokio neturiu schmoll.gif
Atsakyti
Vajeeetau kad tylu-su savim šnekuosi doh.gif

taigi pabaigiau Rebecca Zanetti"Sin Brothers". Kas neskaitėt labai rekomenduoju. Šaudo gaudo, bet knygos super. Adrenalino pasiėmiau ir meilės per kraštus. Labai gražūs brolių santykiai, ištikimybė, tokios geros vertybės išaugintos tokiomis sąlygomis. Nu man labai labai.

Dabar Harper Sloan skaitau "Orps Security". Šiaip rašymo stilius labai Ashley primena: mintys ne itin aiškios, šokinėja daug, tik spėk gaudytis. Ir kalbėjimo maniera labai panaši lotuliukas.gif
Pirma pusė knygos nepatiko-tokia durna ta heroje, alkoholikė depresininkė, pas kiekvieną į glėbį ar ant kelių kariasi pažliumbti. Bet paskui pajudėjo reikalai, visai pusėtina.

Ir gal jau kuri skaitėt Kirsten Ashley "Magdalene" antrą dalį. "The Will" suėjo, nors abejojau gal ir antra dalis "Soaring"bus gera g.gif Tik baisiai keista apie vyresnisu skaityti, jau pažengusio amžiaus su vaikais cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 13 balandžio 2015 - 16:59
QUOTE(mikki @ 2015 04 13, 17:58)
Ir gal jau kuri skaitėt Kirsten Ashley "Magdalene" antrą dalį. "The Will" suėjo, nors abejojau gal ir antra dalis "Soaring"bus gera g.gif Tik baisiai keista apie vyresnisu skaityti, jau pažengusio amžiaus su vaikais  cool.gif

Super wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Ashley man visad kaip saldainis. Man kažkaip niekad amžius neužkliuna. Ji ir pati ne jaunuolė tai rašo apie tai kas jai aktualu matyt. Šiaip ar taip myliu aš šią seriją thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2015 04 14, 20:52)
Super wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif Ashley man visad kaip saldainis. Man kažkaip niekad amžius neužkliuna. Ji ir pati ne jaunuolė tai rašo apie tai kas jai aktualu matyt. Šiaip ar taip myliu aš šią seriją thumbup.gif

aha paskui pamačiau tavo įvertinimą biggrin.gif Tada ir aš noriu blush2.gif
Nebuvo per ilga? Daug komentaruose kritikuoja kad ilgoka. Bet žinant Ashley tai tikiu kad aprašo daug smulkmenų lotuliukas.gif Aš praverčiu tas vietas blush2.gif Aš gal kokia nenormali bet man dažnai neįdomu aplinka, man reik kad veiksmas rutuliotųsi. Tai aš tik permetu akim kad įsivaizduočiau ir psio cool.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Prieš porą mėnesių, po daugybės metų be knygų, perskaičiau 50 atspalvių trilogiją.. Visas knygas per 3 paras.. Per savaitę jas perskaičiau dar 3 kartus.. doh.gif užsikabinau juodai blush2.gif Tada pradėjau galvot, kad būtų gerai dar kažką perskaityt, bet kirbėjo mintis, kad po Kristiano kažin ar rasiu ką nors įdomaus.. g.gif ir ką.. dabar galiu save vadint knygų maniake, nes per dieną sugraužiu bent vieną knygutę.. blush2.gif kadangi ne visos mane suintirgavusios knygos išleistos lietuvių kalba, dažnai skaitau angliškai.
Taigi, man labiausiai patikusios knygos:
1. Jamie McGuire Beautiful serija, plius The Maddox brothers knygos wub.gif Turbūt netgi labiau patiko, negu 50 atspalvių.. https://www.goodread...utiful-oblivion
2. Coleen Hoower perskaičiau beveik visas, laaabai puiki autorė wub.gif Slammed serija, Hopeless serija, Maybe serija thumbup.gif visos nerealios, labai įtraukiančios, tikrai rekomenduoju https://www.goodread...3372690-slammed
3. Molly McAdams Taking Chances serija - pirma knyga tokia ištęsta, bet įtraukianti, įdomi, o antrą knygą skaitydama žliumbiau pasikūkčiodama, labai stipri pabaiga.. https://www.goodread...-taking-chances
4. Sylvia Day Crossfire serija.. Na, pusė velnio, bet antrą kartą neskaityčiau.
5. Suzan Mallery - viena iš mano mylimiausių autorių, beveik visas irgi perskaičiau jos knygas, greit įtraukia ir negali atsiplėšt, norisi sužinot, kaip viskas baigsis smile.gif Bet labiausiai gal Buchananai patiko, O su ja nelengva, Kiekvienos moters svajonė ir Million Dollar Catch
6. Richelle Gibson - Beprotiškai tavo wub.gif viena mano mėgstamiausių knygų. Įdomiai rutuliojasi įvykiai, santykiai tarp abiejų veikėjų, na, kas skaitėt, suprantat drinks_cheers.gif
7. M. Leighton Down to you serija thumbup.gif rekomenduoju https://www.goodread...893-down-to-you
8. Suzan Elizabeth Phillips skaitau angliškai, taip pat mylima mano autorė, visos knygos geros, įtraukiančios, įdomios thumbup.gif
9. Jennifer Crusie "Sveika, pagunda", "Tik ne tu" - vertinčiau 3 iš 5. Nieko ypatingo, lengvas vakarinis skaitalas blush2.gif
10. Sara Fawkes "Anything he wants" ir "Castaway" serijas skaičiau angliškai, neblogos, vertinčiau 4 iš 5. Intriguoja, įtraukia, įdomu.
11. Dabar baigiau Georgia Cates Beauty seriją wub.gif truputį omfg, bet įtraukianti, intriguojanti, sudomina wub.gif gal tik trečia knyga tokia lengvesnė, bet visai patiko smile.gif

Kol kas tiek ax.gif Įdomių knygų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _saulyte_: 15 balandžio 2015 - 19:17
Sveikos 4u.gif

Perskaičiau Christina Lauren Beautiful Bastard knygą. https://www.goodread...autiful-bastard

Meilės istrorija tarp sekretorės ir jos boso. Yra visa serija Beautiful Bastard, bet nebeskaitysiu, nes didelio įspūdžio nepaliko. Kažkaip nuobodžiai man skaitėsi visa knyga, eilinis scenarijus - "užlaužė" po darbo, tada dar kelis kartus darbe, ji negali atsispirt, jam jos reikia, po to, aišku, įsimyli, susipyksta, gale vėl susitaiko doh.gif kažkaip manęs neužkabino..

Dabar baigiu Abbi Glines Too Far seriją (4 knygos, kurios priklauso dar ir kitai Rosemary Beach serijai doh.gif skaitysiu ir tas..)
https://www.goodread...version=service

Labai patiko, sudomino. Pirma knyga pasakoja istoriją iš merginos pusės, antroj jau įtraukiamas ir vaikinas, trečioj pridedami dar du naujų veikėjų pasakojimai, kurie vėliau turės savo atsikras knygas.. lotuliukas.gif Istorija apie 19-metės merginos kelionę pas šeimą palikusį tėvą, kai po mamos mirties ji liko viena ir be pinigų. Atvažiavusi pas tėvą jo neranda, tik jo įsūnį, kuris su seserimi jos nekenčia. Tačiau jis suteikia jai stogą virš galvos ir kartu gyvendamas išsiaiškina, kad jiems su seserim žinoma merginos istorija nėra tikra, jis ją įsimyli. Tačiau sesuo kaišioja pagalius į ratus.. Na man labai patiko, tikrai rekomenduoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš skaitau Linda Kage "Forbidden Men" seriją. https://www.goodread...0-forbidden-men Nepastebėjusi pradėjau nuo 3 dalies doh.gif Bet kadangi superinė buvo, tai perėjau prie pirmos. Labai šauniai skaitosi man ši autorė. reiks sukramtyt visas šios serijos knygas. clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alijap: 21 balandžio 2015 - 21:22
QUOTE(alijap @ 2015 04 21, 21:22)
Aš skaitau Linda Kage "Forbidden Men" seriją. https://www.goodread...0-forbidden-men Nepastebėjusi pradėjau nuo 3 dalies doh.gif  Bet kadangi superinė buvo, tai perėjau prie pirmos. Labai šauniai skaitosi man ši autorė. reiks sukramtyt visas šios serijos knygas. clap.gif  thumbup.gif

geros?Paskaičiau antros aprašymą ir net nežinau-studentas ir mokytoja unsure.gif Gerai skaitosi? Gal įmesk ką. Aš visai išėjau iš skaitinių, imsių ką duosit. Bandžiau pati pasieškoti, tai vėl nesąmonių priieškojau doh.gif Gal turi dar ko prikaupusi? Istorinių, šiuolaikinių...BADAS verysad.gif O kadangi čia tokia situacija kad sėdėsiu namie, tai skaitinių sueis daugiau doh.gif

Ai beje suskaičiau Corp Security. Faina serija. Paskutinė knyga superinė thumbup.gif Ten tokie karšti romanai, alfa vyrai, nesibodintys paverkti kai jau reikia. Vienoj knygoj liejau ašaras kaip reikiant. Tik nervino kad amžinai moteros papuldavo į ugnį ir pačios viską sutvarkydavo. Vyram kažkaip nesisekdavo toj srity lotuliukas.gif Tokia serija su šaudo gaudo, karsta.gif seksu ir daugybe veiksmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 04 gegužės 2015 - 18:53
Geros. įkelsiu tau ką nors į facebok smile.gif
Atsakyti